21

Анонимен

преди 3 години

Скоро ще имаме по 80 нови случая на ден и по 90 смъртни на ден.

20

Анонимен

преди 3 години

до 14Ами деца к'во да ги правиш?

19

Анонимен

преди 3 години

Спряхме училищата и проблема затихва.Не бе, от фитнесите е. Спряхме фитнесите и проблема затихна. А може и от скорошните слънчеви изригвания.Истината е, че просто свършиха сухите съчки. Те нали за това му казват вълна - идва и отминава. Мерките само намаляват върха й, не могат да я спрат(или поне такива калпави като тукашните).

18

Пути Као Яма

преди 3 години

До АнонименСлави не прави хаус а мазна долна чалга.Ама щом вярваш, че ще оправи хаОса - може. Само не знам как точно. Вероятно с Годжи и Евгени Димитров ще запишат кавър на Корона Чао с гост вокал Софи Маринова и това ще е новия химн на републиката.

17

Анонимен

преди 3 години

до 15 ЦСКАЕ да де ама правиш ли сметка колко години ще ни трябват с това темпо на ваксиниране?

16

Баче Кико

преди 3 години

Хем народа е виновен, щото не бил спазвал мерките, хем мерките дават резултат - как стават тия работи не мога да разбера.

15

ЦСКА

преди 3 години

Вътко, това за съжаление не е сезонно нещо. От Декември 2019 до днес минаха всички сезони и сезонното нещо продължава да ни тормози.Докато не се ваксинират поне половината българи ще сме в патова ситуация. Плата, спадове, пикове, отвори, затвори...

14

Анонимен

преди 3 години

Вчера минах покрай едно училище децата бяха сигурно 50 60 на двора. Игра бягане пипане....няма шанс да ги пазят там. Те не са виновни просто са деца. Но определено пускането им ,ще доведе до увеличаване отново в един момент. Отделно те не са изолирани в училище...ходят извън него

13

до10

преди 3 години

Заразата гръмна месец след тръгване на децата на у-ще и детски градини. Така стана в западна европа (там тръгват Август) и пламна Септември-Октомври. При нас тръгнаха Септември и пламнахме края на Октомври/Ноември. Но тази истина някой хора не желаят да видят.

12

Анонимен

преди 3 години

До 10 не е вярно това . Вируса св пренася при контакти между хората. Което означава,ще твоята теория е от 1 клас.Второ на запад нямаха мерки есента бяха свалени и за това ги удари.да не говорим че там хората просто имат пари и обикалят из Европа, което вдига риска многократно. Ние тука кято си седим в панелите ,какво да се заразиш. Те от вън ни внесоха вируса чишман имигрантите.

11

Ц

преди 3 години

Все още броя на заболелите е по-голям от броя на ваксинираните. Докато няма достатъчно качествени ваксини ще се блокирани...

10

Вътко

преди 3 години

Никакви мерки никъде не влиаят по никакъв начин, просто е нормално да спадне рано или късно, като всяко сезонно нещо. Погледбето градиките за различните държави в worldometer. Тенденцията е ясна, лятото заведения, магазини, градини всичко в европа бачкаше, нямаше почти болни, ноември затвориха всичко в цяла европа, въпреки това края на декември се достигна максимума и сега полека спада, вкрая на март, средата на април ще е много ниско нивото навсякъде, с или без мерки няма особено значение.

9

Анонимен

преди 3 години

Какъв е извода децата и учениците разнасят вируса основно. Спряхме училищата и проблема затихва. Направете грешката да ги пускате бързо. Пак ще тръгне и после пак трябва да ги спиране. Нека си седи всичко така до края на февруари. Иначе рискуваме целия сезон отново.

8

Анонимен

преди 3 години

Слави ще оправи този хаус, всички за Слави. Долу ГЕРБ.

7

Атанас Велмазов

преди 3 години

Чест и адмирации господин Ангелов ! Най-успешният ни здравен министър в историята ! Бъдете здрав и благословен ! ЦЯЛАТА НАЦИЯ Е С ВАС !

6

x

преди 3 години

Да, бе , да , а умрелите що са по 110, 80 - на ден това е висока смъртност , нищо , че не могат да се хванат всички случаи

5

Анонимен

преди 3 години

"Наблюдаваме повишен ръст на желаещите медици във фазите на ваксиниране."Още двама ли са се навили?

4

Анонимен

преди 3 години

Този документ с кюар код ,дето ще го издавате ще влезе ли като информация в европейската здравна карта г-н мнистър?

3

Анонимен

преди 3 години

Здравните власти доволни че джендърите от Брюксел са доволни,всичко е под контрол!!

2

Анонимен

преди 3 години

"Ангелов заяви, че така се е изградило доверие между здравните власти и обществото."Ахахахах тоя клоун пак се е отнесъл в някакъв паралелен свят, в който всички му се възхищават.