70

Коко

преди 3 години

До ПарацелЕдрата шарка е вирус. Полиомиелитът също. Списъкът е доста дълъг :-)

69

Горан

преди 3 години

Като можем да се разболеем и да го разнасяме, и след като сме ваксинирани, тогава защо да се ваксинираме? Смисълът клони от никакъв към нулев! Всеки с поне малко здрав разум, без да е Айнщайн ще се сети и сам за това!

68

nixx

преди 3 години

Голяма част от коментиращите нямат нищо против да 'рупат антибиотици като бонбонки, но ваксината щяла да ги убие, затова по-добре да разчитат на имунната си система...

67

Анонимен

преди 3 години

Защото ваксината явно е бъгава. Трябва да се доработи,прекалено рано ги пуснаха.

66

ваксини

преди 3 години

Ако ваксините не гарантират, че няма да се заразиш и разболееш, няма абсолютно никакъв смисъл да се излагаме на потенциални странични ефекти от ваксинирането.

65

българин

преди 3 години

Само за статистиката:Предшественика на този вирус, SARS-CoV-1, се е появил през 2003 година причинявайки пандемия, като е бил близо 5 пъти по-смъртоносен от днешния му наследник, SARS-CoV-2.За щастие, регистрираните случаи са само 8098, а жертвите само 774.Вирусът изчезва изведнъж, както е дошъл.И слава Богу!Ако беше толкова заразен като SARS-CoV-2, щяхме сума ти народ да измрем!Сега от Англия се появи нов вариант на вируса, по-заразен. Да се надяваме че е още по-слаб.

64

българин

преди 3 години

Дрън-дрън, та пляс! Казано накратко - ваксините са безполезни!След като пак се заразяваш, какъв е смисълът да се ваксинираш?Има и друго: Че няма да се разболеем от ваксината е ясно.Но нали пак се вкарват фрагменти от вирусната РНК, а както вече знаем, има много фалшиви положителни PCR тестове след като човек е оздравял, именно защото тестът отчита дори фрагменти от РНК, каквито ни вкарват и чрез ваксината?

63

joko

преди 3 години

Не знаех че имунитетът излиза отпуска,*** пример Алергия сезонна всяка година като се срещне с алергена атакува я кихаш,я кашляш,я пришки.и.т.н. С К19 или друго подобно няма имунитет сега е масово навсякъде дори и да си го изкарал и ако им вярвам на статистиките всеки 2 -3 е болен значи става като при алергиите имунитета атакува но тук е невидимо и не се усеща като при алергия. Но този имунитет се среща постоянно с вируса и постоянно работи и съм сигурен,че трябва 5-10г да няма к за да няма ИМ

62

Анонимен

преди 3 години

Ваксината не работи, но за сметка на това може да те увреди или убие. Значи е напълно излишна и е по-добре организма ти сам да се справи. Имунната система не ни е дадена за красота все пак.

61

909

преди 3 години

Защото сте covidiots! Затова!

60

Магьосника

преди 3 години

по статистика на около 3-тия след появата на симптомиили 7 дни от началото на инфекцията, вирусния товар е най-голямдо тогава B и Т клетките мутират и "търсят" антитялотооколо 10-тия ден има приблизително толкова колкото имунната система да се справи слеки и средни състояния на болестатака че до около 10-тия ден може да се заразите и да заразяватедо около 2 месеца сте защитени, до около 4 - 8 месеца антителата "изветряват"за нови щамове - нова ваксина...

59

пери

преди 3 години

След такива новини, чакайте народът да се юрне да се ваксинира, ама друг път. Той и без това не ще, щото не вярва на нищо и никого. Затова тече такава мощна манипулационна кампания из медиите.

58

ОСТАВКА

преди 3 години

Мангъров както и чужди лекари казаха. ЕСТЕСТВЕНИЯ ИМУНИТЕТ е безграничен.

57

Демократ

преди 3 години

Защото ваксината е - менте , платено с наши пари

56

Че като

преди 3 години

не гарантират имунитет, защо да рискуваме здравето си? С ваксина, или без такава, все е риск, По добре естествен имунитет, изграден по естествен път!

55

ОЗНАЧАВА НЕРАБОТИ

преди 3 години

Ваксината НЕ РАБОТИ щом МОЖЕШ да се РАЗБОЛЕЕШ !!!ПАРИ ХВЪРЛЕНИ НА ВЯТЪРА обричащи българите на дългове и бедност. Без пари не се живее. Без пари няма здраве и няма живот.

54

Всичко Вече

преди 3 години

е Фалшиво - фалшиви новини, фалшиви жени, фалшиви храни... фалшив вирус, фалшива Ваксина!

53

Анонимен

преди 3 години

Искаш ли да си намериш жена за една нощ? Ваксинирай се!

52

Анонимен

преди 3 години

Пичоуйе, шся ваксиниргате ли бе, щото аз смятам не, живее ми се бе

51

Анонимен

преди 3 години

щото истинската цел на ваксината е друга