78

Г-ца ваксини долу

преди 3 години

Сега разбирате ли, че невежо население се манипулира най-лесно? Ето ви причината защо съсипват целенонасочено образованието. Знаят, че те разбираме нищо и ни контролират като животни.

77

Мисленето не вреди

преди 3 години

Измислиха ваксина да 2 месеца и хайде да се нацакаме всички. Колко деца с увреждания, колко ракови заболявания, колко автоимунни заболявания ще се появят от това?На някой пука ли му изобщо? Не, естествено, само лобизъм в парламентите, пари, игри и интереси. *** доказвай,че си се прецакал от ваксината

76

Анонимен

преди 3 години

Правят ви на улави и не зацепвате.Колко сте ми смешни като посочвате някакви "авторитети", които били "за" ваксините...Само дето има 90 пъти повече авторитети против тях и съм разговаряла с такива, че не проговарят от страх да не ги убият.

75

Анонимен

преди 3 години

как пък до вчера никой не знаеше и хоп тази сутрин Днес откри америка. И така на всички псевдо учени по света трябва да им четем дивотиите.

74

БРЦК

преди 3 години

Само глупости и лъжи . Нищо логично и истинно . Това не е наука а ни мамят и то като разчитат че не разбираме от вирусология и генетика . Това което пише в статията е небивалица . Хора събудете се ТЕ НИ ЛЪЖАТ

73

ГосТ

преди 3 години

Такива са ваксините на Sinovac и Sinopharm. А всъщност, кога ще видим резултатите за безсимптомните и тези с много леки и среднолеките симптоми на онова немско турче и файзер ??? М ?

72

Анонимен

преди 3 години

Ето за това предпочитам инактивирана традиционна ваксина а не новите иРНК, при старата технология се срещате с целия геном на вируса макар и неактивена не само с хипер малка частичка от него. Дори и да мутира вируса, а вирусите винаги мутират, вашата имунна система вече се е запознала с целият геном и може да реагира на участъците които са непроменени, защото мутациите засягат само малки участъци а не целият вирус. Такава е ваксината на Валнева. Сигурно ще има и други.

71

Питър

преди 3 години

До Анонимен 73Аз го изкарах наскоро и мога да твърдя от собствен опит, че това не е обикновен естествен вирус. Държанието му е ужасяващо, а последствията от преболедуването му тепърва ще се разкриват... Най-важният въпрос е дали китайците наистина са го изтървали или са им го подхвърлили... Иначе навсякъде по света е видно, че онези, които не го взеха насериозно сега страдат

70

Анонимен

преди 3 години

Това не е вирус. А мислещ организъм. Управляем.Атентат срещу човечеството и човещината.Чакам да поемат терористите отговорността.

69

З@ЕБi

преди 3 години

тоя ковид има повече нива на оборудване отколкото някой модели автомобили.скоро да не изкарат фейслифт хибрид или направо да му турат един електромотор

68

аха

преди 3 години

На крива ваксина - щамът и пречи!

67

ковид форевър

преди 3 години

Накратко казано....няма измъкване от ковидистерията. Колкото се може повече...колкото се може по-бързо.....и..никакви гаранции.Може и да не умреш...ама може и да се разболееш...50/50...т.е както всичко в живота....я стане...я не стане!!! Из-ро-ди лъжливи.

66

Жоро

преди 3 години

Това е от ваксината. Вече от различни медицински работници чувам, че след ваксината са се заразили всичките ваксинирани в отделение.

65

Депутата

преди 3 години

Всички , рано или късно ще умрем.Живота е толкова кратък.Миг дори.Вие що се вземате за нещо кой знае какво?!Каква полза от човешкия живот?!По скоро без хора, на планетата ще се възцари един Рай!

64

Истината

преди 3 години

Нека мрането започне . Сега.Вируса просто скъсява дните ни . По 20г. На преболедуване.Много сме на планетата земя.

63

СТАДЕН ИМУНИТЕТ

преди 3 години

От цялата работа разбрах, че шиповидния протеин срещу, който mRNА ваксините създават имунитет е мутирал. Ами нормално е да мутира..Обаче, човек който е изкарал короната и имунната му система се е срещнала с цялия геном на вируса, е много вероятно да има антитела и срещу други "части" на вируса. Реално в лаоратория са доказали, че ефективността на ваксините пада, ама не пише да да тествали с антитела на пребуледували ;)

62

Анонимен

преди 3 години

Всеки петък -тест през задната част! Много е точен! Ще се научите да ви харесва!

61

И кво правим ся

преди 3 години

Всеки понеделник нова ваксина, а всеки петък на ПСР тест.

60

Еми мисирките

преди 3 години

До КовидМафияТолкова си могат или са клюки или истерии. Много ниска топка са. С изключение на няколко, останалото е събирано от кол и въже.

59

БАЦЕ

преди 3 години

Саа шом се покачват заразените, мое да затвориме Държавата с пълен локдаун докъм 15.042021!!!