161

гого

преди 3 години

До АнонименТи като банкираш онлайн, може би мослиш че можеш и по голяма нужда да отидеш онлайн, но няма да стане.Банкирането и гласуването са безкрайно различни процеси и нямат място за сравнение. От това че едното е възможно не следва че и другото е възможно. И обратното

160

Анонимен

преди 3 години

В името на новите изборни измами е да се внушава, че в България живеят повече, а в чужбина по-малко българи! За това населението на България ще се надува, а паралелно с това ще работят мaнипулатори като този глисt да ви убеждават колко сме малко в чужбина! На адреса ми в България бяха записани 6 човека, случайно го разбрахме, след като отидохме да регистрираме сестрата на жена ми..

159

гого

преди 3 години

Наистина ли мислите че е уместно политиците в България да се избират от хора живеещи в Македония, Турция, Украйна, Испания и т.н?!?МИ само в тези държави потенциалните гласоподаватели са съизмерима бройка с тези в БГ.

158

Анонимен

преди 3 години

Значи мога да си банкирам онлайн, да си подам данъчната декларация , а не мога да си пусна вота. Хайде молим ви се, много добре знаят колко сме в чужбина и как мислим за управляващите и затова е целият напън. И 100 човека да сме емигрантите , имам право на вот, кой е този "нагаждач" да решава кой колко българин е? Само да види паричният поток за последните 20 години. Не заслужаваме да гласуваме ли?

157

гого

преди 3 години

Живея извън България.МОето мнение е че хора, които са се преселили в чужбина и живеят постоянно там и особено такива, които са придобили чуждестранно гражданство, такива хора НЯМАТ работа на български избори.Живот и здраве, като се върнат/върнем и заживеем постоянно в Бг, пак ще гласуваме.С тези избори от чужбина и хора с български паспорти от чужбина рискувате принципно всичките ви политици да се изборат от хора от чужбина. Особено като се има предвид как лесно се взима БГ гражданство.

156

Анонимен

преди 3 години

Ако се разреши гласуване по пощата, българите в чужбина ще объркат сметките на мафиотите! За това, статистици като този (набедени математици), ще участват в една друг измама с гласовете на българите в чужбина. Първо те трябва да са колкото може по-малко! Няма да се учудя, ако някой "математик" на хранилка ги изкара 120-130 Хил.

155

Анонимен

преди 3 години

Ало информационното обслужване, ала - бала, най-големите лъжци. Толкова са наведени да обслужват, че се налага чак такива нелепи лъжи в прав текст да заявят. България не е в Шенген - много добре знаят колко са живи и колко са в България в момента и колко не са. Лъжат защото като лъсне истината и става много неприятно. Апропо референдумът преди няколко години мина с мнозинство...

154

Анонимен

преди 3 години

Ако в чужбина са по-малко от милион, то в България трябва да са не повече от толкова!Защо си пълните страниците с глупости?

153

85

преди 3 години

Политиците и памперсите трябва навреме да се сменят, по една и съща причина.

152

емигрант

преди 3 години

В Испания има повече българи отколкото в Германия. Официалните данни не отговарят на истината, заради двойни гражданства, липсващи регистрации и т.н. От по-малките градове и села на България от всяко семейство има поне по един емигрант, а някъде са и по цели семейства. В България има по-малко от 5.5 млн на територията.Преди 6-7 години официално ходих в общината да се отпиша и ми обясниха, че мога да си сменя само местоживеенетео, но не и постоянния адрес в България?!? В чужбина сме над 2.2 млн

151

Анонимен

преди 3 години

Останалите са си сменили гражданството и не искат да чуят за тая дупка... Което и аз на драго сърце бих направил... мелезка държава сме си...

150

Анонимен

преди 3 години

150, аз не живея в България от над 20 г. със семейството си и съм отписан от списъците, но се появявам редовно, това ми каза комшията с когото кореспондирам постоянно ! Фалщшификациите в тази ко'чина са постоянни затова и народа живее в мизерия която се контролира от политиците !

149

До Германия

преди 3 години

От тия 360 хиляди в Германия поне 200 хиляди са тъмносини.Целите ц.и.г.ан.ски махали на Пловдив и Пазарджик са в Германия.

148

Анонимен

преди 3 години

Преди 22 г. се евакуирах от България защото не желаех да работя и живея в комунизъм, пенсионирах се скоро и не желая да се връщам в държавата си защото все още тя се управлява от комунисти които днес се наричат демократи, а населението не може да разбере това, явно е доста под нивото на средно интелигентните общества, щом не разбира за кого гласува, кой какъв е и вярва на този който каже: - "аз не съм комунист" ! Българите в ужбина сме над 2 млн., този ви лъже много яко !

147

Германия

преди 3 години

Алооо, професоре,свири си часовника, моля!В края на юли,2020 само в Германия живеем 360 000! Кого лъжете?! Да не говорим че аз и децата ми сме тук повече от 15години, а са ни виждали в ИЗБОРНИТЕ СПИСЪЦИ бивши съседи! Колко хора още вписвате като гласували в България?????

146

Анонимен

преди 3 години

Колега, в Испания сме много , но имай в предвид , че ако в Бг не се декларираш като постоянно пребиваващ зад граница , продължаваш да се водиш избирател в България.

145

Анонимен

преди 3 години

В Чикаго има повече българи, отколкото има в Бургас и Сливен взети заедно ...

144

Анонимен

преди 3 години

До МяуСтрахът е голям. Има много хора, котио заминаха още на 18-19 години, зиучиха се, имат кариера, бизнес и влияние, но ако репът да се върнат, няма да минават старите номера. Това е страхът. Ще поискат права и институции, като тези на запад.

143

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 134Защото някой нямат и бащино огнища, а ако сте 2-3 деца, какво правити? Умъртвявате родителите и си делите камъни от къщата ли?

142

Анонимен

преди 3 години

До 139От 85-а до 2011-а, когата е последното официално преброяване, сме намаляла със почти 61000 дупши на година, средно.