123

до 133

преди 3 години

В същност там където е главният вход си беше обрасла по цялато протежение телена ограда отгоре с бодлива тел и вход за тухларнатаПращаха за дребно хулиганство-15 дни в тухларната.Тази улица,,Бяла черква не "съществуваше ,а до оградата опираше краят на днешна ,,Витоша",тогава ул,,Е.Телман" и последната къща беше 132 !Днес там има висок блок с аптека отдолу,, Бяла черква" и входът го правиха заедно с НДК през 80теА зад бюста на Ив Вазов-градинката.беше бензиностанция /соц с три колонки/

122

Анонимен

преди 3 години

Да им дадат по една нива в Кремиковци и това е - поредните тарикати със заменки са това според мен...

121

Анонимен

преди 3 години

Означава частни имоти. И не, не е полянка.------Сериозно ли?А пък аз виждам само полянка. На тебе парка на какво ти прилича? На тухларна или на небостъргач?

120

Анонимен

преди 3 години

След 9-ти септември всички собственици бяха избити и изселени без живи наследници.След 1990 комунистите родиха мутри измамници и фигуранти на всички нива.

119

Анонимен

преди 3 години

Ще се строи много ясно, тук всичко може

118

Стар от Лозенец

преди 3 години

Отдавна,отдавна го захапаха Южният парк ,прекъснаха алеи,изсякоха дървета ,изкъртиха пейките в пространството от горната част на Богатица и Джеймс Баучер и,надолу ,изникна нов квартал.и американско посолство. Всъщност ,,Южният парк беше тухларната и през 70те тя беше разрушена и,почнаха да правят парк ,а бабуната до главният ход, се получи като затрупаха едно къще с пръст и строителни отпадъци !Докато го правеха,ходехме като на екскурзия с децата под боровете където сега е кучешката поляна!

117

С Е Л Я Н Д У Р И

преди 3 години

Да гледате болните си деца с парите, които ще спечелите от разграбването на ЮП

116

отАвстралияСидней

преди 3 години

скоро Южния парк ще заприлича на кръстословица, ще се чудите от къде да заобикаляте парцелите, Ваше ляво или мое ляво?

115

Анонимен

преди 3 години

За частта от парка от Х.Ибсен до Бяла черква и Ч.връх, и да е имало някакви собственици, техните къщурки бяха покрай едновремешната жп линия от гара Сердика до Гара Пионер през Хладилника и откъм Горен Лозенец/ по линията Правителствена болница - Щатско посолство - Бомбоубежищата - басейн Спартак. Останалата част покрай реката бяха разсадници, тухларни, затворнически общежития, военни поделения... Какви наследници? Що СО и едни кметове сумати години са се правили на ощипани моми по въпроса?!

114

Анонимен

преди 3 години

За тухларните фабрики преди 9-ти,защо не напишете?

113

Анонимен

преди 3 години

До Бетон"Бетон! Бетон! Бетон! Завинаги и навсякъде бетон! Бетонните глави не могат да измислят нищо друго ! Бетонирайте здраво!"На 20 километра от центъра няма Бетон. Оди там да живееш.

112

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 123Съмнявам се. Насъбра прекалено много подкрепа. Ако сега е в опозиция, ще е най-добре за него, защото се задава тежка криза, а ГЕРБ няма да имат мнозинство, но може пак да са в управлението (спомнете си Борисов 1). Колко му е, да им мъти водата и 2025, да се кандидатира за премиер.

111

Анонимен

преди 3 години

До ГостОзначава частни имоти. И не, не е полянка.

110

Гост

преди 3 години

КАКВО ОЗНАЧАВА ,,ЧАСТНИ ИМОТИ " в границите на парка , това парк ли е или селска поляна ??!!

109

анонимен

преди 3 години

Нека да застроят целия парк , дайте го на из-родите да зидат , та белким им стигне , стрък тревица да не остане , целия да го бетонират га-довете !!!!

108

Анонимен

преди 3 години

Мечтата на Слави ТрифоноФ се сбъдва сигурно ще се коалира с ГЕРБ след разрешително.

107

анонимен

преди 3 години

живея в градинка "Южия парк" ,ще се случи след една или две години

106

Бетон

преди 3 години

Бетон! Бетон! Бетон! Завинаги и навсякъде бетон! Бетонните глави не могат да измислят нищо друго ! Бетонирайте здраво! Може да почнете да бетонирате и мъртвите ! Боксониера лукс за оня свят! Два на метър, 2000 евро квадрата, ново строителство със само 30% общи части! Бетонирахте морето, бетонирахте планината, добре, че не можете да бетонирате небето! Пфу...

105

Анонимен

преди 3 години

Истината е, че собственици там са много по-сериозни далавераджии от Къци, Най-вероятно и самият Боко - къде без него... А Къци го избутват напред в ролята на безобидния *** - как да му откажеш на такъв!

104

Анонимен

преди 3 години

Щом може във варненската морска градина ... и то там където не е било парк.