124

Анонимен

преди 3 години

Тая е тръгнала на риболов за шарани. Толкова ли не може да измисли нещо ново и смислено. Тоя номер с раздаването на пари е много стар и изтъркан.

123

гарантирана бедност

преди 3 години

10-те стъпки на БСП:1.Хиперинфлация2.Хипердефлация3.Фалит на предприятия4.Кухи банки5.Масова приватизация6.Източване на банки7.Изгаряне на документи8.Заменки9.Вдигане цената на руския газ10.Закон за неносене на отговорност

122

Майора

преди 3 години

Когато БСП върне откраднатите пари на хората , изнесени в чужбина., откаже се от власт, прибере избягалите мутри и олигарси и когато Импексова върне парите, тогава да предлага.Иначе всичко друго е фалш!

121

АНОНИМЕН

преди 3 години

От къде пари? Вече никой не вярва на празни приказки!

120

Анонимен

преди 3 години

Тръгнаха на лов за шарани!

119

Програмист

преди 3 години

раздаването на пари е само краткосрочно решение.Дай на човека комат хляб и ще го нахраниш, до следващото хранене.Научи го да меси хляб - ще го нахраниш за цял живот.И Курнелка пропуска да каже откъде ще вземе пари. Там е уловката - ще вдигне данъците. Е няма да го бъде, поне доколкото зависи от моят скромен глас.

118

Корнелова

преди 3 години

Обещавам да ви обещая това, което никой не може ви обещае..

117

Анонимен

преди 3 години

Дрън дрън,не се връзвайте,че ще ревете.Корни отново драпа за старото правило.Комунистите напускат властта винаги ,когато свършат,опукат парите на другите.На другите не техните.Това е пояснение е за бавните тук.

116

ох леле

преди 3 години

Това било новият Робин Худ...хахахаха.Само че не знам от къде ще вземе пари, за да ги раздава,защото не върви да взима от богатите и да дава на бедните...така ли ще бори бедността? С безплатен обяд бедност не се бори,нито с измислици...То не са обещания, не са манипулации...все в "името народне"....

115

4epa

преди 3 години

БСП - ОЛИГАРСИТЕ ДА ВЪРНАТ ПАРИТЕ ОТКРАДНАТИ ОТ НАРОДА !!!!!!!!!!

114

Анонимен

преди 3 години

Абе само стерилитет ще ги оправи тези със сините венци!След трето дете,клъц на каналите и край на окоттването!

113

Импекснинова

преди 3 години

Справянето с бедността има само един правилен ход:" Никога БСП на власт!".

112

Бико

преди 3 години

Другарки Нинова, вашата партия не може да се справи с бедността, тя създава такава за народа си. Върни "Импекса"***,краво.

111

Програмист

преди 3 години

както писах по-рано - бедността е следствие от цял живот погрешни решения, и аз нямам намерение да се чувствам виновен защото някой си е сърбал кафенцето когато аз съм учил.Накратко - Курнелка иска да бръкне в моя джоб за да даде на тия. Мерси не.Ще гласувам за герб, а "бедните" да го духат.

110

Анонимен

преди 3 години

тая крава сигурно ще раздава дивиденти от фирмите които е заграбила

109

Анонимен

преди 3 години

То БСП ето са специалисти на справяне с бедността - по тяхно (Жан Виденово) време заплатите ги бяха направили по 5-6 $ !

108

глупости

преди 3 години

Не трябва да се раздават парите от работещите хора, на чакащите наготово с многобройната челяд(знаем кои са). Защото те така са свикнали от времето на соца, всеки за всичко да им е длъжен, да им дава, без да се трудят.Трябва да се сложи край на порочната практика едните да живеят на гърба на другите без да са направили нищо за тази държава, а само да получават наготово.Никой на никого не е длъжен да го издържа. Безплатен обяд няма, както и стоки в магазина.Не може да даваш,без да произвеждаш.

107

Анонимен

преди 3 години

Тук веднага се появи философията на г-н *** Балкански,, И едните и другите са маскари.".Изключително удобна формула за безмозъчни хора!!!

106

Ганьо

преди 3 години

И тез пари откъде ще дойдат? БНБ-то ще ги напечата, като едно време ли, Другарко?

105

До 115

преди 3 години

И всички да са равни!!!Забравил си да впишеш ,връщането на манифестациите на 1ви май и 9ти септември ,другарю!!!