100

Анонимен

преди 3 години

В САЩ няма ли честни и смели следователи и прокурори които да започна те и да проведат изначално разследване от къде се взе вируса кой и защо убива невинни хора и кой какви изявления е правил по световните форуми и защо сега изведнъж е този интерес за климата. Няма ли поне един честен и влиятелен човек който да хване виновниците за топките.

99

Анонимен

преди 3 години

Национализация и разследване на най богатите филантропи за това от къде се взе вируса и кой и защо го е пуснал да убива хора и да ги оставя без работа и за това тея хора какви изявления са правили за вируса и защо сега правят опит да се скрият зад климата.

98

Анонимен

преди 3 години

Значи разни фамилии 200 години натрупаха огромни богатства и власт чрез замърсяването на планетата, а сега всички трябвало да плащаме, за да декарбонизираме икономиката... Все едно аз да изям всичкия хляб на селото и след това да кажа - ами ако искаме да имаме хляб ще трябва всички задружно да обработим нивата. Ами не, аз ще трябва сам да я обработя и да нахраня цялото село, нали така? Ами хайде сега тези с милиардите да ги върнат на обществото и с тези пари да се спаси планетата...

97

NY

преди 3 години

бг панелниците налазиха

96

S

преди 3 години

Този зъл, лицемерен, комплексиран плъх всеки ден ли трябва да ни го навирате в лицето? Климатът е поредната схема за манипулация и други цели с финансов характер. One must look to see. Търсете, четете между редовете и бъдете здрави. Бог с нас!

95

ББ

преди 3 години

хаха какво лицемерие...вашите приятели и вие отнемате зеленото на планатета ни г-н Гейтс...надяваме се ковчега ви да има чекмеджета и Господ да ви осребри ...върховна глупост и лицемерие...и да вече не сте номер 1...това ви е болката....Мъск за един форд раптър се стиска/помолих да ми подари/...милиардера...не ,че е сериозно,играте си с животите на милиарди човешки същества...обричате се на забрава и презрението на милиардите...ще ни има...ще ви забравим...или ще ви помним като грабители...

94

Анонимен

преди 3 години

Ами тя шашмата с вируса и далаверата няма как да продължи вечно. Безплатните ваксини вече са поръчани и платени. Време е вече филантропа чичо Бил да се върне пак на климатичната шашма за ограбване.

93

БЪЛГАРИН

преди 3 години

Русия е непобедима.Руснакът воюва за Родината и семейството си.Американският войник-за пари.Руснаците освободиха България от ТУРСКО РОБСТВО.Поклон пред паметта на загиналите НАШИ БРАТЯ РУСНАЦИ.

92

Тялото

преди 3 години

Дават милиарди и за анти-зелени настроения и мнения.Реално всяка стран има достатъчно ресурс да се самозахрани и е нужна политическа воля за да се използва това което има.Но това значи тотална смяна на световното статукво, което все още се крепи на петродолара и на ТЕЦ-ове, в които никой от нас няма собственост и изгода. Озеленяването значи преразпределение на блага и влияние, а силните на деня не го искат това никога.

91

Тялото

преди 3 години

1во към днешна дата соларната и вятърната енергия са най-евтината енергия в някои по-топли страни. 2-ро както е казал човека това е само една дребна част. Тежката промишленост и остаряло земеделие са по-големия проблем. А изсичането на горите прави всичко това още по-лошо.Едрия бизнес с горива, земеделие, животновъдство и тежката индусрия не искат и нямат интерес за промяна. Това са истинските елити, даже не са и хора а безлични корпорации, които дават милиарди за пропаганда и лобизъм.

90

Ще трябва НОВ

преди 3 години

Нов мутант вирус по-як и по-силен да се появи, за да се оправят и нещата с климата.

89

пияница мистик

преди 3 години

*** пак са налазили коментарите гледам :))) Използват нелегален OC Windows и псуват създателят му :))) ***, Ганьооооооо, ***, никога няма да станеш европеец и гражданин на света. Все в гюбрето ще си седиш и ще си мислиш, че си велик, защото знаеш как се вари шльокавица ....хахахахаха

88

СВОЙ

преди 3 години

Ако всичко,което говорят манипулаторите,като този,за промяната на климата вследствие на човешката дейност искат да прекроят Света,така,че за милиарди,ще стане невъзможно да преживяват.Всичко това в ръцете на тези,ще доведе до огромна инфлация.Мнозина,ще станат излишни.Никола Тесла даде насоките на безплатната енергия от космоса.Само,че безплатна не е по вкуса на някои.Енергия от фотоволтаици,даже от вятър е много скъпа и това се отразява на сметките ни.Не вярвам и на дума на този,че мисли,за доб

87

Селяндур с джип

преди 3 години

Абе, няма ли кой да му затвори човката на тоя *** най- накрая?

86

СВОЙ

преди 3 години

Бил Гейтс,май е психично болен.Този освен,че иска да прекрои Света спрямо болният му мозък,вече въобще не се замисля за обикновеният човек.

85

Край

преди 3 години

Големия проблем не е пандемията и не е климата.Големия проблем е, че ресурсите на Планетата са ограничени и човечеството не може да си позволи да се развива на база увеличаване на потреблението.Философията на комунизма беше по-различна но той абдикира пред неистовата реклама на потреблението.Човечеството или ще се върне назад и ще потърси щастие извън потреблението или ще загине на опасана и свръхзамърсена планета.

84

Анонимен

преди 3 години

Направо ми писна от тая. Експерт по всичко. Да се чудиш как не е българин!

83

До 87

преди 3 години

Големият проблем е вакуумът, оставен от фигурата на Бог като идеал, който да тегли човечеството напред. Науката и изкуството не са идеали, а инструменти, които в началото на своето развитие са целяли достигането на Бог като абсолютна истина. Днес, обаче, човечеството се лута между депресията на нихилизма и и опиянието на хедонизма без да има цел, посока, идеал пред себе си. Това важи с пълна сила и за политическите елити. С други думи, ние се движим по инерция към пропастта.

82

не е така

преди 3 години

глбалното затопляние и епидемиите не са най-големите опасности пред човечествотонай-големите опасности са въздигането на хора като тръмп, брекзита, путин, русия, китай, хора като орбан и ердоган.има опасност ако процесите които тези хора създават не се овладеят да влзем в столетия на войни локални и глобални, както е било в средновековиетоно кой ли ти чете история.....ако искат милиярдерите да спечелат да влагат пари срещу тези хора, срещу дезинформацията и идеите им

81

Анонимен

преди 3 години

Този е болен, как не се намери някоя клиника да го прибере. Заради него сме на този хал с маски и каски