8

Анонимен

преди 3 години

Защо не попитате бившата му съпруга или синът му как се чувстват? Хайде стига сте продължавали по тази тема и да се опитвате да го превърнете ако не в светец, то в национален герой. Добрият алпинист/планинар е не който е успял да изкачи връх, а който се е върнал жив от него.

7

гост

преди 3 години

Булката е късметлия! Човека си го е търсил, и все някога щеше да си го намери. Като не я е оставил с две деца и дългове - не е толкова зле.

6

Анонимен

преди 3 години

Да го беше отказала да прави глупости, тогава нямаше да ревеш. Човек, който възнамерява да прави семейство следва да действа по-отговорнои да си седне на *** вмето да ходи да катери чукарите. Сега вече е малко късно.

5

Анонимен

преди 3 години

Колко ненужна драма... Кошмарно досадно е, ако трябва да сме честни. Алпинист загинал докато катери планина. Шокиращо трагична случка. Утре може да пишете какво мислят първите му братовчеди, вторите, третите, лелите на чичовците му, някакви непознати фенове и т.н. и т.н. Защото безкрайно ни интересува.Мир на праха му. Оставете и него и нас намира.

4

linkin park

преди 3 години

Снощи гледах видео за изкачването на К2.Мога да Ви кажа,че дори и да не е зимно време, такъв вятър брули и така навява оня сняг,чее .... отделно там при преминаването над разни пукнатини по една стълбичка, тясна колкото обувката ти за катерене ... си е бая страшно! И стъпват нек'во на чорчик,"котките" едвам хващат две стъпала на стълбата.Мани, мани .... то дъно не се вижда в процепа под теб ...

3

Анонимен

преди 3 години

Догодина по това време, ще е сгодена за друг.Това не е упрек, Това е животът.

2

Анонимен

преди 3 години

Много бързо й пресъхнали сълзите. Уж за любовта й.

1

Анонимен

преди 3 години

Каква народност не разбрах от текста е булката?