58

Анонимен

преди 3 години

Много обичам да чета как промитите мозъци надуват спукания ковид балон.Дано слагат памперси, че стават бели от напъване.

57

Лекар

преди 3 години

Aз Ви казвах да си подсилите имунитета с качествени добавки. Това е ключът от бараката. А за ВАКСИНИТЕ, който се е ваксинирал се се пре....... бал!!!

56

КовидМафия

преди 3 години

Хептем на маймуни ни направихте , вече цяла година следим някъв грип и се провежда гееноцид и психо терор над хората . Вие журналистите сте най виновни , вие сте съучастници . Не ви ли е срам пред родителите ви и децата ви ????

55

Анонимен

преди 3 години

Дръжте се ребята, идва нова ваксина! :))) То мутира, ние се боцкаме, то мутира, ние се боцкаме. Само дано не ни свърши мястото за боцкане. А горкия Ботокс е в неизгодна позиция: или трябва да спре да си го инжектира или да пропуска ваксини... ех, тежка съдба!

54

Ванга

преди 3 години

Казах го 1978г. Докато не обесят ПРЕЗИДЕНТА, чумата няма да мине!!!

53

Нострадамус

преди 3 години

СТИГА КОМПРОМИСИ!!!! Напрашете пълен ЛОКАУТ на София за 2 седмици (всичко затшая, никакво излизане след 19 часа, работят само хранителни магазини, болници, спира градски транспорт, никой нито влиза нито излиза) и вируса в България ще ИЗЧЕЗНЕ!!! СОФИЯ Е ПРОКОБАТА ЗА БЪЛГАРИЯ!!! ДОКАТО ГИ ИМА ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА ТАКА ЩЕ Е!!!

52

Дяволът

преди 3 години

Ех, отиде ми инвестицията в производство на чували :( Жалко че слушах НОЩ.

51

Анонимен

преди 3 години

До Не! Факт е,че не е настинка. Просто гаден вирус, изключително устойчив, с коварна вирулентност/ безсимптомно заразяване/, с много странични последствия и добре прицелен в хората на възраст. Наистина добре са го измислили. Пазете се.

50

Анонимен

преди 3 години

Нещо за ваксините и цитокинова буря? Или за ваксините и ADE? Antibody dependent enhancement? Не? Понеже е е проучено? А какво стана с тестваните животни за ваксина срещу предишната корона-вирус истерия? Нещо за тях?

49

лекар инфекционист

преди 3 години

някой иска да фалира света ,пазейки ви от настинка-майната вихора,който не знаят какво е --цитокинова буря,остра дихателна недостатъчност, белодробна тромеболия --моля да не пишат тава не е настинка,това е убиецмисля, че и Мангъра е наясно , но е платен от левите

48

Не!

преди 3 години

Тези думи на Доктор Хасан Ефраимов ще бъдат записани със Златни букви! Някой иска да фалира света,пазейки ви от настинка.

47

SHEFA

преди 3 години

ДО 37 -ААААА ЗАТАВА ЛИ Ф-АТА РОКФЕЛЕР СЕ ОТДРЪПНА ОТ ПЕТРОЛНИАТ БИЗНЕС?

46

Ники

преди 3 години

Всъщност това е добро оправдане, за едни усвоени пари и НЕнаправена ваксина ;)

45

ОСТАВКА

преди 3 години

След като Мутацията е влязала в България то Управлението на Борисов не се е справило с ситуацията

44

Анонимен

преди 3 години

Слава богу, че е просто един грип, макар и от по-гадните... Можем да си живеем нормално с него... Само да ни го кажат най-после, и да приключваме... Хммм...Някой няма ли да го каже най-после? Някой? Не? Добре.

43

лекар инфекционист

преди 3 години

няма 70 %...мутантни щамове -- ще повтарят и преболедувалите.-70 %... пич,имунитета е нетраен,има реинфекции, това не ти е морбили с пожизнен имунитет....гледай си кръчмите,.....

42

Хахаха

преди 3 години

Които се набоцкахме - не НИ мислете. Гледайте да има свободни легла и О2 за вас.

41

Анонимен

преди 3 години

Чашата преля и т. н. нали. Препинателният знак точка да си влезе в ролята. Кого ли не изтъпаниха вече да ръси съчинения и да носи от през девет планини вода. И кво? Нови автоопровержения на всеки половин час. Панаири.

40

аз-ът

преди 3 години

ела при мен в ковид 19 сектора...за 1 смяна и пак ще си говорим за кво е прав Мангъра,,,всичките му прогнози са грешни--деменция ли,,,или кеш не знамДоцент Ангел Кунчев само е в час и е наясно с пандемията--аз не съм лекар за разлика от тебе, ако въобще си лекар - ама да - прав е. Затова, че това ще се търкаля докато 70% го изкарат. И ни ваксина, ни - дявол , могат да направят каквото и да е по въпроса. ЗА КЪВ Ч*П МИ Е ВАКСИНА СРЕЩУ ЕДИНИЯ ЩАМ? И ТО 60%-ВА, КОЯТО ТВОЯ ГУРУ -ДОЦЕНТА ПОРЪЧА,а?

39

Райд

преди 3 години

Изтрева ги до крак. Китайските Комунисти Ви напръскаха с Чума, както се пръскат жалки хле бар ки с Райд! Мъжете ви са стерилизирани от Вируса, скоро Император Жи ще Опложда жените Ви за създаване на новата Имреператорска Раса!