98

Анонимен

преди 2 месеца

Тея са супер лесна плячка. Въобще не си дават сметка, колко лесно може да ги пречупим. Разхождат се насам натам, и се хилят зад гърба ни, докато ни обричат на мизерия. Една по-сериозна криза и полицията ще вдигне ръце от вас. Майка ви жална тогава.....

97

До 91

преди 2 месеца

А сега сметни колко % са 96 такива случая на десет милиона.Като направиш изчисленията,направи справка колко хора умират от задавяне с храна !!!

96

До 101

преди 2 месеца

А защо пък да вярваме на теб бе ,анонимник ?!

95

Анонимен

преди 2 месеца

Дават Израел за пример... много се били ваксинирали... но не казват, че 400 от тях се заразиха с корона след ваксината, и стотици са в интензивното. Някои вече са в гроба.

94

Тонката

преди 2 месеца

Днес какво се случва с извънпарламентарния политически планктон Мая,Костя,Бойкикев?:):):)Ше се консултират ли и с Бесепето след консултациите с Фигуранта?:):):):)А дали ше се ваксинират или ше палят спринцовки с ваксини както палеха маски?:):):):)

93

Tiger

преди 2 месеца

Аз пук съм убеден, че след изборите никога повече няма да чуем за теб.

92

селянин от село

преди 2 месеца

Народът ще ти види сметката преди да успееш да го избиеш, помни ми думата, надут пръч с вирнат нос !

91

Анонимен

преди 2 месеца

Нали беше до края на Април бе, лъжци! Сега до края на годината, а сега сме Януари!
Бойко Борисов е убиец на българи, а тия са му мисирките съучастници!

90

Анонимен

преди 2 месеца

толкова самоубийци няма, пич

89

Анонимен

преди 2 месеца

До Тонката

Теб и подобните ти отдавна са ви ваксини рали......

88

Анонимен

преди 2 месеца

Хора, ограбването на България е жестоко,
а във видео ,което гледах днес обясниха,че Пеевски вече притежава и държавата.

87

Тонката

преди 2 месеца

Лятото Калмари с Бабадзим на Халкидики ше ядат само ваксинираните:):):)

86

Идея!

преди 2 месеца

Който не иска да се ваксинира да не може да бега на запад! Който няма сертификат за ваксиниране да не го пускат да бега на запад! Да ги видиме тогава антиваксърите какво ще правят като не могат да бегат на запад!

85

Анонимен

преди 2 месеца

В Колорадо, например, 66-годишен мъж от дом за стари хора, усетил сънливост след ваксинацията и не се надигнал от леглото целия ден. На следващия ден го намерили «бледен, с полуотворени очи и пяна на устата». Вече не дишал и пулсът му не се напипвал. Освен смъртни случаи, се съобщава за 96 човека с опасни за живота усложнения след ваксинация. А още в 24 случая, се съобщава за намалена трудоспособност.

84

Анонимен

преди 2 месеца

Министър ботокс обявил че 2 млн. щели да се ваксинират до края на годината, само че има една малка подробност, Няма 2 млн. желаещи. А и толкова доставени ваксини също няма, всичко е в сферата на вероятностите, имаме договора, ако производителите смогнат...... Ами не, няма да смогнат. Ама ви взеха парите предварително щото сте много умни.

83

Анонимен

преди 2 месеца

Европейската комисия по лекарствата е била подложена на натиск да одобри ваксината на Пфайзър въпреки проблеми с нея. Твърди се, че хакнати имейли между длъжностни лица от ЕС и Европейската агенция по лекарствата показват, че регулаторът не се е чувствал удобно с бързото одобрение на Ковид ваксините на Пфайзър и Модерна, съобщава Le Monde.

82

Тонката

преди 2 месеца

Лятото по границите Гърците най-добре ше ви накарат да се ваксинирате:):):):)

81

Анонимен

преди 2 месеца

Повече от 12400 души в Израел са дали положителби тестове за корона вирус след Пфайзер/БиоНТех ваксините, между тях и 69 които са получили и втората ваксинация, според токлад на здравното министерство на страната.

80

OMG_Lucker

преди 2 месеца

Баба Меркел каза, че всички немци ще се ваксинират до края на лятото. Предполагам сега ще има силен натиск над нас за същото.
Смятам, че който е в рискова група- възрастен, диабетик и т.н., както и който желае- е добре да се ваксинира. Но който като мен го е изкарал, не желае поради някаква причина- то той защо трябва да бъде натискан за това?! Всеки отговаря ЗА НЕГО си. Същия този неваксинирания няма да е опасен за ваксинираните и ще си рискува само за него си и за другите такива, нал тъй?

79

Провал на ваксините

преди 2 месеца

В края на декември 2020 г. всички страни от ЕС получиха първата партида ваксини от американската компания "Файзер" и германската "Бионтех" - общо около 300 милиона дози (населението на Европейския съюз е 447 милиона, а режимът в Брюксел е платил 2.3 милиарда ваксини - цялото нaселение на ЕС, дори и децата да се ваксинира поне по 5 пъти). Получени едновременно. Така да се каже, трансатлантическа солидарност. До средата на януари по-малко от 1% (!) от жителите в Европа са получили ваксинации на "Файзер" и "Бионтех".