65

до 75

преди 3 години

наука се прави с пари, а пари при Елцин йок. Да си учен не значи че си ръководител, обикновено и с лекарите е така ако щеш и с футболистите. Щом създадоха кримския мост щом създавст оръжие което притеснява янките значи има кой да мисли. Дори и прословутия Новичок с разновидностите му пак наука требе пич.

64

Анонимен

преди 3 години

Аз погрешно си мислех че най-големият научен пробив на Русия за времето от СССР е Новичок, а то се оказва Спутник V. Ама господа руснаци казвайте ги тия работи по-навреме, за да не живеят хората като мен в заблуда.

63

Анонимен

преди 3 години

Егати и науката щом някаква си ваксина със силно неясен ефект е няй-големият научен пробив на Русия.

62

Анонимен

преди 3 години

До до 72Не е цъфтяла по времето на Елцин, но поне тук там имаше по някой истински учен. Сега освен подмазвачи на Путин други няма сред "учените". Та виж кой ръководи руската наука, товарищ Рогозин един третокласен журналист пропагандист на путинизма.

61

до 72

преди 3 години

защото я няма руската наука за това разни ТНТМ спейс играчки пистоянно падат в САЩ и продължават за по сигурно руски такетни двигатели да купуват, хайде да сме честни съвместно да произвеждат янките

60

до 72

преди 3 години

аха по времето на Елцин е цъфтяла науката. Хайде скрий се бе сммешшник.

59

до чебурашкин

преди 3 години

знаеш ли защо е русофобия защото ако даваше данните примерно и САЩ или Франция кога ще ваксинират населвнието би било по меродавно. Същия проблем има и САЩ да осигури ваксини за 320 милиона. И ти е стара информацията за крайния срок в РФ

58

Сата НАТО

преди 3 години

до ЧебурашкаА това какво общо има с ваксините?

57

анонимус

преди 3 години

На братушките ваксината заби в земята ваксините на европейските нацистки компании! хахаха

56

Анонимен

преди 3 години

Ваксината Спутник 5 е много добра, защото е изцяло на базата на Новичок..

55

до GG

преди 3 години

аха като ти цъкат минусите и те затапват *** били...вервай си ако те успокоява. Хайде отвори другата папка с клишета, тези до тук са изтъркани.

54

GG

преди 3 години

Тука се привикаха армията от русофилски ***. Колко ви беше нормата ? 120 поста ли ?

53

до Васко Левскаря

преди 3 години

"Който ни осводи, той ще ни пороби"хайде разберете се кой го е казал, нали уж Захарито беше, писле Дядо Вазов. В крайна сметка никой, русофобска измислица от началото на 20 век.

52

?

преди 3 години

алабализми и пропаганда! русняците са имунизирали едва 0,7% от популацията тръгнаха да спасяват света!

51

Кръстосана ваксинаци

преди 3 години

Колкото се може по-бързо всички видове ваксини да се одобрят и приемат и да се почне ваксинирането с всякакъв вид ваксини в България не сме много едва 7 милиона, ако не и дори по-малко. Всичко да се набоцка от всички възрасти бременни, бебета, млади и стари. Ромите и тях също и бездомните хора по улиците. Това е пътят към спасението както Евреите действат.

50

Васил Левски

преди 3 години

Който ни осводи, той ще ни пороби

49

Анонимен

преди 3 години

Лоша новина за сороса - чака ги безсилно скърцане със зъби и високо кръвно през дългите безсънни нощи!Чеборашке , честито !

48

Учете се от Евреите

преди 3 години

Те са мъдър народ. Печелят много пари и се грижат много добре за здравето си, за да се радват на богатствата си и печеленето на пари както и от лихварството. Щом се ваксинират масово Евреите това е правилният път оцеляване ... по печелбарство не можем да се сравняваме поне да си спасим дори и с загуби икономиката от пълен крах пак ще е постижение.

47

до GG

преди 3 години

ти кога беше там, май русофобията чака нещо за Русия да се публикува и почва голямото оплюване.

46

до GG

преди 3 години

абе правиш се на интересен съд *** антируски клишета, но гакта си е факт, световно уважавано научно списание го призна. Другото е злобарщина от дребни душици като теб.