81

Котки

преди 3 години

Истинският въпрос е в кучешките глутници, ако едно куче надделее над друго кучетата отстрани казват ли "иска да покаже че той е президента"

80

Анонимен

преди 3 години

Тоя е в затвор с тежки присъди тире убийци ,мислех че ще ги пратят на границата на Казахстан ,затвора се казва.. Черния делфин ...много строг затвор ,знам защото бях в Казахстан 8 месеца ,)

79

Анонимен

преди 3 години

Ха ха ... доказания престъпник, виновен за гигантски кражби и доказано пред съд, че е организирал убийствата на хора - негови бизнес опоненти, сега пише глупости за алфа и бета...И защитава кого? Да, доказания пред съд престъпник, откраднал милиони, Нахални.И след като тези два престъпника призовали хората да излязат и да протестират, колко души протестират - нула.Завеса, край на тази гротеска за двата храненика на западната пропаганда.

78

бабаВангаКъмНАВАЛНИ

преди 3 години

Казвах ли ти,че ще те вкарат в затвора,а *** ти неее...?Като не слушаш сега размазвай сополите си по стената на затворническата килия...

77

У бреее...

преди 3 години

Влязъл в затвора и станал човек...тотално скъсал с неолиберализЪЪма....Мааалиеее...

76

отговор на Путин

преди 3 години

Ако ДЕМОКРАТИТЕ в САЩ разкарат войските и полицията които са блокирали КАПИТОЛИЯ и Белия дом и позволят на привържениците на Доналд Тръмп да протестират мирно вътре и извън него ...то тогава и аз ще пусна Навални да си вее розовите гащички свободно на Червения площад в Москва...ТАНТО за КУКУРИГО...Това е ДЕМОКРАЦИЯТА!!!

75

жестокаРЕАЛНОСТ

преди 3 години

Октомврийската революция не дава шанс на Розовата революция да си изпере долното бельо в Русия!!!А който не се събразява с реалноста ще пее "СИБИРСКИ ВЕЧЕРИии..." с мандолинка край лагерния огън с ПРАНГИ нейте из ТАЙГАТА....

74

психиатър

преди 3 години

Навални го друса Напалеоновска психоза за величие и незаменимост!Е...наигра се!Ходорковски правилно разсъждава-10години затвор, а и повечко не му мърдат за туй ,че е пожелал трона на Алфа кучето...В глутницата Алфа водача определя ДЕМОКРАЦИЯТА!!!Всичко останало е БЛЯ...бляяя....Който не слушка си носи последствията!ЗАкона на джунглата не е за неолибералчета с розови гащички!!!

73

Пешо Питанката

преди 3 години

Въпрос:Защо Навални се върна в Русия?Отговор:Защото му е домъчняло за неолиберални затворнически ласки.ЕЛЕМЕНТАРНО УОТСЪН!!!

72

Анонимен

преди 3 години

До българинТи и българин? Никой от нас българите не маха с опашка пред наркоман пишман дисидент! Никой!

71

българин

преди 3 години

Всички българи сме на страната на правдата- г-н Навални. Успех на президента Навални в борбата с тиранията.

70

?

преди 3 години

Няма как да крадеш пари 💸 и когато те хванат да казваш, че държавата ти е виновна защото си бил политически противник! Всички знаят, че Навални е просто един фалирал бизнесмен с тежки задължения към банки и за да избяга от отговорност се обърна към Запада с надеждата, че ако спомогне за разрухата на Русия ще му помогнат, но Путин не се впечатли особено. Даже реагира с насмешка, а бръщолевенията на Навални не се взимат насериозно дори от сериозните френски и британски медии, а в Русия изобщо...

69

До 79

преди 3 години

В Русия, европейският съд няма думата.Те си смениха конституцията по подобие на САЩ. Единствено руският закон е валиден в Русия.

68

Анонимен

преди 3 години

В Русия законно е това, което е казал владетелят. Същият този владетел не носи отговорност за криминални престъпления. И ще управлява стадото, докато е жив. Любовницата му се пъчи с Ролс Ройс за 13 000 000$.

67

Анонимен

преди 3 години

Присъдата на Навални по т.нар. дело "Ив Роше" е обявена за незаконна от Европейския съд за правата на човека. Министерството на правосъдието на Русия изплати заради това обезщетение на Навални,което е фактическо признаване валидността на това решение от Страсбург.А процедурата за разглеждане на мярка за лишаване от свобода трябва напълно да съответства на НПК, в която и сграда да заседава съдът.Това включва и предоставяне предварително на адвокатите на материали по обвинението. Грубо нарушение!

66

Анонимен

преди 3 години

Родните русофили *** от удоволствие. Още един враг на тяхната истинска родина е смачкан.

65

Некомпетентен

преди 3 години

Изпаднал в немилост петролен магнат! Какво очаквате да пише?Русия била тоталитарна държава?

64

Планът

преди 3 години

До АнонименСлед 'смелостта' на *** лилипутеците тука пълнят ефира с какашки.

63

Анонимен

преди 3 години

Пред смелостта на Навални Лилипутин напълни гащите.

62

Популярност

преди 3 години

"Около 200 привърженици на Навални" във Русия.Няколко десетки западни медииНяколко стотин командировани медийни тролаИ това е!Много шум за едно кухо НИЩО.Е много е изпаднал "цивилизования запад" щом го е докарал до драми във виртуалната новинарска псевдо-реалност.