72

Анонимен

преди 3 години

До АнонименКак как бе? Че Слави също е мутра и движил в мутренските среди,иначе нямаше да е в телевизията изобщо, но даже като характер е много по-зле от Бойко,дори катастрофален за България,много по-нагъл,по-алчен,по-самовлюбен егоист! И да - Слави развяваше символите и знамената на ислямска държава,дори такива фланелки носеха!

71

балами

преди 3 години

До 77. Ами да, всички го знаят какъв *** е. То се видя за 20 години в шоуто му - подъл, отмъстителен, комплексиран, егоист и, разбира се, некадърен в политиката (справка - интервюто с Боко).

70

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 74Ка да не знаем за Баце :) Бил е репресиран от комунистическия режим, убили са дядо му, истински дисидент :) Баща му бил милиционер, майка му медицинска сестра, за наказание го направили пожарникар :) След освобождението от комунистическо робство, става охрана на За Дългия няма да стигне мястото Тодор Живков, едва се сдържа да не го набие, все пак е дисидент :)))

69

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

СЛЕД 30 Г. ЛЪЖИ И КРАДЕНЕ И В 21 ВЕК ИМАЛИ ОЩЕ БАЛАМИ ДА ХОДЯТ ДА ГЛАСУВАТ

68

изнервен

преди 3 години

До 74. Хе-хе, всеки знаел как Трифчо си бил изкарал парите, а? Баба Пена от Уйново знае ли? А ти знаеш ли или само така си плямпаш?

67

Анонимен

преди 3 години

Трифонов е доста по-популярен от Бареков,на него не му трябва реклама всички го знаят,ще видим като се включи в предизбирното шоу,може и да е първи!

66

7-ПАРТИИ-друг път...

преди 3 години

ГЛАСУВАЩИТЕ--- РЕАЛНО СА ..."ОТНОСИТЕЛНО ПОСТОЯННО ЧИСЛО"!ПОВЕЧЕ ПАРТИИ --ОЗНАЧАВА ПОДЯЛБАТА НА "ПОСТОЯННОТО ЧИСЛО" ОТ ГЛАСУВАЩИТЕ ...НА ПО-МАЛКИ ЧАСТИ--КОЕТО ОЗНАЧАВА , ЧЕ Е ДОСТА СЪМНИТЕЛНО , ДАЛИ ЩЕ СЕ КЛАСИРАТ ЗА ВЛИЗАНЕ В НОВОТО НАРОДНО СЪБРАНИЕ!НЕ Е НУЖНО ДА СИ МАТЕМАТИК , ЗА ДА ГО ЧАТНЕШ ..ХА,ХА,ХААААААААААААА!

65

Анонимен

преди 3 години

Сега ще се активират на герб избирателите, ще залебат за 1 месец. Маалите ще се оживят и ще започне пазара.

64

Анонимен

преди 3 години

Зорлем набутаха Дългия в политиката и сега се чудат какво да измислят, чалгар бил, от Учиндол бил, незнам си кво незнам си що, истината е че за него всеки знае как си е изкарал парите, а за байХ и какаК никой незнае - ФАКТ

63

българин

преди 3 години

До 64. Ами не, не е омръзнал на ВСИЧКИ, а само на такива хейтъри катотеб. И ще го разбереш.

62

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ троловете възхваляват Баце милиардераНищо ново

61

Пиян - залян

преди 3 години

Тиквата отдавна е купил клоунът Слави и мандатът му е сигурен поне 10 години ! Тежко на България , пълнеща огромните чекмеджета...

60

ганьо

преди 3 години

До факт. Факт е, че Трифчо е комплексиран, авторитарен, злобен и некадърен продукт на чалгата в България. И ще вземе горе-долу колкото Бареков. Ти изобщо знаеш ли кои ще са в листите му (освен сценаристите, ку-ку бед и балетът), какво представляват и колко са читави, та си тръгнал да ги лансираш? Тепърва ще става ясно колко му е ялов екипът.

59

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 64мене ми е все кой как говори и каква музика свири или слуша, важното е да върши рабора, между другото и Рейгън е бил 2-ро класен актьор снимащ се в нискобюджетни уестърни, ама ошамари комунистите по цел свет

58

Анонимен

преди 3 години

До ЗозоГлупости, хората на партия Атака са седесари и никога не са развявали знамена на ИД, а хората на Слави развяваха знамена на ислямска държава, дори такива фланелки си слагаха!

57

Отечествен Фронт

преди 3 години

До GG Ти и твоето обкръжение сте един файтон хора и не сте критерии как живеят хората от провинцията .Защото за да ги зная тези работи аз за разлика от теб съм постоянно сред народа и му виждам хала от първо лице . Аз постоянно сред обикновените хора а не при банстунджии и готованци като теб .

56

Анонимен

преди 3 години

Чекмеджан едва ли ще има тези гласове, а СДС отдавна е умряло. Едва ли има някой, който може да каже как ще бъде. Хората са отвратени от всички и от всичко. От 30 г. властта краде, а хората се мъчат да оцеляват. Техните заплати се вдигат здраво, а на хората с по 5 лв. Всичко което се строи се руши. Хората не вярват на празните приказки вече.

55

Зозо

преди 3 години

Атаката ако мине 1% си го режа вдъно :)))))))))))))))))))))))))))))))))))

54

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 49Може мен, не подценявам Дългия, просто бате Бойко е омръзнал на всички :)) Проблема е, че Слави също е омръзнал на всички, неговото крещене е пословично :) Ако искам да ни управлява човек който вместо да говори крещи, ще отида в някое село и ще извикам първия пъдар :) Бойко може да е всякакъв, обаче говори мазно, без викане, дори мисирките мълчат :))

53

Зозо

преди 3 години

На Славчо избирателите преди гласуваха за Атака :))))))))))))))))))))))))))))))))))Винаги има едни 10 % шилета.