80

До 80

преди 3 години

Излишна драматизация. Елементарно е. Старите автомобили се извеждат от употреба и се преориентираме към електрически такива. После минаваме изцяло към възобновяеми източници на енергия.

79

Ми

преди 3 години

да затъмни слънцето. Нали това му бълнуваше главата.

78

Shut your windows

преди 3 години

Не е разтревожен за коронавируса, защото основните акционери в Microsoft, големите фармацевтични компании, се набълбучиха с достатъчно мангизи покрай пандемията и ваксините.Сега ще "оправяме" климата.

77

Анонимен

преди 3 години

Нищо му няма на климата,но определено този на снимката не наред с главата.

76

Анонимен

преди 3 години

Добре де, аз на кого да вярвам!? На форумните анализатори, които дрънкат, че нямало климатични промени, или на сетивата си? Промени има, очевидно е, ако не си кон с капаци, но въпросът е каква роля играе човешката дейност тук? Защото подобни климатични промени се случват откакто има планета Земя.

75

Анонимен

преди 3 години

До 78 И какво предлагаш, за да запазим психиката на хората? Да унищожим икономиката и хората да измират от глад, за да се радват на сняг на Коледа ли?

74

TheTruth

преди 3 години

Разбира се. "Изменението" на климата им е главното оръжие в налагането на нов световен ред и пълен контрол над всичко. Вируса е само помощно средство.Папата отдавна ломоти за климатични промени и всички държави ще почнат да му се подчиняват директно, съвсем скоро. Антихриста, което е папството, продължава да действа подмолно с тайните си организации, скоро ще премахнат не само паричната система, но също и границите. Края е близо!

73

Анонимен

преди 3 години

Не знам какво е човешкото влияние в случая, но промяна в климата има. Не е нормално в България на Коледа и Нова година да се ходи по тениска, един ден да е +15 градуса, а на другия да падне под нулата. Тези температурни амплитуди влияят на психиката и хората изперкват, както може да се забележи.

72

ПОЛИЦИЯ -1ВА ЛИНИЯ

преди 3 години

ако населението бъде редуцирано до 1 милиард. После много лесно може да бъде редуцирано и до 10 човека. Накрая последния да изяде останалите.Живота е суров. Това, че сме развили и овладели до известна степен Света не означава, че в един момент не можем да изгубим всичко. В дивия Свят животните убиват хора. *** пробвай да поживееш малко в джунглата. Точно това ще се случи при редуциране на населението. Първо анархия и после дивата джунгла.Защо не редуцираме МАФИЯ-МУТРИ първо, еми само мантри

71

АнонимеН

преди 3 години

До Анонимен 72ГЕНИАЛЕН ПОСТ! РАЗКРИ ГОПРИЗНАВАМ МУ УМЕН Е И ТИ СЪЩО

70

Т.Шак

преди 3 години

Да си бяха спретнали една ядрена война за да редуцират населението и да се изчисти природата!Какво ни мъчат с тия шит-вируси и ваксини?!

69

Анонимен

преди 3 години

Мда, тоя се взе много сериозно. Климат има откакто има атмосфера. Климатът се променя откакто има климат, това му е работата. За последните 100 г. (откакто има наблюдения на природни бедствия) броят на жертвите е намалял в пъти. При това климатичните бедствия намаляват като брой. Това важи най-вече за торнада и урагани. Ама Бил иска да ни плаши. И забележете, той самият казва, че за момента няма как да станат нещата, които иска. Т.е. човекът просто си приказва и надува климатичният балон.

68

Анонимен

преди 3 години

Най новата технология която са измислили е да слагат добавки в горивото на самолетите които при изгарянето произвеждат облаци от супер леки рифлективки наночастици които се носят на 8-10км. височина в атмосферата с часове и изминават десетки километри като постепенно образуват слой мъгла който отблъсква слънчевите лъчи. Пръскането продължава поне 6 месеца от годината. Може да наблюдавате как пролетта ще започват да се появяват тези дълги следи които не изчезват а се разстилат по небето.

67

Анонимен

преди 3 години

да го качим на совалка,и към слънцето да го закрива,старческата деменция,е вредна за човечеството,тоз е за клиника псих.

66

ПОЛИЦИЯ -1ВА ЛИНИЯ

преди 3 години

Аз много добре си спомням Бил Гей. Едно време беше специалист на темата смарт тоалетни. "The Reinvent the Toilet Challenge: India"Очаквам скоро да признае, че е секс гуро. Там в Индия има много за учене.

65

Анонимен

преди 3 години

Слънцето трепе ковид, а чичко Бил иска да го зкрие.

64

АнонимеН

преди 3 години

АЗ ПОДКРЕПЯМ БИЛ, ЧЕ НАСЕЛЕНИЕТО Е ТВЪРДЕ МНОГО И ТРЯБВА ДА ПАДНЕ ПОД 1 МИЛИАРД!ОДОБРЯВАМ ИЗТРЕБВАНЕТО МУ С ВИРУСА И ВАКСИНИТЕ :D НО ТРОВЕНЕТО НА ВЪЗДУХА И ВОДАТА СЪС ПРЕПАРАТИ ЗА ЗАТЪМНЯВАНЕ НА СЛЪНЦЕТО ТОВА НЕ ГО ОДОБРЯВАМ!!!БИЛ Е МНОГО МНОГО ОПАСЕН ЩОМ СЕ ОПИТВА ДА ГО НАЛОЖИ!

63

Нострадамус

преди 3 години

Когато Бил Гейтс обясняваше за опасността от глобална пандемия, всеки си мислеше че не го касае. Относно климата и унищожението на природата сега хората също си мислят че не ги касае. Дакато не ги удари челно. Скоро.

62

Анонимен

преди 3 години

До 59Никакви вируси не пуска, вирусите са само в мечтите му, в медиите и в *** кратуни на страхливите хипохондрици. Всичко на което казват, че е причинено от вирус е от ваксини.

61

Анонимен

преди 3 години

До 64Кой е този, някой твой колега ли е?