31

до Маймунчев

преди 3 години

резултатът ми се чини че ще бъде БОРИСОВ 4, а клошарите от протестите пак ще си останат клошари, които преместват кофи и 30 човека пречат на 300 хиляди

30

Анонимен

преди 3 години

"Решението дали ще се ваксинираш не трябва да се взима на база на лъжливи твърдения..." или на скрити и покрити твърдения. Трета фаза на клиничните изпитания приключва януари 2023. До тогава всеки ваксинирал се минава в графата бяло лабораторно мишле. Таво не ви го казват. Просто казано се експериментира с вас чрез експериментална ваксина. Трета фаза е най-важната от всички фази. Рисковете са прекалено големи и никой няма да носи отговорност. Нали сте се подписал преди да ви боцнат ваксината!?

29

до Ще дойде време

преди 3 години

май първо ще бъде изгонен от президенството с камъни Румбата, а това с бесилките го играхте като театър на абсурда

28

Маймунчев

преди 3 години

И от простотии най-вече им писна. А когато накрая се окаже, че миналата година от ЩАБа и правителството са укривали информация, а на брифингите са си приказвали свободни съчинения(срещу дебело заплащане), давате ли си сметка каква ще е реакцията?

27

Анонимен

преди 3 години

Смирение другари във война сме!Без възстания!

26

Анонимен

преди 3 години

Трябва да достигнем 70% имунизиране. Това Мангъров го каза още в началото. Имунизирането става или чрез преболедуване или чрез принудителна ваксинация. Няма да ни набодете.

25

Анонимен

преди 3 години

И как ще достигнете 70% имунизирани, като нямате ваксини. И в тази класация сме на дъното по брой имунизирани.

24

Анонимен

преди 3 години

На хората им писна от вас.Учили, недоучили папагали, пишман професори по всичко!Без собствено мнение.Май и ти не си учил имунология професоре, та приказваш щуротии.Или те е толкова страх от мафията, че не смееш да гъкнеш.

23

Анонимен

преди 3 години

Кунчев, в Англия, Франция и Германия като имаше мерки и какво? Що не си тръгна вирусът? Тия мерки не дават никакъв резултат. Ето защо. Пуснете всичко и да си върви живота. Вирусът ще мине и ще замине за 1 месец. И после ще си живеем нормално. Но цял живот маски, ограничения и мерки е все едно вече сме мъртви. На мене не ми се живее цял живот с маска и вкъщи затворен като животно в клетка. Човек умира само веднъж, страхливецът умира всеки ден по 100 пъти.

22

Анонимен

преди 3 години

Господ да ви съди. Лек ден копанарр

21

Анонимен

преди 3 години

Комуня..гите яхнаха вълната!

20

Анонимен

преди 3 години

Не можели да издържат! Аман от кифли! Не ми е кеф. Но не е и болка за умиране. Човек се настройва към новите условия. Като сядам при зъболекар знам, че колкото по-мирно стоя и изтърпя манипулациите, толкова болки и страдания ще си спестя после. Разглезения и с лошо основно образование матреал всичко му пречи. Всеки му е виновен и длъжен. Всеки го лъже и иска да го чипира. Който и пройдоха да се изкаже срещу управляващите, веднага събира овациите. "Вола като рие, на гърба си го хвърля".

19

Василев

преди 3 години

На Кунчев и на всички здравни тал.асъми им е леко да дават съвети и препоръки, след като им вървят държавните заплати, а хората които губят доходи и остават без надежда, те са прости и не разбират колко е коварен вируса!Кунчев опъва 4-5 000 лева всеки божи месец, без да се е потил, трябва само да следва препоръките на световното задкулистно правителство!!!Агент Бенджи Галахар!ЦРУ!!!

18

Анонимен

преди 3 години

Как ще ги достигнете тези 70%, като само 10% от хората искат да се ваксинират, но и те може да се откажат, като видят какви лъжи бълвате всеки ден.

17

Анонимен

преди 3 години

Никакви сметки не си дават ! Сметки само събират !!!

16

Анонимен

преди 3 години

Още в началото на епидемията беше ясно какви са вариантите. Единият е спиране на епидемията с подходящи мерки за 2-3 месеца, след което животът си тръгва нормално. Другият вариант е да не се спира епидемията, а само евентуално да се ограничава до възможностите на крематориумите и погребенията и да се чака да стане чудо. Управляващите в България избраха втория вариант ...

15

Анонимен

преди 3 години

Гаранция, че не си даваш сметка. Интересува те само твоята сметка. Но и тя ще бъде видяна. Колкото по-скоро, толкова по-добре.

14

до славянин

преди 3 години

ами не се ваксинирай, като т е шубе, какво си се загрижил за мен, например

13

...

преди 3 години

Лоренцо Ламас каза, че ще отварят заведенията на първи Февруари.

12

Анонимен

преди 3 години

Най ситите тука скачат,за да използват ситуацията срещу Боко!Познат похват на комунистите и Метежника!Разделяй и владей!!!