105

Анонимен

преди 3 години

91.6% звучи добре! Обаче като знам как отчитат процентите на избори една червена лампичка мига пред мен. Да им вярвам ли?

104

Анонимен

преди 3 години

Превода не е много точен, според Lancet защитата против тежки и фатални случаи е 100% което е много важно, по-важно от процента защита срещу заболеваемост. Пише го и на Спутник страницата в Уикипедия.

103

Анонимен

преди 3 години

До ЦенатаГеополитиката не е само руска! Преди тях западняците организираха мощна атака с псевдонаучни доводи срещу "Спутник V". Онези пощръкляват, когато става дума за печалби! Провери пак за цената, да не излезе, че лъжеш!

102

Анонимен

преди 3 години

да я пускат на пазара, най-накрая, че ми писна от многознайковци, дето виждаш ли били лишени от правото на избор в момента, защото искат руската пък те им предлагат само от другите и затова нямало да се ваксинират. Да поръчат още сега колкото трябва и да се приключи с тоя цирк.

101

Цената

преди 3 години

До колкото четох цената на Спътник е 10 долара на доза, Което я прави колкото другите за две дози. Явно е Ок ваксина. Има много геополитика в Русия и това не ми харесва, но Аз нямам проблем от къде идват ваксините, до колкото се върнем към нормалност скоро.

100

Анонимен

преди 3 години

Мразя комунистите и бесепарските изтърсаци, но не мога за кажа и дума против руската ваксина. Ако мога да избирам, това ще е Спутник по простичката причина, че телата ни са свикнали на соц ваксините. А и генотипа ни е по-близо до руския, отколкото до американския, сори! Както казах ще се боря БСП да не припарват до властта, но няма да лъжа срещу руснаците, факт е че са велики в създаването на ваксини!По някога истината не ни харесва, но това не я прави по-малко истина!

99

Да я пуснат

преди 3 години

В свободна продажба. И не само нея, който иска да може да си купува ваксина по негов избор.

98

е нали

преди 3 години

Се строихме да плюем, а пък иначе германците хем си плюят, хем първи се строиха за ваксини. Я президента да съдейства, поне нещо и той да свърши.

97

Анонимен

преди 3 години

Научен пробив за Русия е ваксината на Вектор, а тая е модифицирана ваксина за крави. Му-у-у!

96

Въпрос

преди 3 години

Ако руската ваксина струва само 10$, защо не я пуснат у нас на свободна продажба в аптеките и не разрешат на лични лекари и здравни лаборатории да я поставят. Ако я пуснат, веднага си купувам две бройки и отивам при личният лекар да ми направи първата ваксинация. Няма да чакам за безплатната (Мутафчийска) ваксина като не знам кога ще ми дойде реда.

95

Анонимен

преди 3 години

Ваксината нарушава субсидийната и санкционна икономика на Западна Европа и САЩ.Пазарната икономика е слаба и води до глад, болести и бедност в Африка, Индия и Латинска Америка.Ако купуваме пазарно ваксини, ще обеднеем.

94

Анонимен

преди 3 години

САЩ налага санкции на Русия заради "Sputnik V"! Заради него ще оцелеят много руснаци и ще трябва да се мисли за нови бази около Русия, което вече е икономически неизгодно.Всяка малка държава, която закупи "Sputnik V" също ще бъде санкционирана.

93

До109

преди 3 години

Ти си постави Астра Зенека.Аз искам и ще поставя само руска ваксина,ако внесат,но като гледам внасят тази,която някои държави я забраниха.Питам,кой от управляващите ще си сложи Астра Зенека?НИКОЙ!

92

Анонимен

преди 3 години

Кирил Дмитриев анонсира регистрацията на "Sputnik V" в 25 държави означава, че е прогнозирал регистрацията на "Sputnik V" в 25 държави най-късно до 12.02.2021 г.

91

Do 109

преди 3 години

Шок и ужас, ужас и шок, в скоро време няма да ти плащат и 1 лев за лъжите ти... хаахаххааххахахаахх

90

Анонимен

преди 3 години

Руският Фонд за Преки Инвестиции анонсира регистрацията на "Sputnik V" в25 държави.

89

Анонимен

преди 3 години

Тя ако ставаше за нещо руската ваксина най-напред щеше да бъде регистрирана в Израел, вместо това Израел стана първата държава която отказа регистрация на руския бо.к.лук още през месец ноември.

88

Do 107

преди 3 години

Кои са тия държави??? Един линк ако може.

87

haha

преди 3 години

Щете нещете парнери, Баце е поръчал най-много дози от АстраЗенека, тоест маймунски аденовирус не ви мърда... Да се надявам че матряла ще поумнее и ще понамали агресивността си...

86

Анонимен

преди 3 години

Руакият Фонд за Преки Инвестиции анонсира регистрацията на "Sputnik V" в25 държави.