124

Златка

преди 3 години

И после Тюркие ще ми я хвалите, ужас! Там само беднотия и простотия

123

Без коментар

преди 3 години

"Пише Дойче Веле".....

122

муспи

преди 3 години

Кафа сефтим и сиктир - и в Блгария може!

121

Handel

преди 3 години

До Анонимен 117: "и колко процента е тази турбо инфлация при ББ бе пръдльo? Има ли 2%?"Добре го облизваш... коcматия но какво ще правиш когато тати и мама спрат да ти го слагат в устата? Защото явно не пазаруваш иначе щеше да знаеш че 2020 инфлацията беше около средно около 20%, а на лекарствата по 200% и нагоре.

120

Handel

преди 3 години

Ама кой е виновен? Леле, как да разберем кой е виновен? Ами дали Тръмп не е виновен? Типично по дойче-велевски... Рови се из вълната и водораслите и упорито не се забелязва очебучещия елеметарен отговор - а той е същия поради който в Иран голяма част от безина е вносен и се продава с купони по 60 литра на месец на лека кола (без купони също се продава но на по-вискоа цена...Или казано по друг начин - "Аллах" и "икономика" са оксиморон (взаимно изклюващи се понятия - или Аллах или икономика).

119

Анонимен

преди 3 години

Така става като поскъпне ракията изкуствено

118

Анонимен

преди 3 години

В днес.бг Никога няма да има добра новина за турция!!! Или поне досега нямаше!!! Не разбирам защо в турските медии за българия само хубави новини????

117

Ако...

преди 3 години

Ако дойде БСП и ДПС на власт и тук ще е така.

116

аз

преди 3 години

Да ми бяха приятели да ми е жал. Ама не са.

115

Pralo

преди 3 години

Ami tq i nashta ikonomika q dirjat uskustveno.Ako ispusnat juzdite na leva, togava stava biturbo BG ikonomikata

114

Анонимен

преди 3 години

Извод: Ако не си ЕС, Русия или Китай не е добре да се бъзикаш със УСА, а и с изброените.

113

Отец Дионисий-Зарята

преди 3 години

За Бога , братя турци, не купувайте !

112

Анонимен

преди 3 години

*** български не яжте месо и не пиите минерална вода и започнете да работите много ясно че по зле ше става обществото е болно от преяждане с свинско телешко заешко пилешко конско.не разбрахтели *** ама много *** българи че месото разнаса зарази и болести и трябва да се спре с неговата консумация и засилва риска от вируси с 100 процента .минералната вода уврвжда сърцето.тези дюнери където ги ядете тва пилешко е на един месец и само го препичат пълна отрова.

111

А бре чоджум!

преди 3 години

Ама нали след превръщането на Света София в джамия всички проблеми в икономиката, инфлацията и държавата щяха да се оправят???? Какво се обърка????

110

Вай вай машалла

преди 3 години

С държавна регулация на цените ще стане само по-зле, нали 45 години сме го гледали тоя филм.

109

Анонимен

преди 3 години

Тая публикация я четох пет пъти от различни издания, но текста един и същи. Правете си труда уважаеми журна ля. Малко въображение!

108

ББПП

преди 3 години

Скоро и у нас

107

От бореца

преди 3 години

Анадолските драми край нямат.!.

106

Анонимен

преди 3 години

Странни съвпадения, не мислите ли? Дворци, бедност. Изследвания на Европа, демек няма как да не е вярно. То че в Турция икономиката се сви, но ги изкараха по-бедни и от нас. При нас в момента бъргарското свинско месо е на 10-12 лв, а вносното свинско от Германия и Испания е на 5 лева. Че то, ако няма внос, значи съм обедняла 50%. Иначе българското избирам, независимо от цената. Сринаха родното производство. И все по-скъпо ще става.

105

ББ с турбо инфлация

преди 3 години

√Последно къде ще е завода на Фолксваген?!?!?!!??!!?!???? ≤≥ за една мисирка питам !?!!!!!!?!!!≤≥