7

Saki

преди 3 години

Е то там предимно са от брадчедите и те заминават за Германия да точат социал. Но редовно си се връщат тук ,защото тук е кошерът им където се роят.

6

реално

преди 3 години

Процесът на обезлюдяване не е от вчера и днес, а започва от 60-те години на 20 век с индустриализацията, миграцията към градовете и обществената роля на жената. Оттогава насам има спад на раждаемостта и повишение на смъртността. Не е само при ГЕРБ, това е процес, който протича с десетилетия. Между другото най-ниска раждаемост има в периода 95-98 г., а след това има постепенно, макар и бавно покачване. Но тук, и в медиите никой няма да го отчете това.

5

българин

преди 3 години

Абсолютно недалновидно и некадърно отношение на политиците към този край на България !!! Виновни са управниците от всички правителства досега !

4

сигурно

преди 3 години

За последните 10 год. България стана по зле и то най-долната афринанска страна.А от северозапада миграцията е по голяма и от сирийскаа !

3

30 год. евроатлант.

преди 3 години

Муаххахах геноцид до дупка за племето !

2

Анонимен

преди 3 години

Гарантирано от герб! Друго нищо не ми идва на ум!

1

V

преди 3 години

Еми герб . Защо никоя медия в България не преведе филма на ББС за ромовете ? Аз все пак не разбирам всичко . Някой да го преведе и да го пусне по медиите.