313

Мен

преди 3 години

Атеѝстите са най-уязвими, там на дявола му е най-лесно!

312

БОГ

преди 3 години

Има и други книги, издадени преди тези които цитираш. Някой са 2 някой 3 пъти по-стари от това което цитираш. а преди това пак е имало хора, цивилизации но е нямало такава книга за контрол :) Докато едни се страхуват, други правят милярди без страх, без контрол без да им се набива в главата от кого да се страхуват. Радвай се на живота, господ не е българин вече.

311

Ето

преди 3 години

Пак пр.искат ИЗ не,бето! Защо си затваряте очите??? Толкова ли ви е страх от делата на дявола и слугите му от снимките на заглавията ви? Нали този свят утре ще живеят и вашите деца? Това ли искате ??? Не мисля...защо никой не пише за изкуствените об.лаци? Ето ви незнам коя по ред вълна!

310

...

преди 3 години

Ако не ви е страх от Бога,е много страшно за Вас! Бъдете сигурни, няма да имате мир във вечността,ако не сте с Бога! За добро ви го казвам,дано го проумиеете!

309

Слушай

преди 3 години

Йоан:8:44 Ваш баща е дяволът;и вие искате да изпълнявате похотите на баща си. Той си беше открай човекоубиец и не устоя в истината,понеже в него няма истина.Кога говори лъжа,своето говори,защото е лъжец и баща на лъжата. Та така , сега този сл.угиаш на снимката и свитата му ли ще слушаш или Господ Исус??? Кажете ми приятелчета,на коя страна сте? В момента те извършват началото на Глава Откровение от Библия !

308

Око да види

преди 3 години

Що триете истината ве,Що??? Щото и вие сте същите , Господ ще ви даде знаци,че сте сбъркали страната на която СТЕ! Запомнете го добре! И сте съучастници на лъжата,не сте в истината! Внимавайте когато разберете сигналите ,ако продължавате да триете истин,и, ще разберете кой е БОГ!

307

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 123 КОГА СА ОТМЕНЕНИ ИЗБОРИТЕ НА 4.АПРИЛ- ТИ СЪНУВАШ ЛИ ИЛИ ДА....

306

Анонимен

преди 3 години

СНОЩИ ГЛЕДАХ МАНГЪРА ПРИ ЦВЕТАНКА РИЗОВА- С ДВЕ ДУМИ- ЦЕЛИЯТ СВЯТ Е В ЗАГОВОР, САМО НАШ МАНГЪР КАЗВА НЯМА СТРАШНО- АКО НЕ УМРЕТЕ ОТ КОВИД - ТО ЩЕ ОТ РАК, ИНСУЛТ ИЛИ НЕЩО ДРУГО- ТОВА Е ЧОВЕКА, КОЙТО РАБОТИ В КОВИД ОТДЕЛЕНИЕ- ДР МЕНГЕЛЕ!

305

Анонимен

преди 3 години

И да квичите и да мрънкате вирусът си знае работата, ако щете Гьобелс да изкарате от гроба, на вирусът не му пука за фанатичните ви рапсодии.

304

Кокич

преди 3 години

Остави хората намира, нещастни.к..

303

Анонимен 123

преди 3 години

Затова ли отменихте измборите на 4-ти април, за да могат предварително колкото си може повече хора да се разболеят, под карантина също, и в същото време ЕЛЕКТРОРАТА на Баце да му гласуват, и пак да спечели. Защо не направихте с ПСР тестовете по границите още есента на 2020г. Не зависимо дали са Българи или чужденци, да си остане така до края.

302

@@@

преди 3 години

До ООООХ...Бъкаш от мозък и възпитание. Просто прекрасно. Колко п ростаци има божеееееее

301

Н9879

преди 3 години

"Когато неморалното се превърне в закон, съпротивата се превръща в дълг!"

300

ветеринарен лекар

преди 3 години

когато се отворят училищата,до 3-4 седмици заболеваемостта нараства.

299

Ванката

преди 3 години

Вируса е уведомил Мустафа паша и той знае ;)

298

ООООХ...

преди 3 години

ТОЗИ КАТО ГО ВИДЯ И СЕ РАЗБОЛЯВЯМ ОТ ВСИЧКИ БОЛЕСТИ - Е И СЛЕД КОЛКО СЕДМИЦИ ЩЕ СЕ МРЕ ЯКО ГЕНЕРАЛЕ ДОКТОРЕ ПРОФЕСОРЕ И КАКВО ЛИ НЕ - КОЙ ТИ ДАЛ ТЕЗИ ТИТЛИ ДА СИ ГИ ВЗЕМЕ НАЙ ГОЛЯМАТА ТИ ТИТЛА Е ПОДАЙ Г.........НА Б.Б.ПАРИ ЛИ ВЗЕМАШ ЗА ТОВА ??????????

297

ала бала

преди 3 години

А 4етвъртата петата и 6естата вълни кога се о4акват и има ли между тях с размерите на цунами?

296

Ядосан гражданин

преди 3 години

Страшно нагли са, но така е докато не ги изметем, няма да се оправят нещата!

295

Вирус КО СТАА

преди 3 години

За сега вируса си мутира има към 400 разновидности засяга панкреаса ,бъбреците и белите дробове . Без един от тея органи не се живее . И само *** твари не разбраха че това е чумата на века и лек няма . Преболедувалите са увредени завиниги дори и да се чустват добре са увредени необратимо и органите им работят на проценти под необходимото за здрав човек . Работа ,пари ,кариера са неща които могат да се постигнат и в друго време ,но здравето е най-важно за човека . У

294

бл.134 в Зап. парк

преди 3 години

Дрън, дрън