112

Анонимен

преди 3 години

До ББАбе отка-чалко комунистическа няма ли да заявиш дали БЛМ са марксисти? Нали искаше факти да докажем че си комунист? Неща май се опъваш а? После пък аз ще те питам знаеш ли дали Джоузеф Робинет /Джо/ Байдън е 46-ят по ред Президент на САЩ , е подпислал доковор за управление на САЩ с комуниста Бърни Сандърс. Ама едно по едно. За по-голям кеф.

111

Анонимен

преди 3 години

Не упреквайте *** бе. Упреквайте тези дето и заповядват да публикува такива *** анти-Тръмп статии. Пази си хляба горкото.

110

ББ

преди 3 години

Джоузеф Робинет /Джо/ Байдън е 46-ят по ред Президент на САЩ,Велик и Сводолюбив Народ,Народа на САЩ наказва справедливо и строго предателите,мафиотите нарушаващи Законите,ограбващите и отнемащи Свободата на Човешките същества...Бог да пази САЩ!!!децата на САЩ са умирали носейки Свобода и Справедливост на угнетени Народи...и така ще бъде...по-Божия воля...Бог да пази децата на САЩ!!!

109

Додо

преди 3 години

"казва Швец пред The Guardian."Ясно. А Гoмнойчe Веле какво, няма ли и те да поразпитат Швец и да изкрат по някой шекел?

108

Разликата!

преди 3 години

Разликата между Роналд Рейгън и Джоу Байдън е тази: докато Рейгън ликвидира огромната феодална Империя на злото, то Байдън чрез Космическата война ще ликвидира всичките феодални диктаторски режими на планетата. Идва време, когато червените ни крадци ще трябва да стягат куфарите за Делтата на Амазония, ако искат да избегнат ударите на закона...

107

ББ

преди 3 години

До Един от Югто в кремъл ми знаете името...пиле...заплашваш ли ме...елате ми...тръмп е откровен национален предател,агент на кремъл...така мисля...по делата...пък вие ми елате....мафиоти

106

Анонимен

преди 3 години

айде бе откачалко комунистическа какво ти пречи толкова да кажеш че БЛМ са марксисти като теб. срамно ли е?

105

ББ

преди 3 години

До Анонимен...криминално разследване на разследващите...времето на троловете мина...чака ви съд и затвор за престъпление срещу Народа на САЩ...Демокрацията и Свободата на Народите не подлежат на преговори..не можете ги манипулират неграмотни страдащи от безсъние и недохранени *** на кремъл..тръмп насърчи Атентат не бивал в Историята на САЩ...Атентат срещу Конгреса на САЩ...убиха невинни хора...това е престъпление...останалото е замитане..Съд,отнемане на имуществото/кремъл е плащал/и затвор!

104

Един от Юг

преди 3 години

До ББНели,защо пишеш с ник а не си сложиш името бе пиле?

103

ББ

преди 3 години

До Анониментръмпистите да продължат да пият дизефектанти,САЩ наказва Строго и Справедливо...предателите...Бог да пази САЩ!!!

102

Анонимен

преди 3 години

До ББ.нали Кремъл го създаде.--------------------------------------------------А сега де. Още един дето не е чел доклада на Мълър:) Нито пък знае че за изфабрикуваната постановка за руската връзка на Тръмп има криминално разследване на разследващите.

101

Анонимен

преди 3 години

До ББДоказвам веднага: Кажи че организацията БлякЛайфМетар са тренирани марксисти. Ако не го кажеш и почнеш да осукваш, значи си комунист. И давам веднага линк с доказателство ! Давай смело. Каквото такова!а и АНТИФА също- те дори воюват заедно, а Камалата им плаща гаранциите след грабежите палежите и побоищатаИ Бърни за който гласуваха по-голямата част от демократите, та и договор подписа с него Байдън. И за него давам линк!

100

ББ

преди 3 години

До любознателенама то пък тръмп като бе тръгнал да спасява Крим...нали Кремъл го създаде...кого лъжете,САЩ и Народа му наказват националните предатели с бесило...активни мероприятия...израз на ченгета от комунистическото ДС...страхувайте се...САЩ идват за вас ченгета и ***..тръмп е агент на Кремъл...Съд и затвор...отнемане на имуществото...престъпник предал САЩ

99

любознателен

преди 3 години

Аха КГБистите пак нападнаха Тръмп с активни мероприятия , както преди с $досието$ на Тръмп. Хем да ударят пак едно рамо на ДП, хем пак да гушнат едни милиончета за услугата. Пък и Байдън пак да е по-флексибъл с Русия. Та и Путин да щипне пак необезпокоявано нещо като Крим от съседите си..

98

ББ

преди 3 години

До Анонименхаха ..тръмп троловете...ок ....докажи че съм комунист...и че съм откачалка...с факти признавам и документи от Кремъл...бедни ми без аргументи,излагам само факти,всеки обикновен човек може да ги провери...та тръмп е руски агент...враг на Народа на САЩ...внедрен агент на кремъл...постигна успех...в историята на САЩ,няма такъв прецедент...такова престъпление...Съд,отнемане на имуществото и Затвор за агента на кремъл тръмп!!

97

ББ

преди 3 години

Строг и Справедлив Съд за тръмп,няма подобен...за бога той,призова престъпници да атакуват Конгреса на САЩ,убиха невинни хора...вкара престъпници с оръжия в Сърцето на САЩвввда се разхождаш с оръжие в Конгреса на САЩ и да убиваш невинни хора...е само мафията го правеше в други времена...сега тръмп ни го налага като ценност...Съд,отнемане на имуществото,Затвор!!!не позволявайте раждането на новият Хитлер...и децата ви ще го отнесат!!!

96

Эврапэйскый Союз

преди 3 години

в Брюксел Другари колко искаш, като почнеш от ИзТреПерКел та стигнеш до Бо Тик Вук - все хора с Партийни книжки!

95

А сега сериозно

преди 3 години

До ББКакъв агент на Русия е Тръмп? Мюлър за 3 години не откри нищо въпреки неограничените му правомощия. Туй кагебистко мероприятие е същото като златния дъжд дето подхвърлиха на демократите, а те сигурно и за това са платили милиони.Тръмп направи САЩ енергийно независими, че и изнася за ЕС, оздрави НАТО както никога до сега, не допусна втори Крим, спря Северен Паток2, изтрепа вагнерци, смля русия със санкции. И как да му харесва това на Путин.Или на демократите, че не започа и една войничка

94

ББ

преди 3 години

До До ББкато кои държави беден духом...като Сърбия ли например...*** виж черните забрадки в Хърватско,Черна Гора,Босна и Херцеговина...да ти изреждам ли още...аверите на Кремъл ги палеха тези войни и убийства...САЩ единствени ги спираха...за кои бомби ни лъжеш...***

93

ББ

преди 3 години

никои не чете руските *** защитаващи тръмп,след митинга тръмп в качеството си на преЗидент насърчи терористи,фашисти,расисти и евтини престъпници да атакуват Конгреса на САЩ...само факти...всеки *** може да ги провери...тръмп призова престъпници да атакуват Свободна Америка с автомати...в Конгреса на САЩ убиха невинни хора вярващи в Демокрацията и Свободата...убийците бяха насърчени от тръмп и републиканската партия...факти...всеки може да ги провери в мрежата...Баог да пази САЩ!!!