25

ГосТ

преди 3 години

Ами със сигурност от герб няма компетентни за Конституция. Оказа се, че от герб са по компетентни и за авиацията. Как не консултираха гърците вместо 18 Рафала от Франция да вземат 8 самолета ( от които два учебни ) от рамбо.

24

Гледна точка

преди 3 години

Дп гост. Само че това, че единият бил некомпетентен, не означава автоматично, че другият е, нали?

23

Анонимен

преди 3 години

Е Радев нали затова е избран, да се кара с когото може. Или чакай, май друго трябваше да прави... хахаха

22

ганьо

преди 3 години

До 24. Ти пък що и как реши, че това, което е казал Цветанов, е истина. Малко не ти ли прилича на киселото грозде за лисицата?

21

ГосТ

преди 3 години

"Некомпетентно обаче според мен е да се подпишеш под предложение за Конституция, която не си чел. Вие го направихте" хахахаха абе Радев какво го кани тоя мяукащ *** изобщо. Хахахахаха Трябваше да го накара да се събуе като влиза в Президентството.

20

Анонимен

преди 3 години

Типично по ***.Този човечец става все по-неадекватен.

19

Анонимен

преди 3 години

volen siderov e nai-obiknoven brakonier v bg administracia, kakto i rumen radev.

18

О хо хо

преди 3 години

Само ВМРО И НФСБ ИМАХА ДОСТАТЪЧНО ДОСТОЙНСТВО И НЕ УВАЖИХА " КОНСУЛТАЦИИ СЛЕД ДЪЖД КАЧУЛКА" И ПРО ФОРМА - ЗА ИЗМИВАНЕ ЛИЦЕТО НА РЕЗИДЕНТА.

17

фуражказапосмешище

преди 3 години

Кой каквото сам си направи,друг никой не може да му направи...!

16

Анонимен

преди 3 години

bborisov - saedinenieto pravi silata.rradev - razdeliai i vladei. ginka radeva nai-dobre znae. ;-) i georgi svilenski :-)

15

Анонимен

преди 3 години

Ха ха .. Цв цв как издаде герб че правили манипулации .Сам цвъклю каза че герб са мафия и пак ще броят мъртвите души .Нали той беше от герб ? Кво ще кажат герб сега ?

14

Радев

преди 3 години

...падна в капана, който сам си постави!!!!Умен по цялата глава!!!

13

Андреев

преди 3 години

Браво,господин Марешки !!! Уникални изказване ! Тоя дали ще разбере нещо изобщо или ще продължава да се прави на ударен с Грипен по главата ?!Все сме имали президенти, ама като тоя толкова нескопосан и неадекватен президент не сме имали ?! За толкова години в институцията и незаслужено опапкал толкова много пари не можа да научи,че при избори от него се иска САМО да назначи датата и нищо повече ?! Какви консултации,какви срещи,какви инсинуации?! Пфу ! Долна работа !!!

12

До 16

преди 3 години

Президента беше за смях , но след тези безсмислени и показни консултации ,опитвайки се да поправи кашата коята сам забърка стана публично за резил.

11

Професор

преди 3 години

Българин, Родолюбец и Патриот! Веселин Марешки! Само Герб да живее Генерал Борисов!

10

@ @ @

преди 3 години

Президентството !? Никому ненужна държавна институция, чиито годишен бюджет се равнява на даваното за гр. Враца и областта и. За какво хрантутим и дондуркаме един доказал се некадърен и злобен безделник, известен Грипенчо Фигуранта както и антуража му от безполезни, но oгромен брой чиновници, баджанаци и доносници на ДС ? Толкова ли сме богати !!!

9

До 4

преди 3 години

" Винаги съм казвал..." , е, и?! Ами казвай си , но твоите изказвания не са меродавни за милиони българи, които смятат , че радефф е некомпетентен и безполезен профан.

8

Анонимен

преди 3 години

bulgaria pod voda, erdogan gel burda, sos!

7

РАДИО ЕЛТО

преди 3 години

госпожа КАРАЯНЧЕВА Е ЕДНА невъзпитана жена лоша злобна срам срам срам

6

Анонимен

преди 3 години

Бойко одеве рече още предрече тука е раю тука е краю!!!