61

СРАВНИТЕЛЕН АНАЛИЗ

преди 3 години

"Над привърженици на Навални и журналисти са били задържани в Русия вчера, съобщи мониторинговата група ОВД-Инфо."Какво 'новината ' е била написана предварително - и нали сте толкова умни не сте попълнили празните места?ОТ ДРУГА НОВИНА:"Вашингтон остава травмиран от щурма на Капитолия...На близо 70 човека вече бяха повдигнати обвинения..."Тоест там задържаните са над 70(!) и каква толкова е разликата, та новинарските боичките са различни?

60

Анонимен

преди 3 години

За разлика от Путин Навални има топки. Затова Путин е изпаднал в истерия.

59

Яаа :)

преди 3 години

Грозната американофилистична Чебурашка пак е страдала от кошмари свързана със Путин и Русия.Гатанка:Вари го печи го - все Русия му е на устата. Що е то?/отг: мегасбъркан американофил/

58

Медийна атака

преди 3 години

Нашата послушна медия е призована от западните си командири и затова и тя носи от десет празни кладенаеца пом ий ка.Абе фейк нюз!

57

философии

преди 3 години

Поми я ра Хордоковски е с философията че човек за човека е вълк затотова е на кучешка тематика.А Путин го кара на "каквото си надробиш - това сърбаш".

56

полковник Колев

преди 3 години

Ходорковски!? -крадливия безсрамник,евреин. Забравихте ли как се опита да направи милиони...Не трябваше да проявяват милост към него и да го пускат да се изсели,а да го изселят някъде в крайния Сибир...

55

Баба Ванга

преди 3 години

Русия ке се оправи когато Владимир Владимирович легне до Владимир Илич в мавзолея!

54

Истината

преди 3 години

До към тролещия 29Русия е най-мръсната и до погнуса отвратителна страна в цялата световна история. Там са селекционирани чудовищни морални *** при, които понятията за Добро и Зло са обърнати наопъки. През цялата си история тази нация се е въргаляла в Лай.ната, в които иска да потопи целия свят.

53

Всъщност

преди 3 години

На Путин всички тия санкции и "протести" му помагат да обяви пикитически и икономически натиск срещу държавата от страна на САЩ и Запада и по този начин да си улесни укрепването на власт и да оправдае репресиите на неподходящи за него хора.Докато...Съществуването на Путин помага на Запада и най вече на САЩ да оправдае нарастващите разходи в бюджета за оръжие и да принуди глуупаците около Русия да го купуват както и да увеличават влиянието си в тези райони. Голяяяма далавера.Пък вие си лайте.

52

към тролещия №29

преди 3 години

Рейтинг на Организацията за икономическо сътрудничество и развитие за консумиран алкохол в л/година на душа от населението:01. Литва - 12,3 02. Австрия - 11,8 03. Франция - 11,604. Чехия - 11,605. Люксембург - 11,3 06. Ирландия - 11,2 07. Латвия - 11,2 08. Унгария - 11,109. Русия - 11,110. Германия - 10,811. Португалия - 10,712. Полша - 10,6

51

АнонимеН

преди 3 години

КОЙ НОРМАЛЕН ЩЕ СЕ ВЪРНЕ В СТРАНА КЪДЕТО ОГРАНИЗИРАНО 10 РАЗЛИЧНИ ДУШИ СА УЧАСТВАЛИ В ТРОВЕНЕТО МУ, ЧЕ И ПУБЛИЧНО СИ ПРИЗНАХА ЗА ТОВА!!!ОТ СЕГА НАТАТЪК ИЗОБЩО НЕ МИ ПУКА ,КАКВО ЩЕ СЕ СЛУЧИ С НАГЛЯРНИЙ ТОЙ НЕ Е ДОБРЕ С ГЛАВАТА!!!

50

123

преди 3 години

Ходорковски . Другите крадци какво казват , ще ни информирате ли ?

49

към тролещия №29

преди 3 години

Вече сме първи по смъртност от ковид. Освен това сме първи и в:01. Неграмотност02. Смъртност03. За доплащане на медицинска услуга в ЕС04. Най-топящата се нация в света05. По заболяемост в света06. По корупция в ЕС07. По миграция на глава от населението08. По брой хора който не могат да се отопляват09. Употреба на амфетамини и анаболни стероиди10. По загинали на пътя в ЕС11. Първо място по употреба на алкохол на балканите и 6-ти в света12. По разпространение на фалшиви новини.

48

АнонимеН

преди 3 години

До АнонименАЗ СЪМ ПРОТИВ РЕЖИМА!!!!!БИХ УЧАСТВАЛ ВЪВ ПУБЛИЧНОТО ОБЕСВАНЕ НА ФАЛШИВИЯ ПУТИН КАТО ЛИЧНО ЩЕ БУТНА СТОЛЧЕТО ПОД КРАКАТА МУ!-----------УБИЙСТВОТО НА НЕМЦОВ Е В ПОЛЗА НА РЕЖИМА!!!АТЕНТАТА В МЕТРОТО Е В ПОЛЗА НА РЕЖИМА ЩОТО СЕ НАПРАВИ ДОКАТО ТРАЕХА ПРОТЕСТИ СРЕЩУ РЕЖИМА!ВСИЧКИ КОИТО ПОДКРЕПЯТ ФАЛШИВИЯ ПУТИН ЗАСЛУЖАВАТ СМЪРТНИ ПРИСЪДИ ВКЛЮЧИТЕЛНО И ТИ И СИ ГО ЗНАЕШ СЛУГА НА САТАНАТА ;)

47

Анонимен

преди 3 години

До 55Знаеш много подробности. Да не би да си участвал в изброените от теб събития?

46

АнонимеН

преди 3 години

РЕЖИМА УБИ ПУБЛИЧНО НЕМЦОВ И НАПРАВИ АТЕНТАТА В МЕТРОТО ЗА ДА СПРЕ ПРОТЕСТИТЕ СРЕЩУ ТЯХ!!!И ДНЕС ДА ГО УБИЯТ НАГЛЯРНИЙ ПАК НИЩО НЯМВА ДА СЕ ПРОМЕНИ В КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ЩОТО ТАМ 80% СА АТЕИСТИ А ОСТАНАЛОТО ПРЕДИМНО МЮСЮЛМАНИ!!ПОД 1 % СА ХРИСТИЯНИТЕ В КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ МЕКАТА НА ЗЛОТО НА ЗЕМЯТА!!!

45

Анонимен

преди 3 години

Кой е главният престъпник в Русия!!!

44

ЕДИН ПРЕСТЪПНИК

преди 3 години

защитава друг престъпник. ХОДОРКОВСКИ се опита да открадне НЕФТА на РУСИЯ и е на свобода само заради личното застъпничесътво на ПУТИН поради уж умиращата му майка го освободи от затвора

43

Анонимен

преди 3 години

Каква изненада. Краставите магарета се надушиха.

42

Дааа

преди 3 години

Сега Сноудън, който разкри престъпления на американската администрация, трябва да се върне в америка и да направи движение срещу Байдън. Това възможно ли е в така наречената"американска демокрация"?