45

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНа предишните избори за президент не гласувах за Радев, но на следващите ще гласувам.Гешев и той за него щял да гласува :)

44

Анонимен

преди 3 години

На предишните избори за президент не гласувах за Радев, но на следващите ще гласувам. Не се опитва да се хареса,а прави каквото трябва. Първия истински президент.

43

Анонимен

преди 3 години

Марешки,Дариткова и Янчева,за пореден път доказаха,че са елита на Нацията!Умни,интелигентни,утвърдени и световно признати политици,с потенциал да управляват не само България,но цяла Еврапа!

42

до 50

преди 3 години

Сарая направи Радев президент с вота на ДПС, ВМРО и Марешки. Вие кого ще изберете си е лично ваше право и избор. На балотажа за президент 100% от вота на ДПС - 200 000 гласа на балотажа, е бил за Румен Радев. ДПС преди 2 месеца поискаха импийчмънт на Радев-демек оттеглят подкрепата си. 200 000 са били гласовете от ВМРО.Те сега се срамуват от избора си. 130 000 са гласовете от Марешки. ДПС, ВМРО и Марешки са дали на Румен Радев 530 000 гласа, който нямаше да стане президент без тях.Така,че sorry!

41

Анонимен

преди 3 години

Радев пак е истеричен и злобен. Той е най-силното доказателство защо случайни хора НЕ трябва да влизат в политиката. Държи се като агитка на футболен мач

40

Анонимен

преди 3 години

Радев просто трябваше да заповяда на охраната да изхвърли Марешки като мръсен пар цал, какъвто всъщност е. Той обижда Президентската институция, когато говори така за един действащ Президент. Някакъв гну сен търгаш със сипаничава мутра като одрана лисица ще си позволява да обижда държавния глава... Егати клоунадата!

39

Анонимен

преди 3 години

prezidenta rradev na bulgarskite turci ot malkata bulgariika v turcia ;-))) vai, vai...

38

Анализатор

преди 3 години

Не разбрах наш Муунчоо днеска целуна ли ръка на Бойко или само клекна. Чакаме второ действие. Голям късмет извадихме с тоя президент. Майка плаче

37

Анонимен

преди 3 години

Марешки направи шоуто днеска. Държи се като *** и не му пука хаха

36

Анонимен

преди 3 години

Герб трябва да бъдат изринати.След това ще му мислим какво ще правим.До всички гербаджии....няма да се свърши света след вас, спокойно.Ако мутрата не управлява няма да се свърши държавата, както се опитвате да ни убеждавате.

35

Една жена

преди 3 години

Тъпия летец събра харема и сериала започна!!! 735

34

Анонимен

преди 3 години

Какво значи, че бил осъден?Важното е каза ли истината?Каза му я в очие той почна да плямпа нещо за това какви трябва да бъдат размерите на стаите /като че класните стаи могат да бъдат с други размери/, какъв да бъде протокола за разстоянието между чакащите и други глупости, дето Марешки не им бил обърнал внимание.Тоя човек от ден на ден повече се излага.

33

ХАХА

преди 3 години

Той не делял партиите.. !!

32

Въртолет

преди 3 години

Когато сам се оплетеш в игрички, загубата повече боли, ще го запомнят като Грипена.

31

Прах в очите

преди 3 години

На народа, а за Марешки браво не се скри и го каза пред всички и най вече на самия президент именно че е безличен.

30

Истината

преди 3 години

Само Марешки намери кураж да я каже и то право куме в очи

29

до 14

преди 3 години

Защо хрантутим 240 депутата и премиер, които не работят. Те не стъпват в работата си, а инспектора дето само обикаля с джипката и ръси небивалици, кога точно работи. Взимат по една торба пари, а за субсидиите на партиите да не говорим, грешни пари от нашите джобове. За каква са ни тези лентяи.

28

ТОДОР Ж ,,,,,,,,,в

преди 3 години

БРАВО МАРЕШКИИИИИ !!!!! ЗЕЛЕНИЯ ЧОРАП ГО НАМЕРИ В,,,,,,,ТРЕ ,

27

Анонимен

преди 3 години

toplo rradevo gostopriemstvo sasto kato v angliiski, iaponski, balchishki dvorec za macron i baba mu

26

Анонимен

преди 3 години

Осъденият Марешки даже не бих го поканил. Няма право даже да гласува. Иначе Радев добре го затапи с подписването на проект за Конституция, която даже не е чел. Некомпетентен лихвар и рекетьор е Марешки, нищо друго.