118

Анонимен

преди 3 години

Катериш, катериш, стигаш горе на върха. А там само сняг и лед. И вятър. Нито е географско откритие, нито е нищо.

117

На ви истина

преди 3 години

Грандоманията, манията за величие, егото, любовта към хорските похвали карат хората да правят глупости.Не виждам нищо геройско в това, не трябва безумието да бъде толерирано и да се счита за геройство.Това си е чисто самоубийство!

116

Che

преди 3 години

Нямат уваженив троловете на днеса! Те са няколко служителя на днеса дето хулят сичко българско, за да се пише, не се връзвайте!!!

115

Анонимен

преди 3 години

До от де на къде Стига с този хеликоптер, бе, мрънкало с мрънкало! Прояви малко уважение към загиналия ни сънародник!

114

от де на къде

преди 3 години

народа трябва да плаща за хеликоптерза да прибере мършшата на този умник-Гюро !?малко параззити хартутя с данъците си та и тези помярри алпинисти трябва да храня

113

Поклон

преди 3 години

До Mad max до 145Да, смятам, че поне хората свързани с планината ще го помнят и аз съм един от тях. Не може да проумеете психиката на такива хора, ако не сте изпитали тръпката от катеренето, затова ги смятат за луди. Между другото Атанас Скатов има син, щом това е най-важният критерий за смислен живот.

112

5555

преди 3 години

Може би ако го беше изкачил лятото щеше да се справи и дори да изкачи всички осемхилядници.Според мен е надценил възможностите си.Понякога като ти се иска нещо много ти се замъглява разумната преценка.Но все пак е опитал да си сбъдне мечтата и да прави това, което му е идвало от сърце.А вие си гледайте вашите животи и мечти, а не се чудете как хората искат да изкачват планини.И на мен ми е чудно как може да седиш в чалга клуб, но ето една голяма част от народа го прави.

111

Mad max до 145

преди 3 години

Смяташ ли наистина, че ще остане в паметта на хората ? Но бас, че точно след ... 3 месеца никой няма да се сеща за него. Като другият Боян. Но той поне остави нещо след себе си поне деца, а този ...?

110

Анонимен

преди 3 години

Аз съм физиономист. Това момче не изглежда да е с акъла си. Не ми харесва нещо в строежа на долната челюст и зъбите.

109

Анонимен

преди 3 години

Не разбрах, държавата ли плаща експедицията и ако да, на какво основание?

108

Анонимен

преди 3 години

А страната ни защо има нужда от катерачи?

107

Поклон

преди 3 години

Отиде си още една луда глава. Такива хора правят живота шарен. Нямаме право да го съдим. Той сам направи своя избор. Поне ще остане в паметта на хората. Поклон!

106

Анонимен

преди 3 години

В Рая върхове няма, там сичко е тучни зелени поляни, които стават само за йога.

105

Анонимен

преди 3 години

Вече нищо няма да катери и семейството му е тотално разбито. Преди да цъкнете минус се замислете възможно ли е шерпите да убиват алпинисти, а не само природата? Цитирам статия от Нейшънал Джиографик от 2013г.: "Катерач на Еверест: Шерпите се опитаха да ме убият" Симоне Моро. Страната ни губи поредния голям катерач и се чудя дали някой ще се опита да разследва тази версия?

104

Анонимен

преди 3 години

До До до 119А кола защо не успя да купиш?

103

Анонимен

преди 3 години

Алпинизма не е спорт, а този Скатов, както и предишния *** са самоубийци, на които ние с нашите данъци им платихме екскурзиите.

102

православен патриот

преди 3 години

Жалко за човека !!!

101

Анонимен

преди 3 години

Като ти е мъчно, моментът за промяна е настъпил. Действай

100

Анонимен

преди 3 години

До До до 119Много е интересна историята на твоя живот и постиженията ти и как разказваш в интернет колко си щастлив, ох, стана ми мъчно защото аз нямам такива постижения, разкажи още нещо, примерно колко квадрата е апартамента? Къщата на колко етажа е? Къде прати детето - в Германия или в Америка да го изучиш?

99

Анонимен

преди 3 години

До 135Не им се хващай на такива. Това е подвеждащ въпрос. Или не си направил нищо, или не си направил одататъно и винаги има нещо, за кеото ще се хванат и ще го раздуят н амкс, само и само да те накарат да се чувстваш зле.