21

НОМЕРЪТ НЯМА ДА МИНЕ

преди 3 години

РУСИЯ не е бананова република, че е да и се нарежда ккой престъпик да освобождава от затвора. Помня случая с УБИЕЦА, дето нашите "свободни и независими" власти пратиха да си отлежава наказанието в АНГЛИЯ. На летището го посрещнаха с цветя и прокурора лично го освободи и прати в къщи. Ами оня "футболист" , дето риташе главата на българската камериерка. Проста така за спорт... Прекара месец в хотел 5 звезди и си отлетя за ШВЕЦИЯ

20

Любо питен

преди 3 години

Льошата Навални е в ареста заради собствената му сигурност, спокойствието на западните му приятели за живота му и най-вече за да не си посегне... пак. Сега е нонстоп пред камера, вероятно и онлайн, както и има възможност да влогира на воля от собствения си апарат. Какво още искат?

19

НИЩО НИ ЧУХ ЗА АСАНЖ

преди 3 години

да се бяха загрижили толкова и неговите човешки права

18

А НАХАЛНИ

преди 3 години

показа, че е пуделчето на ЗАПАДА

17

Анонимен

преди 3 години

"Вие как си представяте една диктатура да затвори някой по политически причини и да го остави да изпраща видео съобщения от ареста!?"=====================Представяме си, че хората, който вярват, че Русия е диктатура, са жалки и зомбирани.Режимът в Русия е многократно по-демократичен и открит1 от режима в Пиндостан и от режима в България.

16

Анонимен

преди 3 години

До АнонименКОРНЕЛИЯ ИСКА ДА Е АЛФА КОТЕ, НО Е ГАМА КРАВА

15

Анонимен

преди 3 години

Путин е страхливец. Ама като си знае какви ги е вършил нормално да го е страх.

14

Анонимен

преди 3 години

И НАША КОРНЕЛИЯ ИСКА ДА Е АЛФА КУЧЕ АМА КАТО Е КРАВА НЯМА КАК ДА СТАНЕ

13

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 2Закво го играе целият цирк? ЗА пари и власт.

12

Свиня

преди 3 години

Русия е суверенна държава и може да бъде съветвана но не и поучавана и притискана...това е положението и...ако на някой дбендер не му харесва да отива да ги бомбардира...ха ха ...а вие си плюйте....и се пенете...а Навални никой не го е карал да се връща...дадоха му шанс да се изнесе....междудругото предлагам за натиснете и Китай за Джак *** ...ми можете и там да бомбардирате псевдодемократи...натовци джендери и кравари и бг *** и слагачи....ама не ви стиска май....ха ха ха...

11

Анонимен

преди 3 години

Американците плащат на Навални да лае, а на Путин му е супер удобен. Вие как си представяте една диктатура да затвори някой по политически причини и да го остави да изпраща видео съобщения от ареста!? Всичко е цирк.

10

59895

преди 3 години

От всичко това печели управляващата партия. Както в България се получава с протестите срещу Борисов, така тези евентуални потести ще заздравят позициите на управляващите, защото Навални не е уважавана фигура. Ако западните държави го ценяха, все някоя от тях щеше да го приюти, след като постоянно повтарят, че животът на Навални е в опасност в Русия. А Ходорковски беше пуснат от затора с някакви странни аргументи, свързани с майка му и отиде в чужбина, за да не пречи в Русия.

9

Ужас

преди 3 години

Този "петролен магнат" беше осъден за огромни кражби и убииство, страно как такъв престъпник може да говори и даго побликуват?

8

Анонимен

преди 3 години

Престъпникът-олигарх Мойша Ходорковски използва откраднатите от руския народ пари, за организиране и провеждане на майдан в Русия и започна да хапе ръката, която го помилва и го освободи от затвора, за да се прости с умиращата си майка.

7

Анонимен

преди 3 години

До Друг ПомнещКой е тоя Цветан Василев? Да не е един при който Вежди Рашидов си държеше парите и после избяга при Вучич, дето е приятел на Бойко?

6

Анонимен

преди 3 години

Този поне го знаем, че рипа. От Джак *** ни вест, ни кост.

5

Друг Помнещ

преди 3 години

До 1: то е въпрос на време и Цветан Василев и Васил Божков да дават акъл за чист бизнес и честни политици... Общо взето нищо ново под слънцето: крадеца вика крадеца.

4

Защо

преди 3 години

Странно как се дава трибуна на осъдени крадци, да лаят и лъжат за Русия?!

3

Друг Помнещ

преди 3 години

Псетата си лаят, кервана си върви...

2

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНИКОГА НЯМА ДА СА ПОЛИТИЦИ.