172

Анонимен

преди 3 години

И значи кво излезе?Тези протестъри дето квичаха по площада цяло лято не можаха една партийна да си направят.За 50лв от Божков работеха.

171

Анонимен

преди 3 години

До 174Ми кандидатирай се ти де.

170

Анонимен

преди 3 години

Да излезем и да гласуваме.За кого?За Корнела, Славчо, цвъко или за Копейкините?

169

Анонимен

преди 3 години

До ЩирлицТи би, ама той не ще.За Ко да си разваля кефа?15 бона на месец, кола, храна.Да прави партия и да се занимава с проблемите на въшкави изкукуригалници като тебе.Не е ли така?

168

Щирлиц

преди 3 години

Бих гласувал за партия,създадена и оглавена от Румен Радев.

167

Тра-ла-ла

преди 3 години

Ей, стига сте облъчвали народа с фалшивите си "проучвания"...ГЕРБавинет ше се сринат. А не тука да пробутват платени проучвания, с които да обезсърчават хората.Излезте и гласувайте и докажете на БГ пишман социолозите, че са в голяма ГРЕШКА!

166

нема такъв филм

преди 3 години

"12,4% са очакваните гласове за Има такъв народ"

165

полковник Колев

преди 3 години

7 партии на малка БГ направете си сметката къде потъват невероятно количество пари и....за какво!? А сега някой да ми каже за кого да гласувам и за какво?

164

Анонимен

преди 3 години

За ВМРО и НФСБ четири и полувина не верно ,тия едва че са едва три процента ,свърши им наглостта )

163

решение

преди 3 години

Който не е ваксиниран,няма да гласува!Пък вие си правете сметките без кръчмаря!

162

ако

преди 3 години

До АнонименбСп спечели изборите,отново ФАЛИТ и загиваме прави

161

Анонимен

преди 3 години

Ако ГЕРБ спечелят отново изборите и партийката на Слави влезе в парламента - наистина сме едно чалгарско и опростачено население, което си заслужава съдбата.

160

Ани

преди 3 години

Тази социологическа агенция се казма Интернешинъл, но това е празна дума без съдържание. Просто дават демарш на БСП за да оправдаят изборната си катастрофа.Да вярно е, че след катастрофата която ни подготвят от СЗО, следва социализъм, но възможностите за грабеж в брой ще бъдат потушени от задаващата се инфлация в световен мащаб. Общо взето не очаквам тържество за социалистите и техните разсейки. Просто необуздания стремеж към социализъм води до разрушаване на благоденствието на обществото.

159

Даскала

преди 3 години

Борисов здраво е нагушил анкетьорите!Богат човек , но....крадлив и крайно неморален!

158

Анонимен

преди 3 години

Как така ГЕРБ има само 4% предимство пред БСП-то? С толкова банкноти по 500 ? и слитъци злато в нощното шкафче на г-н премиера, Та той само с тези пари може да закупи 1/3 от гласуващите в БГ! Ами 430-хилядната администрация , ами около 500-хилядната вярна на ББ гвардия роми! Ами проф.Мишо Константинов, чиято фирма брои бюлетините! Господа от Галъп, излагате се!

157

До 167

преди 3 години

И от какъв зор Чалгаря ще вземе 6-7%?Ти какво очакваш от Слави и компания?Няма никаква визия ,времето му мина отдавна,тика го пак задкулисието.И за БСП е странно да има толкова % ,след като 4 години будалясваха.

156

дрън дрън

преди 3 години

Чалгаря реално ще вземе 6-7 процента. Колкото взе Бареков на по-миналите избори. Партийката му ще се разпадне 2-3 месеца по-късно. Пишман демократите ще вземат и те 4-5 процента. Мая, убитата от системата + тримата *** ще вземат 3,98 процента и ще духат супата. Гербаджиите ще вземат около двадесетина, а БСП и ДПС ще са почти наравно с по 13-14 процента.

155

Анонимен

преди 3 години

***се напъват да си наложат мнението.Ходете да обслужвате чалгаря славчо.

154

Ало,слугинажът

преди 3 години

Скрийте се,слуги на Тиквата. Да цитирам идолът Ви...а...торта..Сахер...смях в залата. Ето това слабоумие Ви управлява....щом Ви харесва...нека и вашите деца да са като Него...

153

Анонимен

преди 3 години

Ай стига сте го ръчкали Чалгаря напред,че и Мая Гротеската,то бива ,бива,никой не се сеща за тях,нито го интересуват,нито представляват интерес!