98

До до 119

преди 3 години

Отговаряш на въпроса с въпрос. Аз не критикувам другите за разлика от теб. Освен това смятам, че съм направил достатъчно за 45 години. Учих, работя, построих къща и купих апартамент, изучих едно и сега на път и второ дете в чужбина, помагам на родители, имам приятели, щастлив съм....и най-важното, не говоря за хора, които са постигнали повече от мен, а им се възхищавам и се уча от тях. Всеки, постигнал мечтите си и гонейки нови е достоен за моето уважение. сега е твой ред

97

Анонимен

преди 3 години

До До 130Какво му е смисленото и полезното на това да изкачиш някой връх? А, чакай, сетих се! Ще спечелиш пари от спонсорите и от книгите, които бълваш серийно и ги продаваш по 77 лв. Т.е. само ти ще имаш полза. А, и шерпите, на които плащаш да те изнесат до върха. Да, последното е полезно. Е, има си и негативни страни - например ще травмираш близките си. Също и като се капичнеш ще набуташ държавата си да ти плати разходите по намирането на трyпа ти. Ама кво ти пука, нали е аванта.

96

Анонимен

преди 3 години

Българина е толкова *** че докато не си строши главата не може да повярва определени неща не са за него

95

Анонимен

преди 3 години

А защо е се е катерил по върховете, каква работа е имал там? Някаква научна мисия в името на човечеството да рискува живота си, или?

94

До 130

преди 3 години

Смятам, че е излишно под статия за загубата на когото и да било, да коментираш, че не е направил достатъчно. Убеден съм, че повечето нищо смислено и полезно не са направили. Повтарям СМИСЛЕНО И ПОЛЕЗНО. Да не кажеш, че съм пропуснал. И не започвай, че са отгледали по две деца, на които са хвърлили по един таблет в люлката и са страшни герои

93

Анонимен

преди 3 години

До 128 "А ти какво си направил в твоя живот?"Не съм 119, но по всяка вероятност, при същия разход на енергия и ресурси, е направил най-различни смислени и полезни неща, като всеки нормален човек. Повтарям, защото знам, че ще пропуснеш: Смислени и полезни!

92

Анонимен

преди 3 години

Честно, не мога да повярвам, че има толкова ограничени и злобни освен това хора. Най- неуспелите и малки човеци, могат в такъв момент, когато някой е загубил живота си, следвайки мечтите си, *** се изказва или изси...ра по скоро...Жал ми е за вас, защото Наско ще го помнят, но вас, едва ли...

91

До 119

преди 3 години

Изкачил е 10 върха над 8000 м. А ти какво си направил в твоя живот?

90

До 124

преди 3 години

Такива новинарски ***, като теб, мрънкат под всяка статия. Имаш избор да не четеш. Колкото до тези хора, заради които се е чуло за България с добро, заслужават поклон. Бог да прости момчето!

89

Анонимен

преди 3 години

Жалко за усмихнатото момче! Много злоба! Всичко се свързва с политика по *** начин- едно баба знае, едно бае.

88

Анонимен

преди 3 години

Има хора, които обичат риска и да предизвикват себе си, късмета и смъртта им дава самочувствие. Това е въпрос на личен избор. А спасителите рискуват живота си да спасяват такива хора - това също е избор, но поне е достоен и благороден. Съчуствам на близките за загубата им - те са истинските жертви в случая.

87

Анонимен

преди 3 години

В другия свят има голямо търсене на катерачи на върхове, там катерачите с надуто его които искат да се изкачват на горе, да са по-горе, много се ценят.

86

Анонимен

преди 3 години

Докато катеренето на планини се води геройство и има луди хора да му се възхищават, ще има такива случаи

85

Анонимен

преди 3 години

Тъкмо си мислих преди няколко седмици че му е време

84

Анонимен

преди 3 години

Според мен, това че си милиционер и имаш фирма за мутри и можеш да биеш хората не те прави политик и държавник

83

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

К2 - КОМУНИЗЪМ 2 - ТИЧАЙТЕ НАГОРЕ ДРУГАРИ!

82

Капиталист

преди 3 години

При капитализма българите живеем добре!

81

Анонимен

преди 3 години

ВСЕКИ КОМУНИСТ ДО СТЕНАТА

80

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

А Краси Каракачанов кой връх е изкачил соло?Само питам.

79

ВГЗ

преди 3 години

"Институт за космически изследвания" - и такова животно ли има в България?!?