193

Дядо Иван

преди 3 години

Навални ще победи! Путинофилите, стига сте се престрували на русофили. Истинските русофили не искаме тиранина Путин да продължава да мачка братския руски народ!

192

221 нормален ли си

преди 3 години

Русия се изправи на крака и това ужасява западняците!............каскет смачкан?

191

11

преди 3 години

Русия се изправи на крака и това ужасява западняците!Солжеицин ,Сахаров ряпа да ядат!Този сценарий -отровиха Н.,върнаха им го и сега "се борят" за свободата му като провокират учениците и ползват платени провокатори на насилие-ще има само начален успех.Сибир не е далече!А самите те са модел на масово насилие и убийства на протестиращи!

190

ПРОДАВАЛНИ

преди 3 години

Добре се е продал и добре му дърпат конците, сега ако им обещае "права" и содомии маса народ ще хукне след него.

189

Анонимен

преди 3 години

Тоя е нужно да бъде осъден на 20 г затвор,за предателство към родината и много лъжи ,работи за чужди правителства които му плащат милиони ,адвокат няма как да заработи тия пари ,приятел в Франция от 17 г.каза че имал огромен дом ,който прилича на палат ,тарикат е тоя нивален)

188

туй то

преди 3 години

Ако ги пердаши френската полиция - висша форма на демокрация, ако ги гони баба ви Меркелек - въдворяване на обществения ред, ако е в Русия - малиииии насилие, Ревалниииии, напишка ли се мама. Гледайте днес как ще ступат ковид протестите.

187

ТИ ДА ВИДИШ

преди 3 години

Да виждате разлика между ЧЕРЕПА и НаХални...и двамата борци срещу тирани и корупция.... и двамата мошенги бандета...само, че НаХални е и предател и МАЙЦЕПРОДАВЕЦ!!!!Ако не регистрирали партията на Черепа той си имал резервна партия чрез която ще ходи на избори.....А на бас, че това ще да е републиканската партия на ЦВИНОКИО . . ... ТИ ДА ВИДИШ!!!!

186

Анонимен

преди 3 години

Стига с тия арести бе руски полицай. Бой до прекършване на платените сорпоски протестари и пращането им веднага в лагер в сибир.

185

До Анонимен

преди 3 години

"Ей хора погине ли Русия погива и светът"___Празни лозунги. Единствената преграда пред тоталния авторитарен глобализъм от феодален вид са патриотите в САЩ. Те и Тръмп успяха да забавят процесите с 4 години. Какво направи Русия, Путин? освен хитроумни лафове тук там, докато си правят алъжвериша? Никакви принципи. Сега единствената надежда е в американската армия!

184

Анонимен

преди 3 години

Бой по манерките,слава Расия.Ей хора погине ли Русия,погива и светът.Падналите Ан гъл-и това искат,т е. Сащ.Сащ са срещу твореца Иисус Христос,тия са от Сатана,цялото човечество трябва да се вдигне срещу дявола,Америка и Израел

183

слава Сталину и Пути

преди 3 години

Путин да вкарва всички противници които са срещу Русия в Архипелаг Гулаг,Сибир,Сталин не си е свършил работата,както трябва

182

Анонимен

преди 3 години

Равносметката е 5083 задържани от полицията в Русия днес. В Масква 1700 и в Петербург 1200. Трябва да отбележим че и товарищ Лукашенко днес е задържал 160 човека в Беларус. Започва силно да мирише на цветна революция в Русия, а това е най-големият кошмар за Путин.

181

АК-47

преди 3 години

Стига с този Навални де... Като са нерегламентирани протестите, разбира се че ще има арести, какво се възмущават разни американски ***. Ако този Наални си мисли, че е новия месия за Русия, май съвсем ще му се стъжни. Играе по свирката на американците, да съсипят Великата страна, ама няма да успее. Продажник.

180

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен СТОТИЦИ ЗАДЪРЖАНИ НА ПРОТЕСТИ ПРОТИВ КОВИДФАШИЗМА ,ЗАКОВАНИ С ВОДНИ СТРУИ ,ПРЕБИТИ, В НИДЕРЛАНДИЯ ,БЕЛГИЯ ,ФРАНЦИЯ . СВОБОДА НА ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ЗАТВОРНИЦИ В ЕС !

179

Българин от ЕС

преди 3 години

Абе нещастници, защо пишете за креатурата на Запада, това Навални, а не казвате, че днес в цяла Европа има протести срещу измислените мерки срещу ковида като бяха арестувани, бити и малтретирани стотици свободни граждани в Белгия, Холандия, Франция, Германия, Австрия и т.н. Ама и вие сте един сайт, пази боже човек да разчита да получи информация от него.....

178

Анонимен

преди 3 години

Да идват американците.

177

Анонимен

преди 3 години

Този Навални толкова очерни родината си пред света,че не трябва да излезе от затвора!

176

!

преди 3 години

Диктатора Путин продължава с нечовешките репресии към собственото си население. В нормалните Евроатлантически държави всичко се решава с избори и протести има много рядко а бой и стрелба по улиците няма. Раша и Чайна трябва да се въведе ново по човечно управление подобно на всички западни държави. Нито в Великобритания нито в САЩ нито в Франция при протести се използва груба сила но раша и чайна са друго кафе.

175

Kosta

преди 3 години

Ръководителят на Щаба на Навални Леонид Волков хвърли онези, които се съгласиха да участват в шествията, от една улица на друга. Когато стана ясно, че и това не помага на вълците разгърна хората обратно към трите гари, така че остатъците от митингуващите се смесват с пътниците и дават картина на голям брой участници. Отчаян опит да спаси положението с провала на шествието в Москва.Сега Леонид Волков не е в Русия. Той координира протеста от Германия. И това прави нещата още по-отвратителни.

174

Анонимен

преди 3 години

От коментар номер 200Владимир Путин управлява Русия около 20 години и я издигна и направи супер световна военна и отбранителна сила! Да бъде жив и здрав, въпреки враговете му, един от които е продажника Навални! Тоя *** Навални иска да се окървави Русия и да се направи кървав преврат!