182

Анонимен

преди 3 години

Изумен съм колко хора си мислят, че маските ги пазят дори и ако си един час в колата с болен.

181

ддд

преди 3 години

5 слоя най добре. Не е нужно дори да има от къде да дишаш. Важното е да си защитен.

180

Анонимен

преди 3 години

Clownworld

179

Bond

преди 3 години

Ковидпсихари, сър!

178

Анонимен

преди 3 години

Клоунииии

177

Lina

преди 3 години

Най- добре с последния писък - раница скафандър. Опакова цялата глава има ръка - за достъп , ако те засърби носа. Скоро ще е задължителна- или към барачките, по спомен от едно минало със своя " благородна цел.

176

ззз

преди 3 години

Цялата истерия около Ковид е умишлено инсценирана и раздухвана, за да се запази статуквото в западната политическа система за още няколко години и към моментът плана работи перфектно.Т.е. в момента се дава глътка въздух на западните стратези, да измислят как да спасят системата си от страхотният колапс към който в последните години върви неизбежно и един световен катаклизъм (пандемия, война) им върши страхотна работа.И не става дума за някакъв гениален пъклен план, просто така работи системата

175

ззз

преди 3 години

До Анонимен Всичко което си написал е точно обратното!Няма как да се изолира унищожи, а най-вероятно няма да има и лекарство за този вирус. Остава само имунитет - естествен или от ваксина!НЯМА ДРУГ ВАРИАНТ!А личното ми мнение е че този вирус не е нищо повече от малко по-агресивен грип (около 3 пъти).Всяка година от ВСЯКА грипна вълна по официална статистика на СЗО в Европа умират около 80 хил. в САЩ 60 хил. и т.н. и като се съберат цифрите не се получава много по-различно от ковид

174

Ужас

преди 3 години

Масова лудост! Доживяхме Идиокрацията!

173

Атеист

преди 3 години

Испанският грип е изчезнал от само себе си на третата година. Без ваксини и без мерки. Айде, да не драматизираме!Е, умрели са 50-60 млн души, но тогава е било война и антибиотиците още не са съществували. Пък и на кого му пука за умрелите по естествени причини! То си е божа работа.

172

Анонимен

преди 3 години

Без спиране на епидемията, този вирус ще го влачим до веки веков. Даже и всички по света да го преболедуват и да умрат стотици милиони хора, имунитета е от ден до пладне и след по-малко от година ще се заразяваме отново. Същото е и с ваксините при този вирус. Единственото реално решение е спиране на епидемията, както направиха в Китай и редица други държави. Масовото заразяване е най-опасно, защото така ще има страшно много мутации на вируса и ще се заразяваме с няколко щама едновременно.

171

До 192 Megamind

преди 3 години

Който не може да диша с маска, не може да диша и без маска и трябва да се лвкува. Никакъв приток на кислород не се намалява с маската.

170

Анонимен

преди 3 години

Хората, които са навътре в темата, отдавна слагат две маски, вкл. и в България, а тези дето си въобразяват, че са умни пишат проcтотии и се гаврят с починалите.

169

Вторник

преди 3 години

Хора, по времето на нинджите, документирана ли е някаква пандемия от вирус?

168

Прос Селендур

преди 3 години

Явно тези които произвеждат маски искат да печелят двойно....!!!

167

Гатанков

преди 3 години

Глава има, мозък няма...

166

Абе тия нещо?

преди 3 години

Направо противогази как само с 2 маски? Това е истински опасен вирус, които за 1 г уби половината население на земята! Бързо с противогазите и в бункери!

165

11

преди 3 години

Чудя се как не са направили противогазите задължителни? Крайно време е.

164

Megamind

преди 3 години

Плътния слой от две маски пред лицето НАМАЛЯВА притока на кислород.Човек вдишва в голямата си част това което е издишал плюс праха полепнал по маската.Без достатъчно кислород мозъка НЕ РАБОТИ НОРМАЛНО.Човек се чувства леко замаян,по-трудно реагира или взема решения.Продължителното лишаване на мозъка от кислород води до тежки последици.Естествено,това се отнася за хората КОИТО ИМАТ мозък.Другите могат и да носят стргнато въженце на врата да спират и кръвта към и без това ненужния си мозък.

163

Атанас Велмазов

преди 3 години

Чест и почитания господин Байдън. Адмирации. Възхитен съм и очаквам и в България да се задължи тримасковата мода и задължение за съвестните хора.