102

SS

преди 3 години

Защо да се носят няколко маски ? Сложете си направо противогаз. Може да излезе мода кой по модерен и цветен такъв има.

101

Маските

преди 3 години

Наистина спасяват живот, но дали ще ни опазяк от южно африканския щам на ковид 19 с който са заредени десетки хиляди във Великобритания и властите започват мобилно тестване от врата на врата и отходните води. Чудя се колко от наскоро завърналите се наши съграждани са го довлекли . Заразените за последното денонощие да 832 ,97 починали ,каква ли ще е бройката след две седмици ?!

100

Редови Гражданин

преди 3 години

Айде по-сериозно моля ви се.Колко по-важни неща има... какви проблеми имаме... двойни маски... вие се е.бавате вече.

99

ОПГ ЛЕЛИ ГЕРБ

преди 3 години

Много трябва да се пазите от лели ГЕРБ.ДИРЕКТНО минават през теб с бракмата си, стига да кажеш дума против Боко Тиквата.Против любимия не се говори. Да не сме чули гък!

98

ОПГ Лелки "Герб

преди 3 години

Маските спасяват животи. Носете по 4. 1 на устата1 на очите и 2 на ушите

97

Яжте асвалт

преди 3 години

Утре - ден без маски.

96

Няма маски

преди 3 години

Няма да се носят маски. Спира тоя филм.Който се чувства застрашен да си седи "дОма" и да си циври на клавиатурата.На улицата маски нЕма да има.Отвориха моловете днес. ФРАШ с народ - никой не носи маски. Всичко е на брадичките, за окраса.

95

Буко Баламата

преди 3 години

Живея в Испания, работя в кафетерия на бара, от началото на пандемията на лъже смъртоносни вирус маската и е винаги под брадичката. Обслужвам стотици на ден, от инат български от година насам спрях да си мия ръцете, само вечер като се къпя след работа. Как не ме иска тоя страшен вирус не знам?

94

Анонимен

преди 3 години

Масово не се носят маски и ето го резултата. За вчера понеделник, 1 февруари, имаме 832 нови случаи и 97 починали. Предишният понеделник бяха 722 нови случая и 60 починали. Всичките си шеги ги кажете на близките на починалите

93

"Четете бе"

преди 3 години

Аз чета стойностни неща.Статии в днеса не чета. Само прехвърлям заглавието, поглеждам снимката и влизам в коментарите да си правя шоуто.Какво да им чета на тия? Ти нормален ли си?

92

30%

преди 3 години

30% от хората в метрото са вдигнали ръце и ходят без маски. Извън метрото никой не носи маска, а ако случайно носи, то е видял МИНЦИФАЙКИ и си я е сложил на брадичката, за украса.Тия ми говорят за двойни маски. :D Тва сайтовете станахте по-големи *** от нас троловете.

91

Хомобандитите

преди 3 години

И аз се присъединявам към поздрава за всички ще*естери! Да бъдат живи и здрави, но никога да не изразяват сексуалността си с прайдове и гнусни демонстрации! Да си лягат с когото искат, да си пъхат в които дупки искат, каквото искат, но да не ни занимават! Както няма шествие на хетеросексуалните, така не трябва да има и на другите! С кого си лягаш и лична работа...

90

Анонимен

преди 3 години

За модата не знам, но вчера полицаите във Виена се присъединиха към протестиращите срещу мерките, има клипове в нета. Нещата май не вървят така, както желаят кукловодите.

89

???

преди 3 години

????? Двойно маскиране? :D

88

От САЩ

преди 3 години

За който разбира английски: A Week After Saying "Wear Two Masks", Fauci Says It "Won't Make A Difference"Маските и вирусът като цяло са нищо повече от политически футбол за комунисто-демократите от САЩ и тяхните медийни слуги.

87

Баси та*шака

преди 3 години

До БауНе бе, аз съм успешен (според моите разбирания) ресторантьор, сега малко пострадах, не ми беше готино, ама на тези им се дразня! С нечовешка ярост нападат и плюят, готови да убиват едва ли не само и само, ако има как никога повече да не отворят ресторанти, заведения, молове, барове! Който не иска, нека не ходи на тези места и това е! Описания от мен човек, не разбира колко е малък всъщност и как е употребяван за бушон, заради своите комплекси, грубо излъган,че това се нарича "отговорност"

86

БОЦИ-БОЦ

преди 3 години

Само любопитно наблюдение - за разликата между нормален човек, и фашист-психoпaт - аз смятам, че ваксините са безполезни, и вероятно вредни. Въпреки това, не бих отнел със сила, не бих забранил, не бих предотвратил никой да си постави колкото и когато иска от тях. В същото време, психичнo-болния фашист с наслада предвкусва, как ще "принудят" различните от него да се боцнат, той е готов да помогне с всякакви средства, включително изнудване и насилие, да стане това, което според него е "правилно".

85

БОЦИ-БОЦ

преди 3 години

Нямам съмнение, че фашистките пcихoпaти както винаги са готови да наложат със всякакви средства това, което им се струва "правилно". Естествено, без да се запознаят с фактите преди това.

84

Марсел Попов

преди 3 години

До БОЦИ-БОЦРадвам се поне че си проумял за сертификата! Наистина ще ти е нужен! А че ще се ваксинираш - нямай съмнение.

83

Анонимен

преди 3 години

Дайте ми някой ядрен куфар и аз ще реша в голям мащаб целият проблем !