50

Анонимен

преди 3 години

Ай, стига с тоя ковид, с тая световна измама!

49

Анонимен

преди 3 години

"Да обучи имунната система" ? Вие ли ще обучавате имунната система ? Ако наистина сте толкова добри, направете един човек без да ползвате ДНК. Смях сте вие

48

до 51

преди 3 години

Не си в час изобщо.Вирусът на едрата шарка е в историята, защото е изкоренен с ваксина. Полиомиелитът вирус е с единият крак в историята, пак заради ваксиниране.Морбили, хепатит, рубеола само малка част от вирусите, които се морят с ваксини.Дори най-смотаните традиционни грипни ваксини имат ефективност над 70%, когато доминиращият сезонен щам е уцелен в многовалентната формула. В белите държави след всеки грипен сезон се публикува подробен анализ на ефективността.

47

Парацелз

преди 3 години

Всички успешни ваксини създадени до сега са срещу бактерии, чума, холера, тиф, туберкулоза и тн. успешна ваксина няма срещу вирус...например вече 40 години няма успешна ваксина срещу HIV вируса на СПИН а ваксините срещу грипа са пълна пародия имат само 15% успеваемост като и тя е под въпрос...има много публикации на известни учени по този въпрос в нета...четете...!!!

46

Ямболски цървул

преди 3 години

Правим им бойкот на телевизиите,оплюваме ги тук в сайтовете...и Ковида ще се махне!

45

Анонимен

преди 3 години

Няма гаранция и че ковита няма да се преобрази на друг и ваксината губи смисъл. Ваксини има и сега срещу свински грип но вируса става на птичи и пак няма смисъл освен рак от много ваксини, които не действат а харчиш една заплата за инжекция.

44

Анонимен

преди 3 години

Накратко - ваксините не действат. Действат теоретично, но на практика не. Само с малки изключения - туберкулоза, бяс и тн - старите ваксини. Сега всичко ново е ГМО и химия.

43

MaйMyнaтa

преди 3 години

До АнонименДааа, и снощи го видях и чух. И не каэвам, ме не съществува!! Каэваам, че няма кой да го прогноэира, предскаже... напише начертае ита ти да го очаквааааашш ...Въэражението ти...се приема

42

Анонимен

преди 3 години

Ваксините може да са и ментета и фирми на ГЕРП ще направят добри пари като Валю Топлото или Борисов и Бориславова натрупаха 200 милиона в една банка от загубените спестявания на много българи в 1997 г.

41

Анонимен

преди 3 години

До MaйMyнaтaСъжалявам че ще ти възразя ,но такова явление съществува. От дъжд във Варна вечерта преди години, нахлува студен фронт и обръща на сняг.точно гръм и светкавици белязаха началото на снега.

40

Анонимен

преди 3 години

Важното е фармацефтичните компании да си вземат милиардите, а дали изобщо ще има полза от ваксините им е 50/50 или ще има или няма да има

39

Анонимен

преди 3 години

Сиругрни ли сте, че снимката е на БГНЕС, а не е копната от другаде, не от България? Защо не си цитирате източниците?

38

Асен

преди 3 години

Вижте сега точно тия глупости са излишни, 95% означава, че много малка вероятност има да се разболеете, ако е истина. Ако имаме 1 млн. имунизирани около 50 000 хил. това са много малко хора. Статия която втълпява, че може да се разболеете ако се имунизирате е глупава или се пише, за да вържем гащите, защото ваксината не е толкова ефективна колкото се говори.

37

MaйMyнaтa

преди 3 години

А и, защото няма синоптик на светот, който да прогнозира светкавици и гръмотевици...преэ януари, и то при снеговалеж

36

Истукан

преди 3 години

Е точно затова няма да се ваксинирам. Никаква полза от ваксината. Не си ли изгради човек имунитет по естествен начин, няма нищо друго да го спаси. И след ваксинирането пак ще има коронавирус.

35

избирател

преди 3 години

Странна ваксина!!!От една страна са и нужни седмици да подейства,от друга е с действие,до шест месеца...?!Е тя кога,ще "РАБОТИ" бре?!

34

MaйMyнaтa

преди 3 години

Верига. Влиятелни и богати, съэдадени эа кнтрол над свободни електрони. Щото пощуреха и повилнеха, преядоха и препиха. Иии.. абе, я питайте Антихриста или оня от горе, що не ми се эанимава с иэлишни неща

33

дедо Ташунко

преди 3 години

Добра публикация от г-жа Христова. Все още цари голяма неизвестност относно тези ваксини. Терра инкогнита е всичко това, облаци с мъгла, манджа с грозге и по-добре да не бързаме.А както вървят нещата, след няколко месеца човек и хляб няма да може да си купи, ако не покаже пред магазина имунизационното си тескере. Камо ли да пътува или реши да се размножава, т.е да продължава рода.

32

Патриот

преди 3 години

Ами да ви е жива и здрава ваксината тогава ,не мерси!

31

Да така е

преди 3 години

Ваксинираните да ги слагат карантина по 2 месеца, че не се знае от кое ще умрат.