21

браво

преди 3 години

Всички деца и студенти в Клас! Страхливците да се завират в мишите си дупки!

20

Пич

преди 3 години

Иииии след 1 месец - "Аууу, ама какво направихме, то пак има много заразени и болниците са пълни. Ще трябва пак да затворим всичко.". Тия хора не се учат от грешките си. Като добавиш, че 60-70% от това население са необразовани, , и на всички би трябвало да им е ясно, че скоро няма да приключи тази агония. За съжаление ...

19

Анонимен

преди 3 години

Каква е логиката да се учи през две седмици!В Англия вече за втора година няма да има матури!Разкарайте големите и вкарайте най-малките,до 4 клас в класните стаи и наблягайте върху тяхното обучение и образование инача семо след една петилетка,ще имаме в най-добрия случай поне 2-3 поколения,неуки и младежи,без интереси и без познания!

18

Дръндер

преди 3 години

До ХахОди на село и бери плодове!

17

ескимос

преди 3 години

Айдеее, пак юруш на заразени и умрели...

16

Анонимен

преди 3 години

график, откъдето ще влизат и излизат учениците от различните класовеДвижението в коридорите ще е в определените посоки"почивки" от носенето на маски, т.е. при отворени прозорци----Що се заблуждавате сами? Първия ден ще има опит за спазване, после кой как си знае. Учителите ли ще търчат по коридорите да контролират?

15

Мозък в болничен

преди 3 години

Снощи четох в друг форум, поне 10 човека бяха написали, че децата от градините, яслите и училищата са им донесли ковид в последните няколко дни. Тревожно е, че и децата са болни,някои с пневмония. Така, че ни е ясно какво предстои. Пак март месец като се оправи времето, ние ще си стоим вкъщи като затворници.

14

Анонимен

преди 3 години

До БравоИмах един съсед, който мислеше и се държеше като Вас. После заболя. И миналата седмица го изпратихме. Кръстете се да не проверите нещата с вируса лично!Бъдете здрав!

13

Анонимен

преди 3 години

Да..но учителите 80 %не желаят ваксина ,но пък не работят много време а получават ли заплати ?

12

Е, новият щам...

преди 3 години

...вече очаква големите ученици в класните стаи. Резултатът - след около четири седмици.

11

Анонимен

преди 3 години

Тази учебна година е едно голямо ФАЛШИМЕНТО! Учениците от 12-ти клас,въобще не ги интересува нищо.Всеки си е направил сметката,къде,как и къде ще кандидатства.Подготвят се самостоятелно или ходят на частни уроци и хич не им дреме за отсъствие или присъствие.Гледат да барнат единствено по-висока диплома и хубави оценки на матурите.Пък и след първи почти неучебен срок,сега през две седмици *** си,дойди си,някак знания не се трупат!Жалко за най-малките,при тях щетите са най-големи!

10

Анонимен

преди 3 години

Стига вече с тая измислена пандемия и измисления смъртоносен ковид. Няма такова нещо а всичко е добре измислено , планирано и провеждащо се от една група самозабравили се милиардери които искат да подчинят населението на света чрез биологично роботизиране.

9

Хах

преди 3 години

Са, сега точно пътувах с тях в метрото, не носят маските правилно, че някои изобщо не носят. След 2,3 седмици ще берем плодовете

8

Анонимен

преди 3 години

Като почнат да умират деца и тийнейджъри, ще се оцъклите. Новите щамове са по-смъртоносни.

7

Анонимен

преди 3 години

Най-много до 4-ти март. Запомнете тази дата. Лошото е, че вече слиза в по-ниска възраст, включително деца

6

Анонимен

преди 3 години

Всичко ще се срине и изпозарази! Нищо няма да остане на тази земя!

5

Анонимен

преди 3 години

Анисийче, какви изпити имат в 8 ми клас бря????

4

Анонимен

преди 3 години

Аха...ами бройте 13-15 дена и завъртаме колелото отново!!После пак ги спираме-падат бройките...и пак ги пускаме да"учат" :)

3

наблюдател

преди 3 години

А студентите?Плащат пари да ги обучават с качество ''радио връзка от ВСВ''.Те са последната дупка на кавала.В класа на сина ми 12 от 30 студента остават на поправка поне по 1 предмет.Ама чакай,те идат избори.Мастър плана на шайката е да ги отложат.Чух че на 15 март ще затваря пак всичко както март и април 2020.Плюс това данните в НСИ за 2020 както и 2021 пише че пак са т.н. ''предварителни''(каквото и да означава това).Така че нищо чудно кривата да излети нагоре по изборите....

2

хаха

преди 3 години

Ей ся гледах някво училище. Наредили там спирт, тва онова, коридорчета с нещо дет ти мери темп. И всеки спира и чака реда си да мине. Иииии изведнъж идва няква, влиза, намъква се директно, явно не знае къде се намира и пазача й ВИка "Чакай, чакай не влизай така, снимат ни". *** тя вече се намъкнала през въпросното коридорче. СПря се, огледа се, врътна се и си влезе. Хаххаха забележете "Снимат ни". Значи като си тръгне телевизията и пак анархия ще е. Пандемия-мерки. Ни едното го има, ни другото.