18

ГосТ

преди 3 години

ГосТ заминава март за столицата на Поднебесната империя в Китайската Академия на Науките. При висшата прослойка. Когато бях в Япония, прекупвачите се кланяха по три пъти когато ни доставяха консумативите, а ние просто кимахме. Йерархия баце. ИзлезнАхтЕ от плод'зеленчука след комунизма и се помислихте за фактор.

17

До Гост

преди 3 години

Джак *** е (беше) милиардер. А кой е Гост - форумна мишка дето сънува комунизъм.

16

ГосТ

преди 3 години

А кой е джак *** ? Прекупвач от обслужването. Това е простолюдието, ***. От т'ва турско робство съвсем изгуби представа къде се намира българина

15

Българин

преди 3 години

А особено честни са тези от капиталистите, които преди това са били членовe на БКП и (или) ДС.При тяхното честно управление нашият народ забогатя и се възмогна до невиждани висоти!

14

ГосТ

преди 3 години

Аве льольо, я си виж примитивния обслужващ фейс. Много взехте да използвате понятия от които нямате никаква представа. У краварника простолюдието е 100 % В Китай ядат кучета в една или две провинции заради традицията, а бедняците у краварника от глад. Че и се изяждат един друг. Всички държави по отделно от ес нямат възможностите дори на една китайска провинция.

13

Българин

преди 3 години

Капиталистите са най-честните хора, при капитализма българите живеем добре!

12

Анонимен

преди 3 години

До Истината"Много пропаганда, много промиване на мозъците в тази новина. Истината е, че след 76 дневна блокада, в Ухан нещата се оправиха,"Оправиха се, цялото про-западно партийно ръководсто което се готвеше да прави перестройка а ла Горбачов и да се ориентира към Запада, сега е в затвора и всички са подсъдими. А заразата от грипа е в целия свят, не само в Ухан, в Белорус и без блокада се оправят.

11

Анонимен

преди 3 години

Комунистите винаги лъжат.

10

ГосТ

преди 3 години

Е ? Човешкият живот. Ама разбира се. Краварите да разсъждават на тая тема. В Китай разсъждават още преди Лао Дзъ и Конфуций.

9

Анонимен

преди 3 години

Не, не е така разбира се, Китай е изостанала комунистическа страна където нямат тоалетна хартия и банани и не могат да бегат на запад да мият улиците, да просят и да да проституират, а мерезето им е по малко от българското мерезе!

8

ГосТ

преди 3 години

Т'ва дойче веле ли пак се опитва да разсъждава ? Хахахаха

7

Истината

преди 3 години

Много пропаганда, много промиване на мозъците в тази новина. Истината е, че след 76 дневна блокада, в Ухан нещата се оправиха, а в България и много други държави ще си влачим тази епидемия още много време с неадекватните мерки.

6

Анонимен

преди 3 години

Всяка победа си има цена.Най-висока е цената на човешкия живот.Китай нищо не пише за тази цена!

5

Анонимен

преди 3 години

При кучеядите само партията майка и членовете и са добре, другото е клониран робски ***.

4

1766

преди 3 години

По-голямо значение за нас имат събитията в България. Тук какво беше постигнато? Тук кои грешки отстранихме? Тук колко пари изразходвахме, за какво и за кого? Тук колко са жертвите на корона вируса и колко са жертвите от икономическия срив?

3

Натуралист

преди 3 години

Е, смеем ли да не верваме, щом Органът на ККП казва така?Прочее, абе някой има ли новини за др. Джак ***?

2

Анонимен

преди 3 години

Ами така е.

1

Анонимен

преди 3 години

То ако питаш комунист, ще каже че СССР е победил капитализма.