45

GG

преди 3 години

Неистовите усилия на русофилите да изкарат Россия хубава държава са напразни. Те никога не са ходили там, но знаят от едно време, че много хубаво било.

44

Бизнеспарко

преди 3 години

Безаналогов е само бай *** в света - за 30г., без война, от 27мо място на 58мо да отиде по развитие в ООН. Най-беден, нещастен, измиращ, с разбито здравеопазване, образование, без армия и с 50%от първолачетата вече Небългари. Нека това ни интересува???!!!Къде са Българофилите???

43

Русофил

преди 3 години

Руснаците искат първо да видят как слагат масово ваксина в чужбина и след време ще си помислят дали да си слагат и на себе си.

42

до ваксината е векто

преди 3 години

абе тъпирр, ми на Астра Зенека каква е ваксината им - векторна та дрънка и за твое инфо България има най много заявени от нея

41

Москва говарят

преди 3 години

Спутник ще бъде сложена насилствено върху всеки съветски гражданин

40

Анонимен

преди 3 години

абе тарикати вижте картата на европа 80% от държавите са я забранили за възрастни астра зенекатаи си казват в прав текст че още не е приключил процеса на клиничните изпитания одобрена е защото имало нужда от ваксини а швейцаците не са майм.уняци като нашите гербери я забраниха тоталноастра зенека е за развиващите се страни - казват ви го в прав текстна база адеуновирус от шмпанзе е и стига сте трили искате наерода да го бодът със шимпанзяна ваксина лигерберите може те са си рода

39

Анонимен

преди 3 години

И какво, установихме че сме дезинформирани.И че медиите пишат "демократични" новини. Хубаво е драскачите надолу да разберат че не всичко руско е лошо.

38

Русофил ПРАВИЛНО

преди 3 години

Преди МАСОВО да я правят на руснаците в Русия първо да я изпробват в чужбина масово.

37

GG

преди 3 години

Чак сега разбрах колко е вярно, че всичко руско е безаналогово. Наистина никъде по света няма такива технически недоразумения !

36

Ваксината е векторна

преди 3 години

В руската ваксина използват генно модифициран аденовирус. Покрай ваксинирането може да се заложи и генетично генът на русофилията. Допълнителни ефекти прояви на силно влечение към Русия и руският начин на живот.

35

Джо

преди 3 години

Още лятото италиански учени им проучиха изпитснията на руснаците и установиха, че са лъгали и мазали яко. И това го пише в авторитетните списания, ама не ви отърва на русоробчетатс! Отделно, за да се пъне по света, ПУ който не се е ваксинирал със страхотния Пътник, лишава собствените си хора от дози есксина. Гнус и смях, както винаги!

34

до 36

преди 3 години

аз на реалиста ,концентрирана без пари ще му я дам и мерителна лъжичка бонус

33

до реалист

преди 3 години

ти как реши че не си в 80 тката хаха жалък....

32

Добре

преди 3 години

Руснаците заложиха на високи технологии, не на тостери бе хора. Гледайте в тубата Русские двигатели и се образовайте малко,, а да колегата забрави и за подводниците :))) Колко тостера и Лади влизат само в двигателите им?

31

Истината

преди 3 години

Значи лада та лада пишат хейтърите.. но за самолетите, вертолетите, корабите, ракетите, ядрените реактори, ледоразбивачите мълчат..ами не са искали, не са направили бе хора, тези машини с какво и как работят?? :))) и с ваксините са номер едно!

30

Джо

преди 3 години

Който е луд да им вярва на руснаците. Тостер не могат да сглобят иначе, пък ся ваксина, ТС и троловете и платените журнсля я хвалят без реално да е изпитана. Не, мерси - ще минем и без нея!

29

Анонимен

преди 3 години

До РеалистМи пии си белината , какво ни занимаваш !

28

GG

преди 3 години

Русофилите не ревяха ли, че западните ваксини имат по 95-97 % успеваемост. Сега излиза Россия с 91 % и сме свидетели на научен пробив ? Тази ваксина е най старите векторни. Нещо като чисто нова Нива... Аз тва чудо за нищо на света не бих си го бил !

27

Реалист

преди 3 години

Тая руска ваксина е толкова "научен пробив", колкото и допотпните лади, дето още ги правят. Никога не бих си сложил нещо такова, но на множеството руски *** им пожелавам късмет с ваксината, определено ще им трябва.

26

Анонимен

преди 3 години

А по калво се различава симптоматичния вирус от настоящия или инстинския както обикновено се казва независимо от вида и номерациите му/им срещу които се създават ваксините за употреба и се отчита ефекта от тях що за симптоматичен по симптоми изявени,що без симптоми проявени,що въобще истински установен чрез надблюдение,че именно за такъв вирус става въпрос за неутрализиране.