133

Империя на злото

преди 3 години

Не им е лека задачата на путинофилите.Не е лесно да защитаваш една очевидно милиционерска държава,в която не подбират средства за запазване властта на корумпираната олигархия.В Русия нищо старо не са забравили и нищо ново не са научили.

132

Анонимен

преди 3 години

Миналата неделя - хиляди задържани.Тази неделя - стотици.Следващата - единици.Съдъд иде. Навални си отива. Олга с друг ще си легне и Навални с друг ще си ляга

131

Sk

преди 3 години

Кога пък властите ще разрешат протести?

130

Анонимен

преди 3 години

На снимката се виждат непълнолетни ,пуснати за стръв.Дотам ли стигнаха,да ползват ученици,за да понесат по ниската отговорност.Няма инфо,за какво точно е задържан?Има протести,но нещо не е както трябва и от двете страни.Едва ли нещо сериозно ще се случи,а и Навални е скрита лимонка.

129

Руснак

преди 3 години

До Американецв Расия си имаме 100 милиона гопники и 20 милиона мислимани. Останалото са жени, пак го набихме на ФАЩ ахаххахахахахаха.

128

Американец

преди 3 години

В Сащ си имаме 35 милиона бездомници хахах каква гордост

127

Пречи ти това

преди 3 години

До до Библияче си алчен и глупав !когато най-после осъзнаеш че евреиските банки и евреиските фондации правят живота ти мизерен, когато се изправиш в оръжие в ръка срещу евреите и слугите им, когато се отречеш от мерзката евреиска помммия наречена християнство и се върнеш кум нашия нот - Тангра - едва тогава юе заживеш като човек !!!

126

Антонио Ресио

преди 3 години

До до БиблияБерта, излез от този форум и ела да играем полицая или хайди и дядото.

125

Анонимен

преди 3 години

Редовия подръжник на Навални е гопник, така че нищо добро не очаква Русия. А подръжниците на Путинь са няколко нива по-надолу, коментарите оттука нататък са излишни.

124

до Библия

преди 3 години

3 От чужденеца (не евреина) можеш да го изискваш; но каквото твое има у брата ти, ръката ти да го оставя.---------А, какво ни пречи и ние д постъпваме като евреите и мюсулманите???В зората на Християнството, вярващите помагаха на ближните си (не само на християни, но и на езичници) искрено и безкористно...А, след това се появи папството, инквизицията, патриаршеството, архиерейството и превърна чистата Христовата Църква в Институция от книжници и фарисеи!

123

Анонимен

преди 3 години

водомети има ли - няма гумени куршеми има ли - нямасълзотворен газ има ли - нямаубити има ли - няма е много са на зад с материала от руската полиция имат много да наваксват на европейците и американците

122

Анонимен

преди 3 години

До 135 (БСП)Колко поста остават още ?

121

Анонимен

преди 3 години

ЦРУ този път надигра ФСБ (КГБ), хахаха, тези американци колко са долни и подли само.

120

Анонимен

преди 3 години

Абе ние в България и Русия сме добре. Тук бият и арестуват.Ама виж в САЩ стрелят и убиват..Добре че живеем в Европа.

119

Анонимен

преди 3 години

Виждате ли до каква диващина водят тоталитарните режими? Диктаторът Боко Тиквата също ще ви бие така на улицата, ако не го махнете от власт.

118

Евреин

преди 3 години

Бог Яхве (Йехова) е таткото на Христос бре!!Айде малко осъзнайте се вие които се кланяте на сина на нашия Бог..

117

Анонимен

преди 3 години

Какво става с майданя на Маниакални в Русия: във Владивсоток са излезли на протест няма има стотина човека, в Хабаровск - 60, в Петропавловск-Камчатски - 30, в Магадан - 40 човека, в Южно-Сахалинск - 20, в Чита журналистите са били повече от протестиращите, в Якутск - 25, в Благовещенск - 0 , в Красноярск - 30, в Томск - 60, Челябинск - стотина човека, в Уфа - няколко стотин, в Екатеринбург - над хиляда, в Новосибирск - към 500 човека, в Москва - 2-3 хиляди души

116

Анонимен

преди 3 години

До БСПДаже арестуваните при нас бяха милиони ! Колко ви е дневната заработка ? 120 поста като в Русия ли ?

115

Библия

преди 3 години

е това са благите еврей дето лошия Хитлер и Сталин са ги колили това е и вашия Бог - Яхве Йегов Саваот или за по-кратко Сатана - на който евреите се кланят и който и на вас натрапихахаресва ли ви да сте роби на евреите - щото това пише за вас в Библията

114

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 127И ТИ ще работиш 12 часа срещу купичка ориз и ще ревеш.