38

лекар инфекционист

преди 3 години

ела при мен в ковид 19 сектора...за 1 смяна и пак ще си говорим за кво е прав Мангъра,,,всичките му прогнози са грешни--деменция ли,,,или кеш не знамДоцент Ангел Кунчев само е в час и е наясно с пандемиятаако има нови щамове,който се изплъзват на имунитета,това може да се върти до безкрай в обществото, но на вас кво ви пука ,,,важно е кръчмите да бачкат,а и танците ,,,

37

Не!

преди 3 години

"Еми явно така ше е. 2000 г. се еб..хме с природата, сега е неин ред."Природата ли? я пак? Що ли си мился, че едни жълтури го пуснаха/изпуснаха вируса!

36

Последни Новини

преди 3 години

според Изследване на Китайски университет, мъжете прекарали КОВИД, дори и тези в лека форма, дето дори не са разбрали, че са болни, са стерилни и не могат да имат деца!

35

Анонимен

преди 3 години

Много ме кефят такива новини " Джоузеф Фовър, асоцииран изследовател по епидемиология в Йейлското училище за обществено здраве " - ъм...кво ?"Експертите казват, че ..." - кои експерти?"Съществуват обаче някои изследвания, които предполагат.." къде точно съществуват?"Последният пример идва от ново проучване, което установява " - на кого е проучването?"Пол Биениаш, вирусолог от университета Рокфелер " - Рокфелер ??? ахааа ясно е всичко ...

34

Анонимен

преди 3 години

Напоследък обичам да се връщам към началото на представлението.Месец март, пред камерите се нареждат полицай, шефът на пожарната, ветеринар, математик и коремен хирург за да ни спасяват от "вирус".Няма нито един регистриран "случай" , но градовете са затворени с КПП-та, а границите - отворени.Убедителна ли ви се струва уверюрата?

33

Анонимен

преди 3 години

до: аз-ътНо Мангъра каза, че когато обиколи 70% от населението на планетата, ще започне ВТОРА, ТРЕТА, ЧЕТВЪРТА обиколка!!

32

Анонимен

преди 3 години

Амиии.това Иде да покаже.Че цялата тази " Евро кампания" е един балон само! С някаква сапунена вода да измиеш чинии до " блясък"? Е няма как да стане уви!-:) За всяка ваксина утвърдила се.Са нужни Годиниииии! А не такава " кампания" както в момента! Кого лъжем Европейците ние? Себе си нали? И докато жизнено важни проблеми стават " политически" на един съюз или който и да е.Реални резултати няма да има!!!

31

SHEFA

преди 3 години

ДО 31-ВИНАГИ Е БИЛ ПРАВ.

30

Казах Ви

преди 3 години

Нахлузвайте, Две Маски една върху друга, по новите изисквания и отивайте да ви вземат ана лна проба за КОВИД, по новите процедури, които вече се прилагат в Китай - след това ходите като Пингвин и не може да седнете на Д-то си, това вече е задължително изискване на летището в Шанхай - гледайте записите в Интернет, ако не вярвате. Ана лната проба била по-точна от тази от Носа. Като Ана лно се окажете положителен ви набиват и там тапа да не сеете КОВИД!! Гарантирано от Китайските Комунистити!!!

29

аз-ът

преди 3 години

и сега какво прайм тези дето ги набоцкаха , пак ще се разболееят заедно с неваксинираните .Едните може и да не умрат и другите също така.Изводът Защо не си----еми на база на това което виждаме - да прав сте. Тва излиза !!!!Бати таш**ка бате.

28

SHEFA

преди 3 години

БРАВО-МНОГО БЪРЗО БЕ?

27

БНБ

преди 3 години

Гледаш новините за днес и над 10+ страници само COVID само това ли се случва във света ? Спам, спам, спам ,

26

ACHTUNG, ACHTUNG!

преди 3 години

ВЗЕМЕТЕ МЕРКИ! ВЗЕМЕТЕ МЕРКИ! ВЗЕМЕТЕ МЕРКИ!

25

Анонимен

преди 3 години

и сега какво прайм тези дето ги набоцкаха , пак ще се разболееят заедно с неваксинираните .Едните може и да не умрат и другите също така.Изводът Защо не си .......................................!

24

ГосТ

преди 3 години

Тея така и не разбраха, че по скоро трябва да се разчита на препарати за лечение и масова навременна диагностика.

23

SHEFA

преди 3 години

ДО 25-АБЕ ПИШИ НЕЩО ДА МИНАВА ВРЕМЕ-ТО СЕ Е ВИДЕЛО.

22

Анонимен

преди 3 години

Този сайт е изключително опасен за вашата психика!! МОЛЯ, ВЗЕМЕТЕ МЕРКИ!

21

ЧЕСТИТО,ДАНЪКОПЛАТЦИ

преди 3 години

Всяка година - плащане от данъците за два пъти по две дози изключително надценена, експериментална генна терапия - плюс, плащане разликата за всички безработни и прочие , подлежащи на боц - и накрая, 2/3 ще се плисне в канала, понеже никой не го иска! Но, поне е БЕЗПЛАТНО!

20

Разбирач

преди 3 години

Той бил Гейтс ще трябва временно да препрограмира чиповете да се намали платото...после програмирва новия си вирус...да се дигне платото...после антивирусната програма..и такава до края на света!

19

Анонимен

преди 3 години

"Мутация, която би могла да позволи на COVID-19 да избегне защитата, която предоставят антителата, изградени от друга инфекция и ваксините" превод на немаркетингов език - Мутацията прави излишни антителата, създавани от сегашните псевдо-ваксини.ИЗВОДЪТ Е:"Ваксините са по-важни от всякога"