52

Анонимен

преди 3 години

Баце може да разсчита само на гласовете на държавните чиновници, 20 % дори и с измами и подкупи трудно ще събере, вероятно Слави ще ги ошамари всичките, те така го подценяваха и за референдума, па после се чудеха какво да спретнат, същото ще стане и сега, лично аз нямам нищо против, крайно време е някой да натрие носовете на ГЕРБ,БСП и ДПС

51

Отечествен Фронт

преди 3 години

Абе някой вярва ли на тези социолози ,щото аз не . И понеже тук някой наливат вода във мелницата на Слави Трифонов ,аз пък нарочно ще гласувам за БСП или Възраждане за да докажа че съм против патерицата на ГЕРБ Славчо Чалгата които ще гледа парламента през крив макарон ,колкото и да се напъват някой измислени социолози .

50

Анонимен

преди 3 години

не разбирам - борци против комунизма *** *** на банкянски комунист

49

Анонимен

преди 3 години

ако има такъв народ печели нещо - то е доказателство че на територията българия няма народ

48

Реалист

преди 3 години

Щом от червения "***" дават 3% преднина на ГЕРБ, значи ГЕРБ води с доста повече.

47

Анонимен

преди 3 години

факта - ако е верен за "има такъв народ"доказва че де.-билите дето гласуват за янето, бареков,патриотите,марешки и другите патерици- на обирджиите герб не са се свършили

46

...

преди 3 години

Феновете на Бареков сега се юрнаха след учиндолския гуру.Ако вземат властта ще има чалга денонощно.Нема лошо.Дали?

45

GG

преди 3 години

До отечествен фронтНе познавам никой от моето обкръжение с бързи кредити ! И никой не зависи от което и да е партия . Ходи да вземеш кредитче за море в Гърция. Да не забравиш кремвиршите и галоните ;)

44

Анонимен

преди 3 години

Ясно е че ще има коалиции но Герб с продължаващия локдаун едва ли печели много подръжници,по-скоро ги намалява,въобще нямаме нужда от проучвания за да знаем как върви политическия живот у нас,едни и същи са си стари ....! Трифонов реално не знаем колко гласа ще събере,възможно е да е трети,неговата аудитория е ясна,хора които до сега не са гласували но потропващи в ритъма на ориенталската музика,може би биха отишли до урните!

43

Анонимен

преди 3 години

много подценяват Дългия, мога да Ви кажа че ще е 1-ва сила, дали ще е за добро или за зло незнам, но се надявам поне да прокара решенията на референдума

42

Анонимен

преди 3 години

Екстра, Дългия ще е в парламента, няма да иска 78 стинки да му гледаме "забавната" телевизия, ще има чака-рака :)) Баце е доволен, Дългуча е доволен, кака Корни е доволна, радост за българския народ :))

41

Отечествен Фронт

преди 3 години

До GG И добре че дойдоха ГЕРБ ЧЕ ХОРАТА СЕ ОПАРИЧЕХА .Опаричеха се ама чрез фирмите за бързи кредити и стана длъжници за цял живот .Това направиха твоите хора от ГЕРБ работещи длъжници ,за другите престъпления няма да ти говоря има си статистика за тях и нищо не е забравено и никой не е забравен .

40

Анонимен

преди 3 години

До АнонименГлупости, Слави е много по-лош вариант и от ГЕРБ и от БСП и от ДПС, при това,Слави е самовлюбена,нагла мутра,доста по-лош и опасен вариант от Бойко.

39

GG

преди 3 години

До пълни измислициЗабрави и безработните и алкохоолиците

38

ПЪЛНИ ИЗМИСЛИЦИ

преди 3 години

Тия , които гласуватза БКП/БСП , гласуват и за Слави!Аз не знам нормален човек да е чалгар ,освен ако не е член на БКП/БСП или неин симпатизант от некое забутано село или квартал в града!Реално-всички чалгари и простаци гласуват за бкп/БСП и страдат от мъка по ТАТО!Всъщност, партията на Чалгаро ще клъвне доста хора от контингента на БСП и Мая Костинбродска.

37

Факт

преди 3 години

Хубавото на тези избори, е че има купища алтернативи на сегашното управление и сегашната опозиция. Нито ГЕРБ нито БСП са необходими вече на България, вижда се че циг*аните вече не им вършат достатъчно работа, поради почти нулевата подкрепа от други! Слави има реалния шанс да спечели или да остане втори, което най-вероятно пак ще му даде мандат да управлява. Важното е да ГЕРБ И БСП да нямат повече от 119 депутата общо и ще си върнем България. А това е напълно възможно...

36

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ трудно ще прехвърлят 20 %, Дългия със сигурност ще е над 25 %, БСП-то 18-20, Мая нема да влезе, патриотарите също са аут

35

Анонимен

преди 3 години

До АнонименА бе стига с това фамилиарно име Слави, като че ли става дума за дете от градината. Казва се Станислав. А най-добре Трифчо.-------------А може ли да го наричам и "писта за излитане", на това ми прилича главата му?

34

Младияпремиерсхарема

преди 3 години

До ГГТи ще виеш на умряло,колкото си искаш, като падне вожда ти и те изритат от работа:)

33

Гледна точка

преди 3 години

До ***.Този филм сме го гледали през 2013-2014. Май не е все едно кой идва, защото има и по-зле. Забрави ли?