38

Анонимен

преди 3 години

Че кой им вярва на жълтурковците- комунисти, лъжа след лъжа, пропаганда и промиване на мозъци. Там всичко е под контрола на ККП.

37

Анонимен

преди 3 години

До ГосТИзкълчен, нали ти казах, аз нямам познати които се хранят с конско месо. Ти ако се движиш в общество на кучеяди, конеяди и конекрадци, си е твой проблем.

36

Аз

преди 3 години

Имам чувството, че на голяма част от хората им харесва да бъдат послушни безволеви марионетки !

35

Анонимен

преди 3 години

До ГосТДядо ти е бил лансиран от партията и е заел мястото в обществото на някой нормален човек.Твоя проблем е, че не можеш да вървиш по неговия път - всичко наготово, затова мечтаеш за комунизъм. Така ще си остарееш и ще си умреш - тъжен.

34

Ал Бънди

преди 3 години

Има ли още балъци които си мислят че в Китай са победили вируса!!??? Ха ха ха ха.И относно какво ядат китайците, ядат абсолютно всичко. Това им е в културата и заради гладовете които са имали заради комунизма. И в други държави ядат гадости, ама китайците са недостижими в това отношение.

33

ГосТ

преди 3 години

Между другото, нямате представа какво е отношението в Япония към простолюдието. Предполагам като във фашистка Германия. Комунистите ще ви се сторят като манна небесна.

32

ГосТ

преди 3 години

Единия ми дядо е инженер със специализации в Русия и няколко рационализации, а другият ми дядо е работил на собствен рентген - Сименс. Повярвай, нещата ще си дойдат на мястото дори в окепазената от простолюдието България. Ама ти май не знаеш какво означава Академия? А ? Това не е битак ве, бацка. Поръчвай си от алибаба "порцелан" и "коприна" Хахаха. джак ***, го нема, но ще сложат друг джак. Простолюдието сте като носните кърпички.

31

ГосТ

преди 3 години

Ядат коне. Достатъчно ясен ли съм ?

30

Анонимен

преди 3 години

До ГосТИзтърваш си злобата, изкълченяк. Нали беше интелигентен аристократ? От кои аристократи си, тези които се пръкнаха след девети септември? Ратайски аристократ.Дядо ти е бил ратай (защото е бил мързелив и некреативен) на моя дядо ха-хаСкоро, след като се изнесеш при кучеядите, ще работиш за мен когато си поръчвам стоки от Китай. Ще запазим цикличноста.Между другото, благородни животни като коне, в Европа хапват само падналите и цветните.

29

Анонимен

преди 3 години

До ГосТВ Китай имат цял фестивал по ядене на кучета. В Европа ядат ли бръмбари и прилепи?

28

Striker

преди 3 години

Жълтурландия - лъжи, индустриални кражби, безогледно плагиатство, ниско качество, лош въздух, смог, загиваща природа, репресиии, комунизъм, ниско качество, *** и...китайски ресторанти. Това е Китай.

27

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 3 години

Само дето в Китай нямат никакво желание да испирират втора вълна!

26

Българин

преди 3 години

Демокрацията и капитализма са най-добрата система към този момент по Света, но членовете на БКП я приложиха по начин, който донесе ПСЕВДОдемокрация за Народа и ОЛИГАРХИЧЕН шуробаджанашки "капитализъм" за Олигархията. Затова българите живеят в мизерия, за разлика от скандинавците, примерно.

25

ГосТ

преди 3 години

И в Китай ядат кучета в една или две провинции. А в Европа ядат коне. К'ва е разликата ?Разликата е, че в Китай ги ядат старците, както в Япония само възрастните ги ядат китовете. А в Европа всички маат конски суджуци.

24

Анонимен

преди 3 години

Китай преминава от експортен модел към модел на ръст чрез разширяване на вътрешния пазар.

23

Чорбаджи Генчо

преди 3 години

Сто процента лъжат *** верно ,че имат дисциплина ,но все пак по-*** и манипулативна от диктаторско-комунистическата доктрина няма.

22

Анонимен

преди 3 години

Голяма победа няма що - мъчно ми е само за чичо Дони - той добре ги беше почнал тези прилепоядци и копирачи...

21

Анонимен

преди 3 години

Кучета ядат в Южна Корея, не в Китай.

20

Анонимен

преди 3 години

Ами да победител е.

19

Българин

преди 3 години

Демокрацията и капитализма са най-добрата ситема, но членовете на БКП не я прилага както трябва, затова не работи в България и затова българите живеят в мизерия при деморацията и капитализма.