30

Анонимен

преди 3 години

това е все едно да си платиш на прoституткаи тя да ти кажеобади се утре ша видим

29

Анонимен

преди 3 години

Защото тази ваксина няма нищо общо с вируси, пандемии или грижа за здравето.

28

Муахаха

преди 3 години

очевидно е, че е Фалшива новина, че Има Ваксина Срещу Уханска Чума - ако имаше, нямаше имунизирани да се разболяват!

27

Анонимен

преди 3 години

Защото не сте получили ваксина, а нещо друго. Hа света няма компания, която може да произведе милиарди ваксини за месец правят 100 млн ваксини другото е някакъв физиологичен разтвор *** доказвай със какво се те уболи. Като пуснат 5 джи със ултразвук и тогава почва истинската стерилизация или пак всичко е конспирации. Aха.

26

Анонимен

преди 3 години

Така и не разбрах защо?Защото една от 300 000 се разболяла въпреки ваксината. Ами много повече УМРЯХА ОТ ваксината!

25

Анонимен

преди 3 години

Такъв е принципът на действие на противограпните ваксините. Ако ви хване болестта да я изкарате по-леко, без усложнения.Въпрос на две-три години е съставките срещу ковид да бъдат част от противогрипната сезонна ваксина.

24

Анонимен

преди 3 години

Ваксайте се - с ваксина дето не знаят за колко време дава имунитет, работи в 95% от изследваните 60% и трябва месец и отгоре да почне да работи...Хайде сега на български - ще си купите ли кола, която пали в 95% от времето, ако е слънчево, не се знае дали след няколко месеца няма да умре тотално и като я платите ще я получите след месец? За кола звучи забавно, защо трябва да го приемам на сериозно за ваксина?

23

Ямболски цървул

преди 3 години

До 22Който се чувства прУст,да им се върже.

22

Анонимен

преди 3 години

Ще им я платат и тая статия. Целта не е информативна, а да свикнем с мисълта за ваксините. После, когато вече сме свикнали, с лек натиск, примерно с нова страшна пандемия или нещо по-творческо, лесно ще се съгласим да се ваксинираме. Просто маркетингови трикове за бaлъци.

21

Ямболски цървул

преди 3 години

Тук влизам,за да се забавлявам на статии на аматьори-журнаГлисти!Че и доста неграмотно пишат!

20

Ямболски цървул

преди 3 години

До 19На това му се вика -шизофрения!

19

Анонимен

преди 3 години

За тая статия подозирам, че няма да ви платят, тъй като с нея обезсмисляте останалите 50-тина пуснати днес, чиято основна цел е да се промият мозъците на хората, така, че да се затичат към ваксините. А сега им казвате, че пак щели да се разболеят. Не, че не го подозирахме, ама тогава за какво изобщо да се ваксинираме, ще се запита всеки?

18

Анонимен

преди 3 години

Той инструктира клетките в тялото да създадат малко парче материал, което прилича на част от вируса. Това ми е достатъчно да пропусна сус сигурност. Абсолютен хак. Колко и кои точно клетки от тялото биват халнати? Предполагам вся една случайна клетка, в която е проникнал РНК кода. Тези клетки вероятно биват убити от имунната ни система при нормална реакция. Ами ако имунната система не успее по някаква причина да отстрани тази мутирала клетка и тя продължи да се дели калкво става?

17

Ямболски цървул

преди 3 години

Ами , защото сте ***.и.и се оставяте да ви манипулират мозъците.Ще се разболеете още 1000 пъти!

16

MaйMyнaтa

преди 3 години

Защото вирусот влиэа през моэъкот, а васината там не действа39999

15

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Тая е точно 30тата новина свързана с короната за днес т.е. норматива е изпълнен, така че отваряйте водката за нощната смяна и пускайте Планета драги ми иЗвестори и иЗвесторки. Лека нощ т.е лека нощна де....

14

Анонимен

преди 3 години

Ами щото ваксините имат към 90% ефективност. Почти толкова, колкото е процента на безсимптомно боледуващите. Просто тези, които без ваксините биха се разболели и биха го карали тежко, с ваксините също ще се разболеят и ще го карат тежко.

13

Анонимен

преди 3 години

Общо взето, последния абзац се опитва МЕКО да вкара информацията, че по една или друга причина, вярна или не, ще се наложи ежегодна реимунизация. Дали понеже "Мутация", или "Отслабва имунитета", привиквайте, на всеки 6 месеца ще искат да ви тикат мРНК, да ви кара клетките да произвеждат нещо си. Това може да бъде единствено добро за вас.

12

Анонимен

преди 3 години

Няма значение какво може, трябва да се ваксинираме, защото Урсула е платила вече 2.3 милиарда ваксини, и най-вероятно тези пари ще отидат парите на вятъра!

11

Анонимен

преди 3 години

Щот ще стане каквото е писано!