88

Анонимен

преди 3 години

В крайна сметка Скатов ще послужи за пример, за отрицателен.Без семейство си сам и лек, можеш да хвърчиш из облаците, но падането ще е тежко.

87

Анонимен

преди 3 години

Скатов май е бил само баща по документи. В личния си блог даже не споменава, че има син, затова пък набляга какви успехи има като веган.

86

Анонимен

преди 3 години

Имам един приятел немец, много добро момче инженерче от Щутгарт, но кифлите го погубиха. Мислеше, че не е мъж за една жена, сега след 30г е редовно при психолог и ерген с куп проблеми.Та така, извода ми е: дръж питомното и недей да гониш дивото.

85

Анонимен

преди 3 години

Съболезнованията трябва са за първата жена на Атанас Скатов - българка и за общото им дете - българче и за родителите му, а не за кифлата небългарка Шели.

84

Shark

преди 3 години

Ето това имах предвид, като написах в предишен коментар, че тези са егоисти. А какво ли е на родителите му! До колкото разбирам има първа жена и дете, което вече няма баща! И това ако не е егоизъм, здраве му кажете. Да идеш абсолютно безцелно да катериш един връх, и то зимата, за да си почешеш егото за сметка на близките си! Знам, че ще ми слагате /-/ и ще донесете от 99 кладенеца вода да ми обяснявате, че съм *** и че той е герой. Каквото щете пишете, мнението ми е такова и такова си остава!

83

Анонимен

преди 3 години

Пич женен съм, през март стават 30г и не съм се катерил освен бг и Алпите с лифт.

82

Анонимен

преди 3 години

Скатов е от Сливен, учил в Аграрния в Пловдив - все градове известни с компактно население от Индия.Бившата му съпруга живее в Бургас. Никъде нищо не пише за нея.

81

Анонимен

преди 3 години

Кифлите те съсипват, буквално.Тогава си търси нормална българска жена, а не кифла.

80

Анонимен

преди 3 години

Ако Скатов има дете от българка, все пак не е напразно живота му, въпреки тази за него и родителите му трагедия. Все пак е оставил след себе си едно българче, а не мулатче. Жалко, че е избрал неква арабо-индийска кифла пред това да е с жена си и детето си.

79

Анонимен

преди 3 години

Като тръгнеш с азиатка така става, направо си им роб до гроб. Имам приятел женен за китайка и живее в Париж с нея и я води по културни мероприятия. Без деца натюрмор.

78

Мхм

преди 3 години

Съболезнования!НО! Показната скръб и театрално поднесените тъжни слова не трогват,по-скоро навяват фалш...Цял народ тъгува заради загубата,на този фон подобни излияния са напълно излишни!

77

Анонимен

преди 3 години

Благодаря за отговора, но първата му българка ли е? Много е важно. За кифлата небългарка с грозното име Шени не ми пука

76

Анонимен

преди 3 години

Детето е от първата съпруга. Шени е кифла.

75

Mda

преди 3 години

Само дето тоя седем или шестхилядници не носят показност и слава, няма слонсори да плащат за там, не е интересно да се снимаш пред връх който са чували едва малцина професионалисти и за който трябват много много години катерене по стени, скали и т. н. Не става да ти хрумне на 32 г. как призванието ти е да си "алпинист" Да беше качил поне един "Друз" в Европа...

74

Анонимен

преди 3 години

Човешкият дух наистина няма граници,но когато дойде този момент, си даваме сметка, че мечтите ни, колкото и безгранични,са като прашинки срещу нашата майка Природа.

73

Анонимен

преди 3 години

Моля, някой да даде отговор на въпросите от коментар номер 76! Благодаря!

72

Mda

преди 3 години

Като изключим К2 и Анапурна, има много по-сложни за изкачване върхове - седем, дори шестхилядници. Голяма част никога неизкачвани и изискващи изключителни технически умения. Тези 10 изкачени осемхилядници съвсем не са критерий за елитен атлет - алпинист. При повечето най-тежката част е недостигът на кислород над 8000 м. , но кислородните бутилки които шерпите ти мъкнат до тези височини улесняват нещата.... и да точно шерпите качват бутилките на такива като Скатов...

71

Йори

преди 3 години

Напишете и жената до Боян какво е казала

70

Анонимен

преди 3 години

Да, все още нищо не е казала бившата му съпруга, Чакай, Скатов от коя има дете? От арабо- индийката Шени или от бившата му? Бившата му българка ли е?

69

Анонимен

преди 3 години

Какво са направили българите, че да бъдат занимавани дни с някаква българо - арабскоиндийска проста драма?