84

Мяу

преди 3 години

Турските домати ще ги ядем, ако ги ядем по 20 лв. за кг сигурно, включат, далаверата на. Борисов и Пеевски

83

Анонимен

преди 3 години

Турските здрави сили хубаво искаха да го отстрелят преди няколко години, но не успяха.Така ще е.... докато стане непоносимо!

82

НималсSS

преди 3 години

Е то сега ще си купя турска девица за кило краставици !! Гладна девица ще яде не *** КреМвИрш :)))

81

Ястреб Османлията

преди 3 години

Aнaлнитe изнасилвания не са кой знае какъв проблем, стига да успееш да се отпуснеш и да не стягаш излишно пръстена.От опит го казвам.

80

абе

преди 3 години

турбо-мега-хипер-ултра изчислителен капацитет

79

Анонимен

преди 3 години

"Турция е принудена да внася плодове и зеленчуци" това сигурно е констатирано на Капитан Анреево където всички турски тирове внасят зеленчуци от България и други прогресиращи Ивропейски държави ... жалки сте..

78

Даниел

преди 3 години

дойче веле... Ясно

77

Ами

преди 3 години

Русия най-голямата територия на планетата с най-много полезни изкопаеми, дръвчи се на САЩ, но гледа да е приятел с Китай и Европа. Китай могъща икономика срещу САЩ, но се стараят да са приятели с Русия и Европа.И само Ердоган от много акъл едновременно срещу Европа, Русия и САЩ. ЕС и САЩ официално му натресоха санкции, Русия му е ядосана заради Сирия, Либия и Армения и сега страдат обикновените турци.

76

Глупости

преди 3 години

Ми ..това са големи глупосто бе!Да бе е дойчезеле?

75

ГРОБ за ГЕРБ

преди 3 години

Глупотевените на Гомнойче Веле край нямат...

74

Анонимен

преди 3 години

Ясное че Пуйкия глътна вода. Ем се дръвчи на краварите, ем се дръвчи на *** - така не става. Сега ще се одръвчи сама от глад, ама най-много ще ме изкефи кризата да е толко дълбока, че кюрдите да се отцепят. Аре стига Пуйкия, много й беше - време е да я разпарчетосат.

73

Анонимен

преди 3 години

До ХахахаДруг път. Банско и Пампорово се пукат от чужденци. Земята пустее и внасят ГМО. Бг се топи с по 50 хиляди човека всяка година. Външен дълг скочи с 5 милиарда в 2020 г.

72

Анонимен

преди 3 години

Млади турцие ше тръгнат към България и ще стане страшно както 2015 г. с бежанците. В България са останали само пенсионери а младите се крият в София или ЕС.

71

Анонимен

преди 3 години

ЗА СЛОЖАТ РЕШЕТКА НА ТРЪБАТА НА ТУРСКИ ПОТОК ДА НЕ ВЛИЗАТ ПРЕЗ НЕЯ ГЛАДНИ ТУРЦИ

70

Анонимен

преди 3 години

Пием, пеем буйни песни и се зъбим на тирана..но вече Боко не се зъби на тиранаа му се подмазва, уви без полза

69

Анонимен

преди 3 години

До Хахахабойко, дишай дълбоко хахаха

68

Хахаха

преди 3 години

България върви напред. ДДС приходите скочиха с 3 милиарда лева, откакто затвориха ресторантите ... т.е. са крали с газа си.Сега ще чакат дъ ги отворят.Масово българите почиват на Малдивите или в Занзибар.Чудовищни опашки пред магазините за техника през цилия декември.Магазините се изкъртват от купувачи ...Това не става с бедни хора !!!Българите винаги мрънкаме, но жизненият нш стандарт е на 50% от богатия Запад.Банско и Пампорово се пукат по шевовете

67

Анонимен

преди 3 години

2016 г. имаше и опит за убийството на Ердоган и бхяа екзекутирани хиляди вой ници и офицери. Ердоган води няколко войни в Азеррбайджан с Армения, със Сирия, и в Либия.

66

Анонимен

преди 3 години

До АнонименВРЕМЕ Е ВСИЧКИ ПУТИНИСТИ ДА ОТИДАТ ПРИ КУЧЕТО НА БОЙКО

65

Bond

преди 3 години

В последните две седмици наш'те *** взеха да "громят" и турците с пасквилите на Дойче Зеле. Явно им е включено в договора за грантовете покрай ваксините, страшният вирус и слабите мерки в цяла Европа.