141

Анонимен

преди 3 години

Само в Испания по статистически испански данни българите с резиденция сме 278 000 души, това са законно пребиваващи,работещи и регистрирани, а тоя комунист от наследниците на Тошо по навик червен баламосва и манипулира изпростялото население обитаващо територия България ! Правителството ви се състои от измамници, манипулатори и крадци в особенно големи размери ! Ако се съвземете навреме за изборите ще имате шанс да си подобрите живота в близките 10-15 г. защото тези сегашните ви ограбиха много !

140

Анонимен

преди 3 години

С накадърни червени професори и премиери България е препълнена ! Този червен измамник бил математик, брои и пресмята само гл'упаците, умните според него са явно "измрели" !

139

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 141Достраша ги от последния път. Вотът беше малък, но ясно показа, че в чужбина смятат ГЕРБ за четвърта политическа сила.

138

Анонимен

преди 3 години

Ето как се печелят избори, като се "умъртвяват" милиони бройки които ще гласуват против ОПГ "ГЕРБ" ! На 04.04.2021 г може да се окаже, че българите в чужбина са едва 100-тина човека, другите са измрели и не е съобщено за тяхната смърт ! Този *** Константинов е за доживотен затвор за "умъртвяването" на милиони български души ! Смърт за него и банкянската мутра !

137

Анонимен

преди 3 години

Тоя път константинов се оля!Още преди 10 години бяха минали 2 млн!

136

до анонимен 106

преди 3 години

Елементарно: 1989г население- 9 млн, за 30 години отрицателен средногодишен ръст 40х, 2019 г населението се стопява на - 7,8 млн, 14% от тях деца до 18 г. - около 1 млн. Остават пълнолетни избиратели у нас и в чужбина общо 6,8 млн души. Е, кое не е ясно? Разбирасе цифрите са приблизителни, но това не променя фактите. Удобна дъвка преди всички избори за мъртви души и фалшификации. Изборите през последните 30 г. са организирани от всякакви партии и институции и данните са почти еднакви. Просто е!

135

Мяу

преди 3 години

Константинов смята не колко са в чужбина, а колко ще обявят за невалидни. На миналите избори обявиха 660 000 гласа за невалидни, най_вероятно от чужбина, сега ще обявят сигурно 1000 000 като се има предвид, че подкрепата за Герб силно намаля.

134

1

преди 3 години

Константинов,не приветствай бсп,за внесения законопроект,защото,ще си ритнеш трудовата книжка,ако вожда разбере,за това приветствие.

133

истината

преди 3 години

кучетата си лаят, керванът си върви.

132

Бай Тошо

преди 3 години

Неслучайно преброяването го отложиха за след изборите. Да не се окаже, че хората сме по-малко от гласувалите! Голямо съвпадение - избори и преброяване по едно и също време. Ще има голямо разминаване по принцип - възраст, пол, градско - селско население и т.н. Ще гледаме сеири...

131

Анонимен

преди 3 години

До МишоНемили - недраги са българите в чужбина.ауу, горките. Ми що не се върнат при бащиното огнище, а стоят там и се измъчват?

130

Анонимен

преди 3 години

На всеки избори малките партийки пеят една и съща песен за гласовете от чужбина! Те в България не могат да съберат,та чакат от мътната вода в чужбина! Ай сиктир!

129

Scipio Africanus

преди 3 години

Българи в чужбина vs избератели. Възможно е да има 3 мил. българи, от които 1 мил. избератели.

128

Анонимен

преди 3 години

А бе какви избори насред пандемия,бе! Цяла Европа е затворена! Някой ще разреши точно на бай *** да прави избори!

127

Бай Тошо

преди 3 години

Неслучайно преброяването го отложиха за след изборите. Да не се окаже, че хората сме по-малко от гласувалите! Ще видите какво разминаване ще има по принцип - възраст, гласували, пол, градско-селско население и т.н. Голямо съвпадение: избори и преброяване по едно и също време!!! Ще гледаме сеири...

126

хаха

преди 3 години

Константинов казал също, че вади от списъците родените преди 1900г. Вече е някак доста очебийно да се включват в избирателните списъци.Така му намаляват мъртвите души, но и с останалите смята, че ще се получат добри изборни резултати.

125

Анонимен

преди 3 години

Ами предлагам Манолова,Станислав,Божков,Иванов,Йончева или отровеното трио да им платят самолета за да гласуват! Щом имат за Орлов мост, сигурно имат и за билети!

124

Поп

преди 3 години

Вие гласувате, ние избираме! Който не може да чете, да гласува!

123

до 112

преди 3 години

Прав си! Преди 2 месеца шотландска евродепутатка дойде да защитава петтима нейни пияни сънародници,че не им отчитали правилно водата и тока!Нашите политици се чудят как да задраскат Българите в чужбина,да имат по-голям контрол над гласуването!Ама като има почва да сеят омраза в България към сънародниците ни в чужбина,няма как да е иначе!Комунистите са предали Българите в македонско и сверна Гърция на времето,техните внуци за Българите в Германия и САЩ ще се трогнат!Чакай!

122

Анонимен

преди 3 години

За кои сънародници се биете, бе ДБ? Тия които са в Англия или тия от Диярбекир и Анадола?