44

MaйMyнaтa

преди 3 години

Къде е Яcтpeбитeло, да каже колко са велики братчедите му

43

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

До HarunАко преврата е като на Пиночет, ще имат турците късмет.

42

Harun

преди 3 години

Всеки, който е тръгнал срещу световният заговор е подложен на удари от силите на мрака, както ги нарича Ердоан. Открито застана на страната на Палестина, пази интересите си в Либия, в Средиземно срещу Гърция, срещу САЩ за ракетите. Това, което ви се случи 97 бяха тези сили. Някои държави издържат месец-два, други години. Ердоан няма да си тръгне нормално. В Турция най вероятно ще има военен преврат, но този път успешен. Това е съдбата на Турция - една напред, две назад. И така върви.

41

Анонимен

преди 3 години

Важно е ,че Ердоганьо ще се сдобие с още два двореца,па другите да го мислят!

40

тулупчо

преди 3 години

гласувам да им пратим бойко да ги оправи. ние вече цъфтим и вържем. да бъдем добри и да им дадем бойко

39

Мяу

преди 3 години

Явно спретнаха нашите управляващи турбо крадци

38

Анонимен

преди 3 години

Хахахаха, хранителната инфлация в цял свят е доста висока, а не само в Турция. Всеки от вас може да погледне колко му е струвало олиото преди 6 месеца и колко е сега.

37

Мяу

преди 3 години

Тази турбо излитане на цените ни я управляващите турбо крадци още през 2019г.

36

От бай Тошо

преди 3 години

Дръжте се овци, алах че ви рани и халифа ам - гъл .!.

35

НЕМА ЛАБАВО

преди 3 години

След турбото идва скорост (R)

34

Анонимен

преди 3 години

Турбо инфлация защото се върти с 200 в дyпapaтa

33

House M.D.

преди 3 години

1. Какво е "турбо инфлация"? Няма такова понятие в икономическата наука.2. 30 % поскъпване е инфлация, но нищо притеснително.3. Какво ни интересуват нас, нормалните хора, икиномическите проблеми на Турция?

32

Кемалист

преди 3 години

Ататюрк им направи реформи, Ердо лудото куче ще ги загроби !

31

Ер има маниакална

преди 3 години

идея за рестарт на Османската империя и своята роля на самодържец-султанв нея. За негово съжаление тази лъжица е голяма за устата му.Позволи сида се скара не само с почти всичките си съседи,но и с водещи държави отЕС и света.Икономиката му работи на ишлеме,без чуждо ноу-хау и инвестициибуксува.Военните разходи са огромни,затъва във военни конфликти в Ирак, Сирия,Либия,противопоставяне на Гърция,Израел,бракът по сметка с Русияклони към тежък развод.Не знае какво ще е новото отношение на САЩ.

30

Анонимен

преди 3 години

Как беше за мечката, дето играела у комшиите?

29

Ястребител

преди 3 години

Не ни трябва зарзават, ние се храним с любов. Баща кърми сина, а той самият бозае от дядото! Силата на мъжкото мляко е с нас!

28

Анонимен

преди 3 години

Беше въпрос на време. Пак доста време издържа икономиката изградена от умните хора преди него. Ама всичко хвърли на вятъра.

27

Анонимен

преди 3 години

Нямаше какво друго да се очаква от пишмaн-султана. Върна ги едно 50 години назад и поне още толкова в страни.

26

Анонимен

преди 3 години

Е сега Бай Дън как е набрал на турците заради руските ракети,а от там и на Иран за това,че сглобяват ядрени глави,като ги почне и ще има турско иранска пролет!Ще ги направи на ядрено стъкло там пясъците!!!

25

11

преди 3 години

Щом искат да се фанатизират и неоосманизират така ще е. Още по-голямо обедняване им пожелавам. И никъв ЕС за тях!Скъпи визи трябва да се въведат за всички турци искащи да влязат и да пребивават на територията на ЕС. 200 евро за 6 месеца, 450 за година. Винетките за турските ТИР-ове - тройни. Митата за турски стоки - четворни.