51

Анонимен

преди 3 години

Още малко остана .На 4 април ще се оправят нещата .Само внимавайте за кого гласувате да не продължават мерките.

50

Абе

преди 3 години

Кунчев, давате ли си сметка, че се унищожава безвъзвратно познатия ни свят?! За заплатицата си убивате всичко под предтекст, че ни спасявате. Тиквата това имаше впредвид, че ни спасява и няма да ни остави в хаос.

49

то добре ваксиниране

преди 3 години

но дали ваксините работят срещу различните мутации....четох , че на южноафриканската мутация сегашните ваксини не действат !! какъв е смисъла от затваряне когато е ясно , че ще се появяват нови мутации за които ще трябват нови ваксини...защото дори при грипните вируси трябват различни ваксини за отделните мутации или групи такива

48

Анонимен

преди 3 години

Ти нали си вземаш тлъстата заплата, изцедена от кръвчицата на народа? Лицемер скапан нагаждач. От теб ако зависи здравният фашизъм ще си остане завинаги, защото от това просперираш. Ако беше съпричастен, щеше да се откажеш от доходите си докато не падне и последното ограничение. Няма по-долно същество от хрантутник на държавна заплата.

47

до 43

преди 3 години

А "вие", като сте ваксър-фенове, никой не ви е спрял да си ГО боцкате : )))))))))

46

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 27Няма да достигнем 70 процента ваксинирани но можем да достигнем 70 прозента с антитела по природен начин.

45

Анонимен

преди 3 години

Хубавото на цялата ранбота е, че тия щабни изчадия с техните престъпни мерки ще съборят герб от власт. А мерките са престъпни и незаконни, защото тези никой не ги е упълномощил да ги налагат, не са питали народа, на когото уж служели

44

Анонимен

преди 3 години

няма ама има и то много - ваксини няма!

43

Анонимен

преди 3 години

Гербавата шайка се състои само от визионери!Тяхната визия?Стоим покорно вкъщи и чакаме деня, в който кротко ще наблюдаваме как децата ни умират от глад.Дали ще ви се получи, а престъпници?

42

до АНТИ

преди 3 години

като сте антиваксъри, никой не ви иска мнението, а и не виждам какво ви е далаверата

41

Анонимен

преди 3 години

Те първа ще им писне на хората... Само гледай да си си купил билет.

40

Анонимен

преди 3 години

Ами какво стана с тези цветове на областите ?Защо области които не са в червено имат мерки като тези в червено?

39

Анонимен

преди 3 години

До УжасЗащото нямае желаещи да се ваксинират и затова

38

Анонимен

преди 3 години

Белене

37

Анонимен

преди 3 години

До ВасилевАми Василчо да са учили! Колко вискоквалифицирани професии, дето за тях "няма"пандемия стоят незаети? И то с добро заплащане! Иначе сервитьорче, барманче, фит.инструктор. Изкарваха по 1500-2000 на месец. Плащаха върху 610лв. Сега олеле! Преди повече от година умните глави ни казаха. Заделете 3 заплати. 2/3 от дохода ми идваше от спрени бизнеси. Стегнах се. Заделих 2хил.лв. по б.сметка и 3хил.лв.погасих по к.карти. Редовно си погасявам кредитите и лизинга. Подигравахте"мазнинка"? Е?

36

Анонимен

преди 3 години

Да внесат и руската ваксина.Трябва и за русофилите да има ваксина. А ние антиваксарите няма да се ваксинираме независимо от произхода на ваксината.

35

Ужас

преди 3 години

Тоя знае ли ак върви ваксинацията въобще? Защо пак сме последни в Европа и то с разлика? В Румъния има над 300к ваксинирани! У нас 24к... В Гърция са над 100к. В Сърбия са 50к. Дори шведите са 150к. Всички са в пъти повече и като абсолютна стойност и % от населението! В пъти! Не коментирам действат или не ваксините, ще се разбере скоро. Но защо ние пак сме последни и то с голяма разлика??? Кой ще поеме отговорност?

34

до 34

преди 3 години

какво си се загрижил за НАС, като мислиш само за себе си, няма да има повече пари ни от чичо ти Васко нито от Цветан Василев нито от Цецо крадецо, намери си работа

33

Суперкомпютър

преди 3 години

До достигане на 70% ваксинирани остават 15 години, два месеца, десет дни, 2 часа, 5 минути и 20 секунди...19 секунди...

32

всичко е наред

преди 3 години

Козлодуй е добре, без притеснения!