253

Анонимен

преди 3 години

А стига бе нещо радостно да кажеш

252

Щирлиц

преди 3 години

Ако изборите бяха днес, ви остават броени дни,другари гербери.

251

Анонимен

преди 3 години

До Не извратен типХапчетата и буквар!

250

ПроСоТо

преди 3 години

До Анонимен265...поколебах се дали да реагирам на драсканицата ти,но след кратко колебание,реших:-Абе симпатяго,какви "мерки" е предприел въпросния дебиленнощ?-Направиха "Арена Армеец" на ПОЛЕВА ГРОБНИЦА,и за радост НИТО ЕДИН пациент не беше вкаран там!..Претъпатадаскалка по руски език ЗАТВОРИ парковете и ПЛАНИНАТА Витоша,и..ТОВА БЕШЕ ЦЕЛИЯ ИМ НАПЪН!..-"В парка с куче може,с внуче-не!"..Самата Тиква се поака да се хвали,че мерките у нас били най-либералните!..-Та къде те отвя вятър

249

Не извратен тип

преди 3 години

Плана Ковид не би успял без помоща на полицаите във всички държави,ако не са полицаите да пазят Бориов,мутафа и другите фашисти,то Ковид нямаше да има.Полицията играе главна роля във масовите фалити и ликвидиране на бизнеси

248

ВЪЛНИ

преди 3 години

Те и по Коледа така казаха - че очакват "третата вълна" в средата на Януари...

247

Анонимен

преди 3 години

Ами от една година вече са спрени , забележете , задължителните профилактични прегледи!!!От кои са спрени и защо, как няма да скочи смъртността.Но тя е комплексна, смъртността!Не лекувани болести и зараза с корона вирус и хоп, починал от корона вирус.Вината е на Българските лекари, не на хората!

246

Анонимен

преди 3 години

До ПроСоТо 238АМИ НЯМАШЕ ТРУПОВЕ В НАЧАЛОТО НА ПАНДЕМИЯТА,ЗАЩОТО НОЩ ВЗЕМАХА НАВРЕМЕННИ МЕРКИ !В ИТАТАЛИЯ СИТУАЦИЯТА НИЩО ЛИ НЕ ТИ ГОВОРИ?АМА ДЕ ТОЛКОВА АКЪЛ ОТ ТЕБЕ-Д ЪРТ КОМУНИСТ!!!

245

Анонимен

преди 3 години

До Demonaz Ти гледаш тия,които са живи. Умрелите просто не ги виждаш,а те са рекордна стойност от Октомври насам.

244

Анонимен

преди 3 години

До Stoyanov Стоянов , ти ако не си забелязал кривата е точно така - от миналата година има покачване откакто свалиха мерките и след това спад, както ги въведоха сега. Просто мерките регулират кривата и също така топлото време.

243

Demonaz

преди 3 години

Едно и също. Това го чухме и за Великден, мачове, ученици и накрая за коледните празници. Нато да са му пуснали нова нота, ала-бала ? Аз като гледам навън живота си върви. Млади семейства, възрастни хора се радват на хубавото време напук на мрачните им прогнози.

242

Валери

преди 3 години

Ей Мутафчийски днес те слушах по радиото бе ***. Значи ще ти дам аз 3, 5 или 10-та вълна. Това е икономическа война срещу населението бе *** такъв. Къде изчезна сезонния грип бе *** такова. Къде са починалите българи от рак, инсулт, хепатит и други ? Те не са ли хора бе *** такъв, не заслужават ли лечение и те плазмодий жалък. Вземете си тая трета вълна и сия заврете някъде.

241

До 254

преди 3 години

Ами вчера при Тошко Йорданов професор показа графиките за смъртността и твърди,че от обшата смъртност за Ноември,Декември 1/3 е от Ковид 19,което пак е рекордна смъртност по-висока от общата по месеци от предишни години!

240

Анонимен

преди 3 години

Докога ще търпим този цирк, драги ми диванни философи?Кой чакате да дойде да го прекрати, ангел небесен ли да слезе?Всичко от нас зависи.

239

Stoyanov

преди 3 години

Вижте сега, според думите на тоя от миналата година насам ние все още изкачваме кривата. Кога ще я изкачим не става ясно, важното е да сме под стрес!

238

До просото

преди 3 години

👏🏻Браво ,точно така е,дресирани да ѝм се казва какво се случва,а не какво наѝстина е всъщност!

237

Капризите на вируса

преди 3 години

Когато навалниците демонстрират из руските градове, никой не говори за опасност от разпространение на Ковид-19. Когато поклонниците на Тихановска правят същото из Беларус, корона-вирусът не плаши никого. Когато привържениците на Тръмп протестираха в и около Капитолия във Вашингтон, техните врагове започнаха да ги отстрелват като индианци, а не разчитаха на вируса да защити демокрацията.

236

един от народа

преди 3 години

Другарю'' лекар'', работя в болница и виждам как се лекуват болните с ковид! Абсолютно погрешно лечение с един кош антибиотици и чист кислород, който те трови! Така че организма на болните се скапва от предозиране на лекарства!

235

Анонимен

преди 3 години

Когато се дава статистка за смъртност се пише цялата истина.Статистиката на починалите от коронавируса трябва да се дава със статистика от общата смъртност за сраната.Както и за годините без коронавирус.Някой от пиар "звездите" на НОЩ си мислят че всички сме наивници и сляпо трябва да вярваме и треперим от страх.Аиде у лево!

234

Анонимен

преди 3 години

Дали го харесвате или не, няма никакво значение,няма да се жениме за него. Важното е ,че това,което казва той и Щабът се оказва вярно - както за многото починали след разпускане на мерките,което стана с рекордна за България смъртност,така и за втората вълна. Докато доц.Мангъров твърдеше точно обратното - че няма да има втора вълна и няма да има много починали - и не излезе прав. Ако имаше такт,щеше да престане да се изявява като критик.