93

Анонимен

преди 3 години

Тея са супер лесна плячка. Въобще не си дават сметка, колко лесно може да ги пречупим. Разхождат се насам натам, и се хилят зад гърба ни, докато ни обричат на мизерия. Една по-сериозна криза и полицията ще вдигне ръце от вас. Майка ви жална тогава.....

92

До 91

преди 3 години

А сега сметни колко % са 96 такива случая на десет милиона.Като направиш изчисленията,направи справка колко хора умират от задавяне с храна !!!

91

До 101

преди 3 години

А защо пък да вярваме на теб бе ,анонимник ?!

90

Анонимен

преди 3 години

Дават Израел за пример... много се били ваксинирали... но не казват, че 400 от тях се заразиха с корона след ваксината, и стотици са в интензивното. Някои вече са в гроба.

89

Тонката

преди 3 години

Днес какво се случва с извънпарламентарния политически планктон Мая,Костя,Бойкикев?:):):)Ше се консултират ли и с Бесепето след консултациите с Фигуранта?:):):):)А дали ше се ваксинират или ше палят спринцовки с ваксини както палеха маски?:):):):)

88

Tiger

преди 3 години

Аз пук съм убеден, че след изборите никога повече няма да чуем за теб.

87

селянин от село

преди 3 години

Народът ще ти види сметката преди да успееш да го избиеш, помни ми думата, надут пръч с вирнат нос !

86

Анонимен

преди 3 години

Нали беше до края на Април бе, лъжци! Сега до края на годината, а сега сме Януари!Бойко Борисов е убиец на българи, а тия са му мисирките съучастници!

85

Анонимен

преди 3 години

толкова самоубийци няма, пич

84

Анонимен

преди 3 години

До ТонкатаТеб и подобните ти отдавна са ви ваксини рали......

83

Анонимен

преди 3 години

Хора, ограбването на България е жестоко,а във видео ,което гледах днес обясниха,че Пеевски вече притежава и държавата.

82

Тонката

преди 3 години

Лятото Калмари с Бабадзим на Халкидики ше ядат само ваксинираните:):):)

81

Идея!

преди 3 години

Който не иска да се ваксинира да не може да бега на запад! Който няма сертификат за ваксиниране да не го пускат да бега на запад! Да ги видиме тогава антиваксърите какво ще правят като не могат да бегат на запад!

80

Анонимен

преди 3 години

В Колорадо, например, 66-годишен мъж от дом за стари хора, усетил сънливост след ваксинацията и не се надигнал от леглото целия ден. На следващия ден го намерили бледен, с полуотворени очи и пяна на устата. Вече не дишал и пулсът му не се напипвал. Освен смъртни случаи, се съобщава за 96 човека с опасни за живота усложнения след ваксинация. А още в 24 случая, се съобщава за намалена трудоспособност.

79

Анонимен

преди 3 години

Министър ботокс обявил че 2 млн. щели да се ваксинират до края на годината, само че има една малка подробност, Няма 2 млн. желаещи. А и толкова доставени ваксини също няма, всичко е в сферата на вероятностите, имаме договора, ако производителите смогнат...... Ами не, няма да смогнат. Ама ви взеха парите предварително щото сте много умни.

78

Анонимен

преди 3 години

Европейската комисия по лекарствата е била подложена на натиск да одобри ваксината на Пфайзър въпреки проблеми с нея. Твърди се, че хакнати имейли между длъжностни лица от ЕС и Европейската агенция по лекарствата показват, че регулаторът не се е чувствал удобно с бързото одобрение на Ковид ваксините на Пфайзър и Модерна, съобщава Le Monde.

77

Тонката

преди 3 години

Лятото по границите Гърците най-добре ше ви накарат да се ваксинирате:):):):)

76

Анонимен

преди 3 години

Повече от 12400 души в Израел са дали положителби тестове за корона вирус след Пфайзер/БиоНТех ваксините, между тях и 69 които са получили и втората ваксинация, според токлад на здравното министерство на страната.

75

Провал на ваксините

преди 3 години

В края на декември 2020 г. всички страни от ЕС получиха първата партида ваксини от американската компания "Файзер" и германската "Бионтех" - общо около 300 милиона дози (населението на Европейския съюз е 447 милиона, а режимът в Брюксел е платил 2.3 милиарда ваксини - цялото нaселение на ЕС, дори и децата да се ваксинира поне по 5 пъти). Получени едновременно. Така да се каже, трансатлантическа солидарност. До средата на януари по-малко от 1% (!) от жителите в Европа са получили ваксинации на "Файзер" и "Бионтех".

74

Анонимен

преди 3 години

Само във Франция имаше около четири и половина хиляди случая на странични ефекти. 29 възрастни хора починаха след ваксинация в Норвегия, на което пресслужбата на Файзер отговори, че тези "данни не са тревожни". Германия, чието здравно министерство напълно се провали в стартирането на масовите ваксинации, загуби десет души от лекарството на Файзер. В Литва от коронавирус са се разболели 78 души, които са били ваксинирани с препарата.