107

Сорос

преди 3 години

Ще дърпам ушите на Борисо ! Искам по бързо обезлюдяване !

106

Анонимен

преди 3 години

Единственото спасение за Северозапада е референдум за присъединяване към Румъния. И ще стане най-богатия български район...Ех-мечтииииии.....Само това, че няма да виждат Тиквата ежеминутно ще ги въздигне....

105

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 120Толкова си личи, че не знаеш, че имам точно частна фирма, при това с офиси в три държави.

104

Анонимен

преди 3 години

до 116Личи си,че не си се занимавал с частен бизнес,или си от ония дето печелят държавни поръчки!

103

Анонимен

преди 3 години

Българите отдавна емигрираха в белите държави. В България остана само *** и най голямата *** да се вмирисва там.Помня още 1990г. на летището в София цели самолети пълни с българи отлетаха за Америка, за Австрия, Швейцария, Германия, Испания..... И това тогава не бяха селяни и черноработници както сега. Това бяга най умните хора в държавата. Инженери, лекари, учени, финансисти. Все хора с високо образование.Елита на нацията избяга! Тези хора знаеха какво бъдеще очаква държавата.

102

Анонимен

преди 3 години

Не е загубила само от населението си а и от животните!

101

Анонимен

преди 3 години

До ДемократЛичи ти, че си живееш още в социализма, щото само за държавна работа си мечтаеш:))))))

100

Karamanko

преди 3 години

Пълни глупости, като повечето статистики. Българите си имат деца, просто много излизаха в чужбина до сега. Сега се спряха. От тук нататък трябва да се правят по 3 деца. 1 за бащата, 1 за майката и 1 е реалния прираст. Първите две деца само покриват бройкат на майката и бащата, а реално третото дете увеличава прираста на държавта. За това трябва да има много големи бонуси за 3 деца и повече.

99

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 111"Излезе ти до пазара и виж дали има пазар на бг зеленчук и плодове. В мола е внос от Турция или ГМО."Да, моето момче, но ти каза, че земята пустее, а това е различно от това, което си написал сега.Иначе, да ти кажа, има и български зеленчуци, но не си ги купуваш, защото са ти скъпи, не защото ги няма. За сметка на това супермарктите на запад са пълни с български зеленчуци (и плодове). Особено краставици, чушки, лук и пр. Даже повечето са био.

98

Анонимен

преди 3 години

Комунистите бяха окошарили българския народ за 40 години. Благодарение на това че затвориха границите България все още има някакво население.Иначе ако не бяха дошли комунистите да запрат тоя народ всички щяха да избягат в Америка веднага след втората световна война. То в началото точно преди да дойдат комунистите на власт е имало една голяма вълна от емигранти.

97

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 100"Явно не излизаш от вас."Излезе ти до пазара и виж дали има пазар на бг зеленчук и плодове. В мола е внос от Турция или ГМО.

96

Демократ

преди 3 години

При комунизма всичко ставаше с връзки, а при демокрацията се назначават най-кадърните и най-компентните калинки! Демокрацията е най-добрата система.

95

Явлението се нарича

преди 3 години

глобализъм.Хората се ориентират към райони,в които най-успешно могат даразвият потенциала си.Има "точкови"обекти,които са магнит за бизнес,катоСингапур,Хонг Конг,Дубай и пр.,които са с по няколко млн.население.Имаи райони,дори в развитите страни,в които има демографски проблеми.Политизирането на въпроса е търсене на политически дивиденти и предизборниманипулации.Северозападът е бил по-населен при соца с принудителнитежителство,къде какво да учиш и работиш.Изчезна соцът,хората се разбягаха

94

Анонимен

преди 3 години

При "това време" родителите не си колеха децата и пенсионерите не ровеха в кофите за огризки от храна.

93

Анонимен

преди 3 години

При Тодор Живков северна България се обезлюди с 80%, но вестник "Работническо дело" не пишеше за това.

92

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен97В САЩ белите измират бързо и сега са повече африканци и индийци и турци. Нищо добро не чака България с тая демокрация и е геноцид на народа.

91

MARIN NUNEV

преди 3 години

sled izborite oche 1/5

90

Кур за Бойко

преди 3 години

Аз откак помна Видин, тоя град се емигрира, измира и все още има хора в него;))) Но, Северна България е така, не, че местата не ставатз а живеене, стават, зависи от разбиранията на хората за живот, просто населението много се урбанизира като съзнание, а и се европизира. Измряха, онези поколения, за коитос елата бяха всичко. Техните поколения, ако се връщат към селата, се връщат със свръхкомерс намерения. Селата в България са обречени. Всичко ще бъде натъпкано в 3 града.

89

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 98"Земята се обработваше при Живков, а сега всичко пустее."Явно не излизаш от вас.

88

Dtrumpp

преди 3 години

Това не е вярно- тиквуна ви го казва че там е ломската силикон долина