121

!!!!!!!!!

преди 3 години

23 жители на Норвегия, които са получили коронавирусна ваксина, разработена от американската компания Pfizer съвместно с германската BioNTech, са починали, съобщи Норвежката агенция по лекарствата

120

Sk

преди 3 години

Стига бе анонимен, изписа мастилото на интернет.

119

Анонимен

преди 3 години

бот оксовото кривовеждо прасе пак ли се изживява

118

Анонимен

преди 3 години

И аз тая сутрин в 7.00 станах, погледнах навън и си рекох: "Ба.си къв съм пич - слънцето зпалих!".

117

Анонимен

преди 3 години

За световната лъжа ковид ли ..Стига манупулиране и внушение.Болни винаги е имало, защото не живеят правилно ,не мислят правилно - негативната енергия, която човек събират, отива към някой орган и го разболява.Другата причана е кармата от предишен живот. Вирусите ги създавате за да печелят фармациите. От хиляди години е внушавано за болести, а силата е в самия човек в душата и мисълта му.Хайде отваряйте ресторантите и кафенетата.

116

Щирлиц

преди 3 години

Да преведем за неразбралите-изборите наближават,подкрепата за геерберрасти.те намалява.

115

мед сестра

преди 3 години

До Васил Ами как да получат правилна помощ като има такива *** като тези горе дето са за ербране ! Пълни некадърно лечение на болните наблъскани с купища излишни лекарства, а и психозата създадена от куп *** нощници!Затвор и строго наказание за провеждания геноцид.

114

дедо от село

преди 3 години

Тези лъжци и мизерници трябва да получат по 200 пръчки на голо ,защото народът се перкуляса от тъпотиите им ,които им се диктуват от разни дементни дъртаци отвъд океана!

113

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 112Няма да паднат. Никъде не са паднали. И да се разхлабят, ще е за малко. Нещата още не са свършили

112

Анонимен

преди 3 години

Мерките с резултат? Ха-ха-ха! Тез наглеци ще си припишат като позитив и слънчевото греене.Че нали като всяка вирусна зараза болестта расте по брой заразени, стига пит и тръгва надолу. Просто пикът тук беше октомври - ноември. То и за балъците е ясно, че следва спад.А че нашите нагльори равни нямат по самохвалство и лъжи - нямат!

111

Зоро

преди 3 години

Лъжете се жестоко. Нищо не е минало и не е почнало да минава. Точно обратно е!70 трупа говорят за растеж. Просто не се отчитат, защото хората си правят тайно антигенни тестове и се крият, за да не ги карантинират и уволнят от работа.Връщането на 1-4 клас води до тази ситуация. Министърът да изследва с АГ тестове децата и да изнесе данните! Не да се прави на герой и да се самохвали, защото положението може рязко да се влоши.Но да видим утре!

110

СТАДЕН ИМУНИТЕТ

преди 3 години

Не са мерките. Просто 50-60% го изкараха вируса.

109

Анонимен

преди 3 години

А кога ще падат мерките?

108

Анонимен

преди 3 години

Английският щам ще довтаса скоро. Вече е почти навякъде в Европа. И всичко пак се затваря. Та радостта ще е за 3 дни

107

До 107 Отговор

преди 3 години

По-важна е друга новина - вас мутрите ще ви изметем от властта.

106

Анонимен

преди 3 години

В ЕС най-напреднала е Дания, следвана от Италия и Испания. България е на последно място по ваксинирани срещу COVID-19.

105

До 106 Васил

преди 3 години

Едва ли са само 3933 починали от началото на годината. Средно на ден умират над 400 човека и до вчера вкл., което е 13 януари, трябва да са над 5200 починали.

104

Анонимен

преди 3 години

Какви мерки има в България ,в кой свят живеят гербаджиите и всякакви други наивници. Укриване на реалната обстановка във връзка със задаващите се избори. Бедността и страхът на хората да не загубят работата си и доходите си е другият момент да няма реална информация за положението в страната. Лъже се по нареждане на главния....

103

тулупче

преди 3 години

Браво ! Отваряйте и моловете сега... това ми като да си поставя цел да съм трезвен 1 месец и като успея дай да отпразнувам като се напия... много глупави управници!

102

Анонимен

преди 3 години

До Прекършена ЕПИДЕМИЯМасовата ваксинация се забелязва при всички видове правителства по света. Само Белорусия май не се е произнесла