71

Анонимен

преди 3 години

Спрете на лекарите допълнителните пари за първа линия. Нали се ваксинираха?

70

Василев

преди 3 години

Великият Китйски Дракон се подигра с авангарда и колонията на Европа, а именно САЩ!!!Битката е свещена, а именно е залогът е какъв ще бъде цивилизования път и бъдеще на планетата Земя и как ще се развива човечеството!!!Китайците стъпиха на Луната без да вдигат много шум , и несе учудвайте ако след пет години кацнат и на Марс!!!Това е Третата Световна Война, това е война за ценности и за цивилизован път, независимо че се води за сметка на здравето,правата и свободите на много хора!Локи!ЦРУ!!

69

Анонимен

преди 3 години

Има един съветски плакат, на който войник сочи с пръст към теб и има надпис: ТИ, записа ли се доброволец?! Сега ситуацията е ти записа ли се за ваксина. " Не, че ви насилвам, ама трябва да се ваксинирате." 28216

68

Предател

преди 3 години

Ако си даваш сметка че подлудихте хората *** безбожник ще напуснеш НОЩ. Помни едно че божието ще се стовари върху твоето семейство ако продължаваш да си нагъл

67

Съпротива

преди 3 години

Коментарите са излишни, недоволните да се присъединят към Марша на свободата на 27 в сряда пред министерски съвет. Да спрем ковид фашизма и геноцида над хората! Проблемът отдавна излезе от медицинските рамки и навлезе трайно в геополитиката и социалния инженеринг.

66

до 60

преди 3 години

То и на такива като тебе няма да им се размине...

65

Анонимен

преди 3 години

Искам някой "отговорен фактор" да каже, как си представя края на това чудо?Докога и по какъв начин ще продължаваме?Според мен отиваме към пълен срив на икономиката, хаос и анархия.

64

Анонимен

преди 3 години

Не, не си давате сметка, щом хората с месеци стоят без работа, безработните станаха 400 000, а увеличиха на държавните служители заплатите. Изобщо не сте адекватни

63

Анонимен

преди 3 години

Ако се появи партия, която обещае, че дойде ли на власт всички мерки веднага падат, получават моя глас веднага. Писна ми от измисления вирус и мерките.

62

Анонимен

преди 3 години

Тези гадове са в състояние лично да тръгнат да заразяват хора, само и само да ги дават по телевизията и да си блажат тлъстите превилегии. Те са от последните, които имат интерес пандемията да отмине.

61

До радомир

преди 3 години

Еми за еднокнижника щях да се учудя да му е приоритет образованието.Приоритет му е всичко от което може да се краде. Образованието го напряга и не го разбира.

60

чичо

преди 3 години

Милко Калайджиев премиер !!

59

Анонимен

преди 3 години

Кунчев, внимавайте, че ще фалирате с вашите мерки много бизнеси. Стотици хиляди, може би милион хора даже като останат без препитание какво ще правите? Гладът е по-силен от вируса. Тогава светът ще ви се види тесен като се изправи срещу вас изгладняла тълпа... Ще ви помете народният гняв, няма къде да се скриете.

58

Анонимен

преди 3 години

Тоя път простия матриал може лесно да реши проблема - на 4 Април излиза масово и гласува за партия, която черно на бяло е обещала, че няма да налага мерки и ще потърси съдебна отговорност от измекярския им щаб

57

Анонимен

преди 3 години

Докторе пускай там кранчето, кой оцелее, оцелее. И без това тоя народ не иска да спазва нищо... ходи, броди по улиците, гори маски, хвърля риба. Отваряйте портите, кой квото.

56

Стаден имунитет ?

преди 3 години

По Коледа стават чудеса ...

55

радомир

преди 3 години

На хора им писва не от мерките, а от двойния стандарт при мерките които се прилагат в БГ-то. Ние сме едни от малкото държави където образованието е отсвирено за сметка на хотелите, както и при нас се прави всичко за да може фирмите да си работят, а хората да отнасят всичките мерки. Всичко е въпрос до ценности и възпитание на управляващите.

54

Петър

преди 3 години

Не, не си давате! Ако си давахте, щяхте заедно с мерките да се погрижите и за оцеляването на хората. Да се погрижите и за психиката на същите тези хора, заради които съществува тази държава.Лично аз си представях, че по време на пандемия, няма да умират хора пред болниците. Полевата болница, която ни показахте в началото къде е? Нямало лекари....Защо? Всичко това ще свърши някога, но дано тези на които разчитаме и на които това им е работата да ни изкарат с възможно малко поражения.

53

до 47

преди 3 години

защо не мръднеш на Франция и да се опиташ да ги обясняваш тези работи или и там е ГЕРБ на власт, а може и на остров Бали, там пък ще ти скъсат ... вместо маската, паласката

52

Василев

преди 3 години

България е най-елементарна квази държава създадена по изкуствен начин от битките на големите империи за влияние и преразпрезеление на територии и колонии!Откакто е създадена Третата Българска Държава тя изцяло е захранвана и се поддържа от Запада и Русия!Българинът е мързелив и ***, той не може да се научи вече цял век да работи качествено, което е единствено спасение и единственият ресурс на който може да разчита са собственотно сиво вещество и ръце!България е изкуствена държава с племе!ЦРУ