104

До !09

преди 3 години

Не е точно така,не може нещо разваляно 50 години да се оправи за 8-9 ! Който и да дойде сега, стига да не са хората на Нинова и Гечев, нещата полека лека ще се оправят/ако се мисли и гледа обективно/ А недоволни винаги ще има,който е свикнал да търси и да намира кусури никога и нищо няма да е в ред.Аи национална черта на българина е вайкането!! Спомнете си от къде тръгнахме след грандиозният фалит на ,,недоносчето"!50 загубени години а през това време къде отидоха другите от нашата черга,без соц

103

Анонимен

преди 3 години

Боже опази БСП да ни "решават" социалните и икономически проблеми! Всеки път, когато комунистите са на власт, така "решават" социалните и икономически проблеми, че България затъва във все по-голяма мизерия. Моля се тия да не се върнат на власт никога!

102

БСП са гад.ини

преди 3 години

Уф, знаем ви как се справяте - само на думи и обещания. И после на власт идва катастрофата. Айде, мерси.

101

Анонимен

преди 3 години

И аз имам непълна програма1/ Затваряне на ножицата на доходите до средните нива за ЕС2/ Спиране на всички социални помощи, вкл. детските3/ Ежегодно преизчисляване на всички пенсии със средния осигурителен доход от предишната година 4/ Неплащане на процент от данък върху дохода до определен максимален размер според броя на децата. Примерно за три и повече деца без данък, но неплащане не повече от 1500 лв. месечно, т.е ако данъка ти е 2000 лв. на месец (облагаема сума 20000 лв.), плащаш 500 лв

100

Катил

преди 3 години

Колкото пъти са идвали на власт бсп предизвикват държавен фалит! Не ви искаме, прибирайте се в мишите си дупки.

99

Анонимен

преди 3 години

За справяне на бедността,ама в партията

98

Анонимен

преди 3 години

И едните и другите дават помощи. Десните дават на 5-10 фирми около себе си, които отиват за яхти, джетове и хеликоптери, е червените на дават на безработни и болни.

97

До 97 Чиновник

преди 3 години

Ако махнат тавана на доходите,трябва реципрочно да се махне и таванът на пенсиите. При 10,000 лева заплата и 3000 лева за осигуряване ,как ще възприемеш след това 6,000 лева пенсия???Да има ли таван ,а ?.Да върнем социализма -на всички по малко и по равно???.Е играхме го това вече това,другарю с ръкавелите ,то ни доведе до тук!...

96

Анонимен

преди 3 години

от толкова години са във властта и все така без никаква свършена работа !!! Това са поредните измислици от тяхна страна ! ГЕРБ са същите !

95

Анонимен

преди 3 години

Тия които са си скъсали гуза от учене са учили с пари от държавата, демек с помощи. И няма значение колко си учил, ако това няма да свърши работа на някой. Примерно отивате 10 човека, супер изучили се на самотен остров без никакъв контакт от околния свят и злед 1 години най вероятно ще сте мъртви защото няма да знаете как да изкарвате храна. Обществото е едно цяло. Като едните взимат без да дават на другите, почват побоища, грабежи, убийства от глад. За пример, америка.

94

Сандо

преди 3 години

резултата ще лъсне на изборите лелче, за нищо не ставате!

93

Анонимен

преди 3 години

В скандинавските държави данъка 30-50%. Учебници, тетрадки, лаптоп и храна е безплатна до 12 клас.

92

палачинката

преди 3 години

Нинова само с пупулизъм не става ,не видях точка ,реформи в секторите ,намаляване на огромната адмнистрация спиран еиздръжката на политическите партии, разследване и наказание за тези които разграбиха публично държавата и изселиха хората

91

Анонимен

преди 3 години

Вдигането на помощите вкарва автоматично пари в системата което прави така че потреблението се увеличава с което и бизнеса става доволен. Следващата стъпка е прогресивния данък. Този който печели много ще плаща и повепе данък. Примерно този с 10 000 лева заплата ще плаща 30% до 3000 лева, и 50% след това. Горе долу така се прави в скандинавските държави. Пари които се печелят от системата трябва пак да влязат обратно там по някакъв начин.

90

joe

преди 3 години

Учебниците безпатни, като в Бъркли :-)

89

До 88

преди 3 години

Колко кмета помниш и с какво бе д.р.и.с.л.ьо?Явно си в пето отделение,нищо не живял ,нищо не видял.!!!Аман от голобради неудачници с претенции!

88

Чиновник

преди 3 години

За справяне с бедността, трябва да се вдигнат доходите, а не да се раздават помощи. А за да се вдигнат доходите, трябва да заиграе тоягата и т. нар. "бизнес" да спре да да плаща изкуствено занижени заплати и да започне да плаща, РЕАЛНИ осигуровки и данъци. Също така, трябва да падне тавана на облагаемия доход, защото не може хора със заплати от 7-8-10 хил. лв. каквито вече има много, да плащат данъци и осигуровки на 3 хил. лв.

87

Анонимен

преди 3 години

Разбира се че пари има, но те не се дават на хората а на фирмите на Пеевски под формата на най различни данъчни облекчения, помощи това онова. В БГ се въвежда типипната американска система. 1-2 процента ще взимат 90% от печалбата, а за работниците, колкото да не умрат и да родят следващото поколение работници. До това води дясната политика.

86

Анонимен

преди 3 години

Троловете на ГЕРБ пак са в истерия и коментират като ненормални. ГЕРБ не е свикнала да дава на хората, тя е свикнала да взима от хората и да ги дава на компаниите около себе си.

85

???

преди 3 години

Такива псевдопрограми ги бълват редовно управляващите от 2009 година мутри и това са програми за увеличаване на бедността. С какво тази програма е по-различна?